Wok og fredagssnacks

Raskt og smakfullt på en fredag;

Svinewok med cashewnøtter

IMG_0191

Du trenger:
Svinekjøtt
Hvitløk
Gulrot
Paprika i flere farger
Minimais
Bambusskudd
Vannkastanjer
Asparges
Brokkoli
Purreløk
Pastinakk
Krydder: hot curry, chili, paprikapulver, salt, sitronpepper
Cashewnøtter

Alt wokes, eller sauteres, i en passende stekepanne. Kjøtt først, deretter de hardeste grønnsakene, og de mykeste til slutt. Krydre godt og topp det hele med nøtter.

Anbefaler også eple og/eller banan i for den ultimate smaksopplevelsen!

IMG_0189

Nå som det er helg passer det kanskje med litt fredagssnacks;

Popcorn med sjokolade

IMG_0316

Vi bodde et par år i Belgia da jeg var liten, og jeg glemmer aldri mitt første møte med popcorn der. Det var søtt! Med s-u-k-k-e-r. Det fantes faktisk ikke salt popcorn i det hele tatt, og det tror jeg er en av få ganger jeg har blitt skuffet over noe som smaker søtt.

Men, smaksløkene endrer seg med tiden. Og hvem liker vel ikke søtt sammen med litt salt?
Kan amerikanerne spise sjokoladedyppet bacon, så kan vi i det minste spise dette;

IMG_0306-horz

Pop popcorn som vanlig med litt salt. Smelt sjokolade i mikro/vannbad og hell over.

IMG_0318

Setter du det kaldt vil sjokoladen stivne litt slik at det blir enklere å spise.

Jeg har trukket en vinner av instagram-konkurransen min – gratulerer!

bilde

Et eksemplar av Sunnere og sterkere blir sendt hjem til deg, bare send meg adressen din! (kristine@kriweb.no)

Nå begynner mange av dere å få boka, takk for de fine tilbakemeldingene ♥

Riktig god helg!

10 kommentarer til “Wok og fredagssnacks

 1. Julie @ WolfItDown

  Snakk om fredagsmat da gitt! Super inspirasjon som alltid, og wok’en ser nydelig ut!

  Var veldig skuffet første gang jeg smakte halvsøtt popcorn…det ble liksom helt feil – kanskje fordi smaksløkene forventet det helt motsatte! Men fra halvsøtt, til supersøtt – har du smakt Butterkist? Det er en type karamell popcorn, nesten som brente mandler, bare popcorn! Heldigvis selger de multipakker med mange små i tillegg til større poser, ellers hadde det gått en del av det, hihi 😛 Har det veldig sjeldent, men blir fort hektet! Da er din oppskrift mye sunnere, og sikkert like god!

  Ha en fortryllende fredag! x

 2. Elisabeth Vega

  Fysøren det poppcornet så godt ut, steike!! Søtt og salt sammen er jo sykt godt 😀 Jeg elsker oppfølgeren din! Seriøst, jeg ble virkelig rørt til tårer når jeg leste gjennom den! Kjenner jeg blir stolt over deg, over alt du har fått til og oppnådd. Du er så fantastisk og flott! Jeg har virkelig ikke ord, egentlig. Ønsker deg en riktig god helg! Jeg må pakke, pakke og pakke, for på tirsdag stikker jeg til Chile for de 5 neste ukene 😀 😀

 3. Pantora

  Jeg spiser ikke kjøtt, men åh, wok er viderunderlig (med feks bønner i stede for svin). Skal du begynne med «meatless monday» igjen nå som jula er over? Og forresten, du foreslår eple eller banan i – jeg ser for meg at ananas også ville passet ypperlig!

 4. Marie Roald

  Faktisk morsomt du skulle si det om Belgia for jeg har vært i Belgia ca. 100 ganger igjennom oppveksten, vi hadde (har) familie der. Husker jeg skulle kjøpe popcorn på en bazar der og det så SÅ godt ut! Så tar jeg en bit og bare 😯 Needless to say, caramelcorn, ikke min greie! Men nå elsker jeg salt og søtt sammen. Hadde det bare fantes et par saltkorn på det popcornet i tillegg til karamellen så hadde vi kunnet snakke om det!

 5. Kristine

  @Julie @ WolfItDown: Takk for det! 😀
  Har ikke smakt Butterkist nei, men det høres jo godt ut! Ha en fortsatt fin helg ♥

  @Veronica: Det må du gjøre 😀

  @Sukkerfrie oppskrifter hos Lovelyliller.com: Popcorn er jo så enkelt og godt 😀 Ha en fortsatt fin helg!

  @Elisabeth Vega: Tusen takk, jeg har nesten ikke ord tilbake til deg ♥
  Håper du får en helt fantastisk ferie i Chile, kos deg!!

  @Pantora: Ja, eller hva med tofu?
  Jeg innså på mandag at jeg glemte det, så jeg gjorde det godt igjen med pannekaker på torsdag 🙄 Kommer til å fortsette med en kjøttfri dag i uka, og skal prøve å huske det på mandagene 😀
  Ananas er jo godt på pizza, så hvorfor ikke!

  @Marie Roald: Så koselig! Jeg bodde der i 2 år, i Sterrebeek.
  Helt enig! Det var bare søtt, ikke godt i det hele tatt. Som du sier, gi meg ett saltkorn også så snakker vi :mrgreen:

 6. Cathrine Nybakke

  Hei:)
  Super blogg! Jeg fikk boken din i posten i går og er om mulig enda mer imponert over denne kontra første. Jeg lurer på en ting, jeg er ei veldig slank jente med lett vekt på bare 45 Kg og er 26 år. Alltid slitt med og legge på meg. Selv ikke to svangerskap har gitt meg de ønskelige ekstra kiloene. Hvordan er dette trenings programmet ditt for meg tror du? Vil jeg kunne gå opp i vekt med dette programmet?:)

 7. Anja Marie

  Hei Frøken! Jeg bare lurer på om du kunne fortelle meg litt om hvordan den vaniljefudgen i boka di skal være? Jeg gjorde den i går og det ble kjempesnadder,men jeg synes de ble veldig myke..skal de være det eller? :mrgreen: Hvordan blir konsistensen på de du lager selv? Og hvor lenge lar du de stå i frysen,kjølen før du skjærer de opp i biter,for det står det ikke noe om i boka 🙂

  Ønsker deg ellers en fin lørdag!<3

 8. Kristine

  @Cathrine Nybakke: Hei! Tusen takk 😀
  Treningsprogrammene vil passe bra til deg, det viktigste om du ønsker å legge på deg muskelvekt er uten tvil å spise mer/nok.

  @Anja Marie: Heisann! Vaniljefudgen blir (om man koker lenge nok) myk, men fast nok til å skjære i biter etter avkjøling. Jeg avkjøler i 2-3 timer 🙂
  Ha en super lørdag!

Det er stengt for kommentarer.