Fantastisk fisk

Jeg har nemlig vært i fiskemodus de siste dagene, så her har dere noen raske, smakfulle mellommåltider;

Tunfiskrøre

IMG_0344

En boks med tunfisk blandet med kesam, majones, eple, sylteagurk, salt og pepper. Servert med salat og basilikum.

Fiskekake med salat

IMG_9872

Stek fiskekake et par minutter på hver side, med basilikum og en enkel salat til.

Jeg fant nemlig denne i butikken;

IMG_9863

Og selv om jeg er fan av å lage alt selv, så synes jeg 80 % fisk var mer enn godt nok til å kjøpe – og de var veldig gode!

IMG_9866

Vi liker fisk alle sammen.

Fisketallerken

IMG_9961

Fiskekake, lompe med philadelphiaost og røkelaks, lompe med makrell i tomat, og jordbær.

Jeg bruker for øvrig vanlige lomper, i min verden er det liten forskjell på speltmel og hvetemel, og dessuten er vanlige lomper billigere.

Ellers er jeg på forsiden av Cappelen Damm sitt magasin, «Les», denne måneden.
IMG_9836

Veldig stas!

IMG_9838

Boka mi ligger på topplistene til Norli og Adlibris allerede, og jeg kan ikke annet enn å takke alle som har kjøpt den. Det er utrolig moro for meg å se at maten min faller i smak hos så mange – hurra for proteinrik, sunn mat og matglede!

.

17 kommentarer til “Fantastisk fisk

 1. SSF

  Tusen takk for lettforståelige oppskrifter! Nå har jeg snart begge bøkene dine, og det er mat som kan spises av hele familien! Keep up the good work!! 🙂 🙂 🙂

 2. Silje Marie

  Har et bittelite ønske: har nemlig prøvd meg på barene dine gang på gang men blir jo aldri sånn «tykkelse» på den som dine blir. Hadde satt stor pris på om du ville ta bilde for bilde hva du gjør – for jeg blir snart sprø 😉

 3. Kristine

  @Silje Marie: Det kan jeg godt gjøre 😀 Husk å ikke bruke for mye væske, start heller å kna deigen mens den fortsatt ser litt tørr ut – det er det som er cluet 😉

  @vilblifrisk.blogg.no: Utrolig godt, positivt overrasket over både innhold og smak 😀

 4. Julie @ WolfItDown

  Fisk er digg! Ikke noe i veien med litt «juks» om du finner skikkelig gode fiskekaker 🙂 Likte blikket til Todd post-fiskemat, luringen!
  Ellers så hentet jeg forresten pakke i posten i dag, tusen takk for luke nummer 18, her skal jeg knaske Snackimals og lage snickers kuler for alle pengene! Også gleder jeg meg veldig til og smake Quest barene, nam! Gratulerer med artikkel også ^ ^

 5. Kari G

  Gratulerer :mrgreen: ! Kriweb + bøker = kvalitet!
  Ikke rart boka selger som varmt hvetebrød 🙂 .

  Nyt suksessen! 😉

 6. Kristine

  @Julie @ WolfItDown: Todd kan lukte fisk uansett hvordan jeg prøver å kamuflere det :mrgreen:
  Så bra at pakken omsider kom frem – kos deg 😉
  Og takk!

  @Linda Marie Stuhaug: Det gjør jeg og, liker best fisk med smak – og spiser jeg hvit fisk må den ofte ha litt godt tilbehør 😀

  @Kari G: ♥ ♥ Tusen takk!!

  @Nina Bakke: Ja, heldigvis er det så godt og 😀

  @Solvor: Jeg har fått en hang-up på makrell i lompe jeg da :mrgreen: Kos deg i morgen!

 7. Lissi

  Slang sammen den tunfiskrøra etter jobb seint igår kveld.. Hadde den med på jobb idag til lunsj -nam! Så godt!

  Jeg lurte på om du kunne forklart noen øvelser på det ene split programmet du utgir i boka? Benhev -mener du leg.ext da? Blir litt forvirret over benhev, benspark, lårcurl? Hva er hva liksom? He he.. Sikkert kjent med øvelsene, men blir forvirret her. Og så lurte jeg på hvordan du utfører situps liggende i skråbenk med vevektskive..

  Og har du alternativ til markløft? Jeg har skjev bekkenstilling og kjenner at jeg får ekstra vondt ved vanlig mark.. Sliter litt med vondt i korsrygg også.. Jeg har hatt en PT som har sett på teknikken så vet den er ok, men markløft er nok ikke en veldig egnet øvelse for meg.. Ville du likevel kjørt markløft med lette vekter eller kan jeg f.eks utføre mark med kettelbells isteden? Kjenner ikke vondt ved bruk av kettlebells.. 🙂

 8. Sigrun

  TAKK for at du er enig i lompediskusjonen! De speltlompene er så syykt oppskrytt, og det virker til at alle tror de er århundrets sunneste, fordi de har brukt dobbelt så mye penger på noe som kun inneholder en brøkdel spelt! Åå, nå ble jeg glad for at NOEN tenker som meg! Ha en strålende kveld videre 🙂

 9. Kristine

  @Lissi: Så bra at du likte den! Den er også god i lomper for øvrig.
  Beinhev betyr rett og slett å bruke magen til å heve beina.
  Enten liggende:
  http://pub.nettavisen.no/multimedia/na/archive/01191/08_LIGGENDE_BEI_119160616x9.jpg
  Eller hengende:
  http://kappi.mamutweb.com/Resource/File/90/1545_Tuffstuff_RCD-347_Kroppsheving_Dips_beinhev_medium.JPG

  I skråbenk så mener jeg en av disse apparatene:
  http://www.trening.no/imageRepository/00/00/00/14/47/1447.jpg
  Holdene en vektskive på brystet for ekstra tyngde.

  Om det gjør vondt, så ikke fortsett med markløft. Kjør øvelsen med kettlebells eller hantler om det er bedre. Har du prøvd ett-bens strakmark?
  http://bloggfiler.no/kristaasy.blogg.no/images/1497660-7-1365441554322.jpg

Det er stengt for kommentarer.