Ovnsbakt torsk og proteinpops

Formen er fortsatt noe redusert, tett i nesa og det dunker i både hode og panne så det blir en kjedelig dag på sofaen i dag og. Det er for øvrig veldig uvant å være syk da jeg ikke har vært det på flere år, men i dag er stikkordene ingefær og hvitløk så får vi se om jeg ikke får tatt knekken på det.

Dagens kjøttfrie rett får dere her;

Ovnsbakt torsk med tilbehør

IMG_0121

♦ Ovnsbakt torsk med sitronsaft, salt og pepper
♦ Sautert paprika, cherrytomater og vårløk
♦ Stuet spinat og sopp
♦ Blomkålmos med litt smør

IMG_0122

Det som hadde løftet dette enda et hakk hadde vært å strø litt pinjekjerner, skivede mandler eller hakkete valnøtter over.

Over til desserten, det er jo ekstra hyggelig å ha det på en mandag mener jeg!

Proteinpops

IMG_0183

Pops (ca 4 stk):
40 g sjokoladeprotein
2 ts kakaopulver
1 ss sukrin gold
2 ss havregryn
2-3 ss melk

Pynt:
50 g sukkerfri melkesjokolade
10 knuste sukkerfrie M&M’s, nøtter eller annet

IMG_0187

Ingen steking, du bare rører ingrediensene sammen til kuler, trykker en stang nedi og setter kjølig. Smelt sjokolade i mikro eller vannbad, dypp pops’a nedi og deretter i valgfri topping.

Håper dere har hatt en fin start på ny uke så langt!
.

.
P.S Nye kolleksjoner kommer som perler på en snor i disse dager, se de utrolig kule Adidas-nyhetene HER

/adlink

15 kommentarer til “Ovnsbakt torsk og proteinpops

 1. Linda Marie Stuhaug

  Torsk med pinjekjerner er en fantastisk kombinasjon 🙂
  Må no sei at desse proteinpopsa dine såg nydelig gode ut! Skal no innrømme at det meste av sjokolade innblanda ser godt ut da men.. 😉 God bedring til deg Kristine!

 2. Fantasia

  Huff, kjipt å være dårlig. Ønsker deg riktig god bedring, i hvert fall 🙂 Ingefær og hvitløk pleier å hjelpe, så det er bare å kjøre på 😉

 3. Kari G

  Nam- sjokolade, kakao og havregryn! Da var denne kvelden reddet også 😆 .
  Takk du kreative!

 4. Lissi

  Oi -de må lages imorra.. Bestilte m&m fra iherb igår, så får nøye meg med kokos utenpå inntil videre 🙂 Så innmari gode ut iallefall..

  Fortsatt god bedring!

 5. Marie

  Hei,

  Dette er første gangen jeg kommenterer, men det er virkelig på tide! Fikk den nye boken din i adventsgave av foreldrene mine og jeg har brukt den SÅ mye i tillegg til alle oppskriftene du har her på bloggen! Jeg har virkelig fått øynene opp for sunn og proteinrik bakst og mat, og oppskriftene dine har hjulpet mye med søtsuget jeg tidligere har hatt. Jeg anbefaler oppskriftene dine til både foreldrene mine og venner, da de smaker like godt som «vanlig» mat/bakst. 🙂 Håper du fortsetter å utvikle nye retter og oppskrifter, kommer garantert til å kjøpe din neste bok 🙂 Ps: Har et lite spørsmål angående aiolien i boken – jeg lagde den etter oppskriften, men min ble veeeldig oljete og selv da eggeplommene og det andre hadde tatt til seg oljen, var den veldig tynn. Skal det være så mye som 1,5 dl olje? Klemmer!!

 6. Kristine

  @Linda Marie Stuhaug: Ja, ikke sant!
  Alt med sjokolade er godt, tihi 😀 Tusen takk!

  @Kari: Hei! Man får kjøpt det på iherb, hadde tenkt til å linke men så at det var utsolgt for øyeblikket 😐

  @ida: Hei! Kjøpte de på e-bay 😀

  @Fantasia: Blæh ja.. ikke noe særlig 😥 Tusen takk, må visst ha en hvitløksdag i dag og.

  @Maria: Takk for det! Det er linken ja, bare synd det er utsolgt nå.

  @Kari G: Enklere er det ikke! 😆 Gleden er på min side!

  @Lissi: Kokos eller nøtter gjør (nesten) samme nytten, håper de faller i smak 😀
  Takk for det!

  @Marie: Hei! Hyggelig at du legger igjen noen ord, og at første boka falt i smak! 😀 (Du har sikkert fått med deg at jeg har to stk? Aiolien er i første boka).
  Oppskriften er korrekt, forutsatt at eggeplommene koagulerer og tykner slik de skal. Det kan være litt tricky de første gangene, men anbefaler deg å google hvordan man enkelt lager majones/ailoi med en stavmikser 🙂 Om du fikk det til og allikevel synes det ble tynt, så kan det være ulik størrelse på eggeplommene (de varierer fra s – xl). Klem tilbake!

 7. Anett

  Så deilige oppskrifter! Jeg ønsker meg den siste boken din (er så glad i den første!) og lurer på hvilke bokhandlere som har den? Vi har Ark og Notabene der jeg bor (Lambertseter) Jeg lurte også på om du har noen «Top 10 Tips» når jeg nå skal legge min årlige bestilling på Netrition.com – lurt å få med så mye som mulig siden frakten er så stiv 🙂 Takk igjen for en herlig inspirerende blogg Kristine!

 8. Kristine

  @Anett: Takk for det! 😀
  Jeg har egentlig bare kontroll på x-life, men om jeg skal gjette mellom de to så ville jeg ha satset på Ark.
  Sist jeg bestilte fra Netrition så ble det vel tortillalefser, questbarer, lavkarbo pasta, proteincookies og annet proteingodt :mrgreen:

 9. Linn Amalie

  Det så veldig godt ut! 🙂 bare lurte på om du vet sånn ca hvor mye kalorier det er i sjokoladepopsen? 🙂

 10. Heidi

  Vil bare advare folk som prøver oppskriften på proteinposene med Protein Fabrikkens 100 % Whey protein. Det går ikke bra !!

Det er stengt for kommentarer.