Proteinrike pannekaker

Inneholder adlinker

Hva med pannekaker til middag i dag?

Proteinrike pannekaker

IMG_0286

De er veldig enkle å lage, jeg har nemlig «jukset» med en sunn ferdigmiks.

IMG_0285

80 g proteinpannekakemiks
1 egg
0,5 – 1 dl melk (eller kokosmelk)

Visp sammen og stek i en smurt panne, enklere blir det ikke. Jeg fikk 5 stk og ville ha litt av hvert på;

IMG_0287
Med sukkerfritt sjokoladepålegg.

IMG_0292
Og med pancakesyrup.

Pannekakemiksen koster for øvrig 199 kr, eller 3 stk til bare 477 kr.

Disse pannekakene er en anelse salte, så de passer også perfekt som wraps til lunsj, middag og lignende. Men, hos meg var det altså sjokolade som slo an.

IMG_0303

60 sunne og velsmakende kalorier per stk.

Et tips helt til slutt, nå kan jeg nemlig med hånda på hjertet si at jeg tar ett kosttilskudd daglig;

IMG_0278

Og jeg husker å ta det hver eneste dag, én liten dråpe i kaffen. Vitamin D er utrolig viktig nå om vinteren, det bør tas alle måneder med bokstaven R i, det vil si til og med april.
Du finner den HER

.
IMG_0126

Sa jeg at 2.opplaget allerede er bestilt?
Fikk helt frysninger da jeg fikk beskjeden fra Cappelen Damm i dag tidlig, boka har bare vært ute til salgs et par dager. Jeg er så takknemlig for at dere vil ha den, og jeg har lagt mye arbeid i å få den enda litt bedre enn den første.

Fortell meg gjerne hva dere synes etterhvert som dere får den, jeg har en egen side på bloggen øverst på menylinjen som heter ‘Referanser’.

Ikke så lenge igjen til helg nå – ha en fortsatt super torsdag!

25 kommentarer til “Proteinrike pannekaker

 1. Linda Marie Stuhaug

  Det såg virkelig kjempegodt ut!
  Pannekaker passer like godt til alle måltider 🙂 For min del er det best som frukost, men slår ikkje feil til verken lunsj, middag eller kvelds heller!

 2. Ida

  Fikk den nye boka di i posten i dag! Og tror jeg faktisk liker den enda bedre enn den forrige, dersom det er mulig! 😀 Skal prøve ut nye oppskrifter allerede i morgen, og gleder meg til å dra på boksignering i februar!

 3. Stine - Bakekona

  Pannekaker er et must hver eneste uke! Det sjokoladepålegget blandet med litt kesam eller gresk yoghurt gir en veldig deilig sjokoladekrem inni pannekakene! 🙂
  Og du. Senk skuldrene og bare nyt suksessen! Jeg tidlig etter bok nummer en at det kom til å komme en til fra deg. Du har en matglede og smil som smitter vet du 😉
  En riktig god helg, Kristine! 🙂

 4. Renate

  Jeg nestilte boka i går, og har fått beskjed om at den er sendt i dag……gleder meg til å kose meg med den i helga 😛

 5. Nora

  Hei, jeg skvatt litt da jeg så at har bidratt til fitnessbloggen nå 😮 Hvorfor i all verdens rike vil du det når eieren for tiden blir busta i ekstremt grove dopingforbrytelser.? Tidligere bidragsytere ber jo om å få slettet gamle innlegg om dagen nettopp for å ikke ville bli assosiert med denne drittfyren.

 6. Kristine

  @Sukkerfrie oppskrifter hos Lovelyliller.com: Jøss, jeg spiser det altfor skjeldent jeg tydeligvis 😀

  @Lissi: Tusen takk! ♥ 😀

  @Linda Marie Stuhaug: Jeg må si jeg liker det veldig godt etter trening 😀 Men som du sier – godt uansett tid!

  @Trine: Ja 😀

  @Lene: Tusen takk! 😀

  @Ida: Åh så koselig at du likte den – takk ♥

  @Stine – Bakekona: Jeg synes kesamen gjør det litt surt, men med et lass sukrin blir det bedre 😆
  Tusen takk, det var veldig hyggelig å høre ♥ God helg til deg og dine!

  @Renate: Oh – tusen takk! Håper du liker den 😀

  @Nora: Jeg var en av de som sa ifra at jeg ikke ønsket å være en bidragsyter, og har ikke vært det siden. Når det er sagt så ønsker ikke jeg å dømme andre, man kan ikke brenne alle broer bare fordi noen tar uheldige valg. Jeg ble ikke personlig påvirket, så det har ingenting med meg å gjøre. Når noen spør om jeg ønsker å promotere noe som betyr veldig, veldig mye for meg, så takker jeg pent ja – «artikkelen» handler om boka mi, det er ikke et betalt innlegg eller bidrag.

