Sunn sitronkake og løftesko

Inneholder sponsorlinker

Helt siden jeg la ut styrkeløftskoene mine, så har jeg fått spørsmål om hvordan de er å trene med, og ikke minst når de kommer inn på lager igjen. Sistnevnte vet jeg fortsatt ikke dessverre, men jeg vet om noen splitter nye..

Iih, se så kule!

Skoene finner du HER.

Tilbake til hvordan slike sko er å trene med. Jeg trodde helt ærlig at det ikke var noe behov for meg, jeg er jo ingen styrkeløfter – jeg er ikke engang spesielt sterk, men der tok jeg altså feil.
De er supergode til både bøy og mark, spesielt bøy. Du står helt stødig, og da hælene er bygget opp på den måten de er, så får man også tyngden akkurat der man skal ha den – nemlig bak på hælen, og videre kontakt i hamstrings og glutes.

Og enda en nyhet – så får dere som er lei av reklame bare scrolle dere fort ned til den deilig sitronkaken. X-life har nemlig fikset en Lydia tights i deres kjente farge, turkis.

Sprekt! Den finnes i et begrenset antall, og kun HER.

Vi spiser mye hjemmelaget guacamole, og jeg blir alltid så fristet til å spise en frisk, syrlig kake med sitron når jeg presser sitronsaften over. Jeg kom på at jeg har en deilig oppskrift på sitronmuffins i den første boka mi, så det ble denne med noen små endringer laget som en mini-formkake.

Sitronkake

IMG_0142

Sunn sitronkake og løftesko
Skrive en omtale
Skriv ut
Ingredienser
  1. 2 egg
  2. 2 eggehviter
  3. 2/3 sitron (saften + litt finrevet skall)
  4. 30g vaniljeprotein
  5. 20g kokosmel
  6. 40g sukrin gold
  7. 2-3 ss mager kesam
Sunnere Livsstil http://www.kriweb.no/
Pisk 2 egg med sukrin gold til eggedosis, press sitronsaft over og rør rundt – spar gjerne litt til glasuren. Stivpisk 2 eggehviter og sett til side. Bland alle tørrvarene og tilsett i eggedosisen litt etter litt, ha i mager kesam til du får en passe røre. Vend til slutt inn eggehvitene med en skje eller slikkepott.

Hell i en liten brødform (eller muffinsformer) og stek i ovnen på 175 grader i 25-30 min. Husk at steketiden er kortere, rundt 20 min, om du lager muffins.

IMG_0150

Som glasur blandet jeg sitronsaft med sukrinmelis m/stevia.

Jeg har ikke vært helt i toppform i det siste, så dagen tilbringes under et pledd på sofaen.
Håper dere får en fin søndag!

11 tanker om “Sunn sitronkake og løftesko

  1. avatarLinda Marie Stuhaug

    Mmm, spennande kake!
    Kan eg få spørre deg om kva kamera du bruker? Har snart bursdag og tenker å ønske meg kamera, og syns du tar utrulig fine bilder 🙂 Iphone- kameraet burde snart byttes ut, haha!

  2. avatarLine

    Hei Kristine! Jeg har tenkt å prøve meg på èn av kakene/ baksten din. Hvilken er din favoritt?

  3. avatarKristine Innleggsforfatter

    @Linda Marie Stuhaug: Da tar du fine bilder til iphone å være!
    Jeg har et Canon eos 550d, hatt det lenge og er superfornøyd. Kjøpte et nytt allround-objektiv for et par måneder siden som løftet det hele til nye høyder, et 18 mm – 135 mm objektiv.
    Gratulerer med dagen på forskudd 🙂

    @Julie @ WolfItDown: Tusen takk ♥ krysser alt jeg har for at jeg føler meg bedre snart 🙂
    God søndag videre!

    @Line: Hei! Oi, jeg har laget godt og vel over 100 forskjellige de siste årene :mrgreen: Det er ikke så godt å si..
    Ostekake med karamellbunn, nøttekaramellkake, brownies med hapå og sjokoladekake med sjokokokoskrem sitter friskt i minnet.

  4. avatarMinde

    Takk for nok en flott oppskrift!
    Vet du ca næringsinnhold i denne? Tenker spes på karbohydrater?
    Takksam for all inspo Kristine!!

  5. avatarKristine Innleggsforfatter

    @Minde: Bare hyggelig! Det er vel rundt 350 – 400 kcal i hele og kun 4-5 g karbo – grovt regnet.

  6. avatarIda

    Hei! I oppskriften står det » pisk to egg til eggedosis» mener du da hele egget(med hvitten) eller kun plomma? 🙂

  7. avatarKristine Innleggsforfatter

    @Ida: Hei! Egg betyr hele egg ja, ellers hadde jeg skrevet spesifikt eggeplomme (som jeg gjør med eggehvite) 🙂

  8. avatarLissi

    Og du pisker helt til det virkelig er eggedosis? Synes det tar så lang tid og det er nok her jeg sikkert feiler mange ganger -er ikke tålmodig nok til å vente til det er helt eggedosis..Da skal en jo kunne skrive tekst i røra uten at det flyter ut liksom.. Hvor lang pisketid ca før det blir eggedosis?

    God bedring, Kristine -håper du er bedre i morgen 🙂

  9. avatarKari G

    Kule sko! Søren at jeg ikke så disse litt før, fikk nye løftesko i posten for et par uker siden, så bør vel vente med å kjøpe enda et par 🙄 .

    Nå skal jeg prøve sitronkaka- som appelsinkake, har dessverre ikke sitron.
    Vann i munnen av bildene, er såååå sulten etter dagens økt, så hele går nok med:razz: .

    God bedring 🙂 !

  10. avatarKristine Innleggsforfatter

    @Lissi: Jeg pisker til eggene er luftige, ikke til at du nødvendigvis trenger å skrive noe – det er derfor jeg stivpisker to ekstra eggehviter ved siden av 🙂
    Ikke så mye bedre i dag, men det kommer seg – takk!

    @Kari G: Ja, ikke sant! Hehe, grattis med nye sko uansett 😀
    Takk for det!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *