Dagens middag og gullkuler

Potetmosgrateng

IMG_0072

 

Dagens middag og gullkuler
Skrive en omtale
Skriv ut
Ingredienser
  1. 1 pakke karbonadedeig
  2. 1/2 løk
  3. 2 fedd hvitløk
  4. 1 boks hakkede tomater
  5. Krydder: paprikapulver, chili, salt, oregano, tacokrydder, kardemomme
  6. 2 ts maizena
  7. 3-4 poteter
  8. En liten skvett melk
  9. Et par never ost
Sunnere Livsstil http://www.kriweb.no/
Denne har dere sett her mange ganger før, og den blir like god hver gang!

♦ Stek karbonadedeig med grovhakket løk, finhakket hvitløk, en boks hakkede tomater, krydder og maizena ristet ut i litt vann. La det småputre til en tykk kjøttsaus.

♦ Skjær poteter i mindre biter og kok i 15-20 minutter, mos sammen med litt melk.

♦ Legg det lagvis i en ildfast form og strø ost på toppen. Inn i ovnen på 200 grader i ca 20 min

IMG_0068

Servér gjerne med en frisk salat til.

Ellers pyntet jeg proteinkulene mine med matfarge i går;

IMG_0168

Oh – gullkuler! :cool:

Oppskriften har dere vel notert bak øret for lengst;

30 g sjokoladeprotein
15 g kokosmel
20 g sukrin gold
3-4 ss melk
30 g smeltet sukkerfri sjokolade

IMG_0173

Takk for alle bidragene til i
nstagram-konkurransen min så langt forresten!

Lag en av mine matretter du også og tag bildet med #sunnereogsterkere – jeg trekker en vinner av den nye boka mi i løpet av fredag.

[instapress tag=»sunnereogsterkere» piccount=»50″ size=»180″ effect=»0″]

16 tanker om “Dagens middag og gullkuler

  1. avatarTina Therese

    Gullkuler så jo utrolig flott og godt ut 🙂 Jeg har et spørsmål ang proteinpulver som jeg håper du kan svare på: min mann som bygger muskler og trener hardt og jeg lager ofte protein barene dine til han, og for øvrig mye annet fra boken din også, (elsker den!) men jeg synes det proteinpulveret han kjøper gir en litt rar smak på det jeg lager. Han bruker Dalblads whey eller self micro whey som vi handler i sverige. Jeg ser du bruker Varicil og Nanox og de er jo vesentlig dyrere i innkjøp. Spørsmålet mitt er om det er veldig stor forskjell på smaken på disse pulverene? Er de verdt over dobbelt så mye pga smaken?

  2. avatarKristine

    @maren sørum: Jeg må få eksemplarer av boka tilsendt først, men regner med at det er på plass innen uka – så jeg får si innen fredag 🙂

    @Sukkerfrie oppskrifter hos Lovelyliller.com: Ja, ikke sant! Må teste det ut på flere ting 😀

    @Tina Therese: Takk takk 😀
    Jeg har aldri smakt Dalblads dessverre, så jeg får ikke svart deg på hvordan de er sammenlignet med hverandre. Jeg synes både Nanox Varcil og Troponin (billigere) er veldig gode på smak.
    http://www.x-life.no/products/muscle-troponin-3kg
    Dette pulveret er litt lyst, men med en teskje kakao blir det perfekt 😎 Grunnen til at Nanox er såpass dyrt handler nok mer om kvalitet på innholdet.

  3. avatarSolvor

    WOOOW! Du…*kremt* matfarge? Hva i alle dager er det? Er det bare noe helt eget som egentlig bare er til å pynte med? For detta var kult Kristine! Servere gullproteinkuler i 25årsdagen min gjerne…:D

  4. avatarElisabeth Vega

    Genialt med de gullkulene!! Gøy å gjøre det litt annerledes også 😀 Gøyal konkurranse! Hadde vært med, visst jeg ikke hadde kjøpt boka allerede 😀

  5. avatarAndrea

    Tusen takk for oppskriften! Prøvde å lage gullkulene idag – de ble supergode 😀 Et lite dryss med havsalt satte prikken over i’en 😉

  6. avatarKristine Innleggsforfatter

    @Andrea: Bare hyggelig! 😀 Enig, pleier å lage de med moccaproteinpulver og havsalt, utrolig godt.

  7. avatarSiw

    Akkurat hatt denne til middag, kjempenam!! Mye bedre enn toro sin moussaka som samboeren min er så glad i 😉 og i går hadde vi gulrot muffins til dessert <3

  8. avatarIselin

    Herregud så god disse er!!! Blir aldri lei 😉 Prøvde noe «nytt» og lagde med jordbær- og bananproteinpulvet, YUMMI! 😎

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *