Røkelaks og guacamole

Inneholder adlinker

Laks og avokado er to supre fettkilder, og da den ene er salt på smak og den andre ganske mild, så synes jeg de passer godt sammen.

Salat med røkelaks og guacamole

IMG_0058

Salat, spinatblader, cherrytomater, agurk, mais, løk og paprika. Over har jeg 100 g røkelaks, og guacamole laget av en avokado most med litt sitronsaft.

IMG_0064

Og noen klatter med søtsterk sennep, som sagt før passer det perfekt til fugl og fisk.

Jeg skrev innlegget «få støtte på trening» for en stund siden, så jeg tenkte jeg kunne ta det en gang til nå som det faktisk er på salg på alle disse.

SportsBH

1.

Reebok – denne liker jeg veldig godt, fint snitt. Den har foring foran og passer godt til både styrketrening og kondisjonsøkter. Med den pene v-utringningen kan den fint brukes under vanlig tøy også.

2.

bra3

Power bra – Passer perfekt til deg som vil ha god støtte, men også en fin BH og silhuett. God ventilasjon i ryggen, og bra med vatteringen. Passer til alt fra A til D cup, og er fin til både styrke og kondisjon.

3.

bra4

Kari Traa – Myk og behagelig, nydelig farge. Pustende stoff og passer godt til styrketrening. Den er noe foret foran, men undertegnede må ha ekstra innlegg for å ikke vise altfor mye.

4.

bra2

2xu – Hold those babies in place sier jeg bare! Denne holder alt som smurt inntil kroppen og er perfekt når man skal ut og jogge eller svinse seg rundt omkring, opp og ned. Den er heldigvis veldig behagelig å ha på også – etter at man har fått ålt seg inn i den.

Den er for øvrig mye finere i virkeligheten.
IMG_4450-vert-horz

11 kommentarer til “Røkelaks og guacamole

 1. GunnL

  Du skriver mye om denne søtsterke sennepen, er det noe du kjøper eller lager? 😛 Oppskrift? 🙂

 2. momoiro-chan (@jannemnaess)

  Mmm, det så godt ut! Det går gjerne noen hundre gram (for ikke å si kilo?!?) med røklaks og salat hjemme hos meg i løpet av en uke! 😎 Nomnom 😀

 3. May

  Hei Kristine! Vil takke for en fin blogg 🙂 Kommenterer ikke så ofte, men leser hver dag. Jeg ser at du har en wordpress side, så jeg lurte på en ting. Hvordan har du fått flyttet søkebaren så langt ned på siden? Og hvordan du har du fått tilgang til css kodene på noen måte? 🙂 Setter utrolig pris på svar, har søkt meg ihjel på nettet. Men trenger bare å høre det fra noen på litt enklere språk. 😉

 4. Kristine

  @Linda Marie Stuhaug: Helt enig! God helg søta! 😀

  @momoiro-chan (@jannemnaess): Skal absolutt spise mer røkelaks! 😀

  @May: Hei! Og tusen takk 😀
  Jeg flytter de ganske enkelt ved å dra de forskjellige «widgetene» i sidekolonnen helt til høyre sånn som jeg vil (under Utseende – Widgets på adm-siden). Om du skjønner 🙂

Det er stengt for kommentarer.