In the cookies of life, sisters are the chocolate chips

Hei dere!

På søndager er det mange som pleier å sette av litt tid til baking, men her har dere en veldig enkel, søt og sunn cookie-oppskrift som kun tar 2 minutter å lage – og krever hverken steking eller baking.

Chocolate chip cookies

IMG_4185

 

Chocolate chip cookies
Stk : 4
Skrive en omtale
Skriv ut
Ingredienser
  1. 60 g sjokoladeproteinpulver
  2. 25 g kokosmel
  3. 20 g sukrin gold
  4. 1-2 ts kakaopulver
  5. 6-8 ss melk/vann
  6. 50 g sukkerfri sjokolade
Sunnere Livsstil http://www.kriweb.no/
IMG_4177

Fremgangsmåten er veldig enkel, og som de observante kan se er det nesten lik oppskrift som proteinbarene mine.
Bland ingrediensene sammen til en deig, hakk sjokolade i mindre biter og ha i, form til 4 cookies.

IMG_4171

Avkjøl noen minutter slik at de får satt seg litt, og nyt gjerne med en god kopp kaffe til.

IMG_4187

125 sunne og proteinrike kalorier i hver – håper det smaker!

IMG_0131

Behagelig treningstopp fra 2xu, de har nemlig ikke bare kompresjonstøy – de har både t-skjorter og langermet som på bildet (/adlinker).

Fortsatt god søndag!

24 tanker om “In the cookies of life, sisters are the chocolate chips

  1. avatarKathrine *sunshine*

    Akkurat hva jeg trenger, tusen takk for oppskrift❤️ Ha en fantastisk søndag videre❤️

  2. avatarMarie

    Hei Kristine!
    Går det an å kjøpe bare eggehviter noe sted? Mente jeg hadde sett det i et innlegg, men har ikke funnet det noe sted i Sverige…
    Takk for svar:)

  3. avatarLinda Marie Stuhaug

    Nesten som om du kan lese tanker, Kristine 😀
    Haha, igår kveld skreiv eg ned ideer til neste ukens bakst – og blant dei stod det «lage en versjon av Questbaren i smaken Chocolate chip, som ikkje trenger å steikes i ovnen!» 🙂
    Ser faaantastisk gode ut!!

  4. avatarIda Larsen

    Hei Kristine! 🙂 Vet du om det finnes proteinbarer uten melk og gluten? Har gluten- og melkeproteinallergi og har ikke klart å finne noe på markedet :/

  5. avatarBenny

    Hvilket proteinpulver har du brukt i cookiesene? Jeg får aldri samme konsistens som deg på min proteinbakst med dine oppskrifter. Har prøvd mange forskjellige pulver, men det går ikke. 😛

  6. avatarKristine Innleggsforfatter

    @Siri: Heisann! Her:
    http://www.x-life.no/products/cocosa-mel-500g og i diverse helsekostbutikker 😀

    @Henriette: Jeg kan ikke tenke meg hva det skal være dessverre. Kokosmelet bruker jeg for å suge opp væsken slik at de bilr mer faste og «tyggbare» – ikke så seige. Men mandelmel vil det bli litt marsipansmak.

    @Karin Helen: Tusen takk for det – det håper jeg også at du gjør 😀

    @Benny: Jeg bruker Nanox varcil, min favoritt:
    http://www.x-life.no/products/nanox-varcil-r2-900g
    😀

    @Nina Bakke: Tusen takk! 🙂

  7. avatarPantora

    Synes det er så kjekt når du oppgir hvor mange kalorier det inneholder, men så vidt jeg har sett er det ikke alltid du skriver det? Er det noe du alltid pleier regne ut? Teller du kalorier selv, eller klarer du kjenne hva du/kroppen har behov for?

  8. avatarKristine

    @Pantora: Nei, jeg teller ikke kcal så det er ikke noe jeg pleier å oppgi – jeg gidder rett og slett ikke å ta meg tiden til å regne på det 😀 De gangene jeg oppgir det er som regel fordi opskriftene er så enkle at jeg tar det kjapt i hodet.

  9. avatarSunniva Nilssen Aarbø

    Heisann Kristine!
    Ahh, de så kjempe gode ut, de bare MÅ jeg prøve ut 😀
    Men jeg lurer på en ting, ser at du i denne oppskriften har brukt kokosmel, hva er grunnen til at du bruker det og ikke mandelmel f.eks? Bare lurer litt på om det er stor forskjell fra mandelmel og koksmel.
    Ha en fin mandag! =)

  10. avatarLisa

    De ser supergode ut! Men hvorfor skriver du at de skal avkjøle seg? De trenger vel ikke å stekes?:-)

  11. avatarHenriette

    Tusen takk for svar 🙂
    Her i huset er ikke kososmel så veldig populært. Ingen av oss som liker kokos særlig godt.. Og jeg må innrømme at jeg synes det gir veldig mye smak av det.

    Men da får det heller stå til!

    Har allerede bestilt den nye boken din, gleder meg til å få den i posten!! :):)

  12. avatarKristine Innleggsforfatter

    @Lisa: Det står i teksten «så de får satt seg litt» 🙂 Da er det lettere å holde de også, de blir litt lunkne og seige når man former dem. Men, du kan selvfølgelig spise de med en gang om du ønsker.

    @Henriette: Jeg synes ikke kokosmel gir noe spesielt smak, i hvert fall ikke i disse – men det får du nesten prøve deg frem på selv 😀
    Takk – håper du liker den ♥

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *