Potetmosgrateng
- 1 pakke karbonadedeig
- 1/2 løk
- 2 fedd hvitløk
- 1 boks hakkede tomater
- Krydder: paprikapulver, chili, salt, oregano, tacokrydder, kardemomme
- 2 ts maizena
- 3-4 poteter
- En liten skvett melk
- Et par never ost
♦ Stek karbonadedeig med grovhakket løk, finhakket hvitløk, en boks hakkede tomater, krydder og maizena ristet ut i litt vann. La det småputre til en tykk kjøttsaus.
♦ Skjær poteter i mindre biter og kok i 15-20 minutter, mos sammen med litt melk.
♦ Legg det lagvis i en ildfast form og strø ost på toppen. Inn i ovnen på 200 grader i ca 20 min
Servér gjerne med en frisk salat til.
Ellers pyntet jeg proteinkulene mine med matfarge i går;
Oh – gullkuler!
Oppskriften har dere vel notert bak øret for lengst;
30 g sjokoladeprotein
15 g kokosmel
20 g sukrin gold
3-4 ss melk
30 g smeltet sukkerfri sjokolade
Takk for alle bidragene til instagram-konkurransen min så langt forresten!
Lag en av mine matretter du også og tag bildet med #sunnereogsterkere – jeg trekker en vinner av den nye boka mi i løpet av fredag.
[instapress tag=»sunnereogsterkere» piccount=»50″ size=»180″ effect=»0″]
når er fristen på konkurransen din ? 🙂 😉
Lekre dem ble med matfarge 😉 Lekkert! Middagen så også god ut.
Gullkuler så jo utrolig flott og godt ut 🙂 Jeg har et spørsmål ang proteinpulver som jeg håper du kan svare på: min mann som bygger muskler og trener hardt og jeg lager ofte protein barene dine til han, og for øvrig mye annet fra boken din også, (elsker den!) men jeg synes det proteinpulveret han kjøper gir en litt rar smak på det jeg lager. Han bruker Dalblads whey eller self micro whey som vi handler i sverige. Jeg ser du bruker Varicil og Nanox og de er jo vesentlig dyrere i innkjøp. Spørsmålet mitt er om det er veldig stor forskjell på smaken på disse pulverene? Er de verdt over dobbelt så mye pga smaken?
@maren sørum: Jeg må få eksemplarer av boka tilsendt først, men regner med at det er på plass innen uka – så jeg får si innen fredag 🙂
@Sukkerfrie oppskrifter hos Lovelyliller.com: Ja, ikke sant! Må teste det ut på flere ting 😀
@Tina Therese: Takk takk 😀
Jeg har aldri smakt Dalblads dessverre, så jeg får ikke svart deg på hvordan de er sammenlignet med hverandre. Jeg synes både Nanox Varcil og Troponin (billigere) er veldig gode på smak.
http://www.x-life.no/products/muscle-troponin-3kg
Dette pulveret er litt lyst, men med en teskje kakao blir det perfekt 😎 Grunnen til at Nanox er såpass dyrt handler nok mer om kvalitet på innholdet.
WOOOW! Du…*kremt* matfarge? Hva i alle dager er det? Er det bare noe helt eget som egentlig bare er til å pynte med? For detta var kult Kristine! Servere gullproteinkuler i 25årsdagen min gjerne…:D
@Solvor: Jeg kjøpte sånne søte små sprayflasker på e-bay (kanskje de har det her hjemme og), ganske så kult 😀 Må teste det ut på flere ting!
Genialt med de gullkulene!! Gøy å gjøre det litt annerledes også 😀 Gøyal konkurranse! Hadde vært med, visst jeg ikke hadde kjøpt boka allerede 😀
Hei Kristine! Kan jeg bruke vanlig sukrin i stedet for sukrin gold i denne oppskriften?
@Marit: Ja, vær obs på at du vil få litt knasende kuler 😀
Tusen takk for oppskriften! Prøvde å lage gullkulene idag – de ble supergode 😀 Et lite dryss med havsalt satte prikken over i’en 😉
@Andrea: Bare hyggelig! 😀 Enig, pleier å lage de med moccaproteinpulver og havsalt, utrolig godt.
Akkurat hatt denne til middag, kjempenam!! Mye bedre enn toro sin moussaka som samboeren min er så glad i 😉 og i går hadde vi gulrot muffins til dessert <3
@Siw: Den slår Toro ned i støvlene ja 😆 Tusen takk, hyggelig at det smakte!
Herregud så god disse er!!! Blir aldri lei 😉 Prøvde noe «nytt» og lagde med jordbær- og bananproteinpulvet, YUMMI! 😎
@Iselin: Det er kjempegodt, prøv en kombinasjon og 😉
http://www.kriweb.no/2013/07/30/jordbaer-og-sjokoladebar/
@Kristine: Ooohh, NICE! 😎 Takk!!