 7. Johan

  Hei,
  takk for mange inspirerende enkle oppskrifter!
  hvor kjøper du lavkarbo spaghetti?
  Mvh johan

 8. Nina Bakke

  Så boka di i bokhandelen. Gratulerer med nok en flott bok. 🙂

  Jeg trenger å holde meg unna melkeprodukter, så den utgår nok for min del 😛

 9. Cathrine Sundt

  Elsker pannekaker 😛

  Gleder meg så sykt til jeg får boka di i posten. Den første er så godt brukt at den ser nesten like sliten ut som skolebøker 😛
  God helg .

 10. Kristine

  @Johan: Hei! Takk!
  Jeg pleier ikke å kjøpe det så ofte, men om jeg gjør det blir det som oftest på iherb;
  http://www.iherb.com/Atkins-Cuisine-Penne-Pasta-12-oz-340-g/28034#p=1&oos=1&disc=0&lc=en-US&w=atkins%20pasta&rc=1&sr=null&ic=1?rcode=VIG677

  @Nina Bakke: Tusen takk! 😀 Det er helt uproblematisk å bytte ut melk med mandel-, soya-, eller kokosmelk. Eller bytte til laktosefrie produkter.

  @Cathrine Sundt: Pannekaker er godt!
  Så søt du er 😆 Håper denne blir like godt brukt!
  God helg!

 11. Tina

  Gratulere med ny bok:) endelig har den kommet ut:) En flott og inspirerende bok:) Har alt testet et par av oppskrifter 😆

 12. irene

  kommenterer sjelden, men jeg elsker bloggen din og leser daglig. du virker som en herlig dame! det er så fint at du deler så mange oppskrifter gratis på bloggen. du har nok inspirert kjempemange til å spise sunnere! selv om jeg er en fattig student tenker jeg å kjøpe boken din. forsinket julegave til meg selv 🙂

 13. Kristine

  @Tina: Tusen takk!! ♥ 😀

  @irene: Så hyggelig av deg, tusen takk ♥

  @Nora: Jeg kjenner til mine prinsipper, og de er ikke brutt.
  Om man tror arbeidslivet, eller livet generelt, handler om å kun samarbeide med likesinnede, samt slå hånda av folk som ikke har de samme meningene og verdiene som en selv så tar man feil. Sneversynhet hører ikke til her.

 14. Elisabeth Vega

  JATAKK til pannekaker til middag! Synd jeg allerede har laget kylling stekt med paprika og løk.. Hadde ikke sakt nei takk til pannekaker nå altså 😀 De så spesielt gode ut med sjokoladepålegget på!!

 15. Pantora

  Pannekaker, nam, det har jeg ikke spist på en evighet! Takk for tips om denne, den er herved føyd til innkjøps-lista mi!
  Har hørt mye om de Walden Farms-produktene, men jeg er veldig skeptisk. Høres suspekt ut at det ikke inneholder noe kalorier, det kan umulig være bra?

 16. Kristine

  @Pantora: Bare hyggelig 😀
  Jeg bruker bare en spiseskje et par ganger i måneden, så jeg tenker ikke så mye over det skal jeg være helt ærlig. Det er stort sett vann og søtning i produktene deres, bruker bare denne sirupen (det andre smaker dritt).

 17. Rutta

  Du er virkelig en stor inspirasjon for meg! Vet ikke hva jeg ville gjort uten deg og oppskriftene dine 🙂 Håper det kommer en tredje bok også!!! Men du, lurer på en ting! Kan jeg prøve å lage vaffler av denne oppskriften, eller må jeg kanskje endre den litt? Isåfall hvordan? :mrgreen: Syns denne ferdig miksen er så grei! Flytter til New York nå på torsdag, og der er det veldig vanskelig å få tak i mager kesam (quark) så da passer jo slike oppskrifter som dette PERFEKT!

 18. Kristine

  @Rutta: Så hyggelig, takk for det 😀 😀 Jeg har aldri prøvd det selv, men det tror jeg skal gå helt fint. Pass bare på at røra ikke blir altfor tynn/rennende, vaffelrøre pleier å være litt tjukkere enn pannekaker.
  Og kos deg i N.Y!!

 19. Rutta

  Tusen takk for raskt svar! OG unnskyld for at jeg spør så dumt, men hvordan gjør jeg den tykkere? Tilsetter mindre melk da med andre ord? Tror du jeg får rundt 3 vaffelplater av denne miksen? Er det realistisk? 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *