Kriwebkalender – luke 22 og årets julekort

Da har jeg kommet til siste luka i kalenderen min!

Hadde jeg bare hatt muligheten til å gi dere alle en gave.. men, vinneren av forrige luke ble;

Julie @wolfitdown

Dessuten følte jeg at Kristine, som kom med dette diktet også fortjente å vinne;

Selveste Kristine er en raushetens sjel
Hun sier «bare trykk lik og del»,
så kan du vinne en pakke med godsaker i,
og vier sine lesere tid og energi.

Mellom kosestund med Todd og treningsstunder
Gir hun vann i sine leseres munner
Lager mat som oppleves som balsam for sjela
Ikke kom fra Passionforbaking og si du kan bake, Manuela!

Men det som gjør Weber til en dame av råskap:
er at hun blogger med et vakkert budskap!
Vær aktiv – men finn din egen vei
spis masse proteiner, gå aldri lei!

Hva jeg skal lage i kveld undrer jeg på,
blir det kokosboller eller brownie med hapå?
Nei, nå er det nok med praten!
God jul og takk til Kristine for maten.

Ikke bare er dere snille, dere er jo sabla kreative!
Over til min siste luke, og det kunne jo nesten ikke ha vært noe annet.

Luke 22

En signert utgave av den nye boka mi som kommer ut 6.januar!

52109_Kristine_Weber_Sunnere___sterkere_med_protei_1

Sunnere & sterkere med proteinrik mat

Alt du trenger å gjøre er å fortelle meg hva det beste med året 2013 har vært!

Jeg trekker en vinner på julaften, altså tirsdag morgen.

Lykke til!

Toddogmeg_jul

Og god jul :mrgreen:

146 kommentarer til “Kriwebkalender – luke 22 og årets julekort

 1. Linda Marie Stuhaug

  For ett fantastisk dikt – virkelig kreativt 😀
  Det beste med 2013 er definitivt 3,5 måneds studie i Florida, som eg kom heim igjen fra forrige uke. En fantastisk livsopplevelse eg aldri kommer til å glømme! Har fått venner for livet, minner og erfaringer eg aldri vil vere foruten og ikkje minst utdanning som Personlig Trener. Hihi…. sitter å smiler eg no 😀

 2. Julie

  Det beste med dette året har vært å være i Australia å jobbe i dyrepark, at jeg har fått verdens beste kjæreste, og ikke minst to helt fantastiske små puser! 😀

 3. Marie Roald

  Jeg tror jeg må si at det beste med 2013 har vært at jeg begynte å følge matblogger, og at jeg tok skrittet og turte å lage min egen matblogg! Den gir meg så mye og det er så fint å kunne være kreativ og dele det! Dessuten har jeg og besteveninnen min som hadde glidd fra hverandre nå kommet mye nermere hverandre og det varmer hjertet mitt mer enn en kakkelovn på juleaften 🙂

 4. Marie Boe

  Det beste med 2013 er ansvaret jeg har begynt å ta for meg selv. Trener mindre (sukk), dvs er lydig og har ikke trena på 3 mnd -min lidenskap må ofres for å kunne fungere noenlunde i hverdagen, handle, lage mat og få være med venner og familie. Men jeg er fortsatt topp motivert, og skal la det ta tiden det trenger, bli frisk fra ME og leve et aktivt liv igjen! Det beste er at jeg endelig ikke kjører meg i grøfta, men har begynt å lære 🙂 Det er den beste julegava jeg kunne ha gitt meg selv! God jul 😉

 5. Celine

  Det må være misjonsturen sammen med menigheten min til Romania, det var helt utrolig fantastisk og veldig givende!! 🙂

 6. Tonje Julsrud

  Beste med 2013 – se at det er fullt mulig å sjonglere en tilværelse som karrierekvinne, småbarnsmor og aktiv mosjonist! Det handler om alle de små valgene og prioriteringer 🙂

 7. Pia

  Gjennom 2013 har jeg kjent på sorg, fortvilelse og hvordan det er å ikke lykkes. Jeg sitter i dag og kjenner på følelsen av at jeg har faktisk kommet meg gjennom noe som jeg trodde var verdens undergang! Alt ordner seg for snille piker 😉 Jeg har opplevd mye latter og glede selv i den tøffe tiden, og takket for året som var og gleder meg til det jeg har i vente! 😀

 8. desire

  Det beste med året 2013 må bli reisene og alle de spennende menneskene jeg har møtt. Det å oppleve nye steder,kulturer og nye mennesker er med på å forme meg som person. Er takknemlig for at jeg har kunnet gjøre dette ved siden av studiene:-) godt nyttår til deg Kristine og alle dere lesere av bloggen! 🙂

 9. Renate

  Det beste med 2013 må være ett år som har vært fylt med treningsglede og iver. Og jeg fullførte mitt første halvmarathon 🙂

 10. Pantora

  Hihi, nydelig julekort, dere er flotte begge to!
  Det beste med året 2013, hm.. Dette har ikke vært et så bra år for meg, men jeg har i det minste (endelig) fått en diagnose som forklarer litt om hvorfor ting er som de er for meg, og som i tillegg gjør at jeg får tilrettelagt behandling som igjen vil hjelpe meg til å få det bedre og tryggere! Og det er jo ikke så aller verst 🙂

 11. M

  Det beste med 2013 må være at jeg endelig forsto at for å kunne være en god kjæreste, datter, venninne, kollega, student, osv., måtte jeg først og fremst være god mot meg selv. Jeg tok en sikkelig oppvask med meg selv og byttet studie og jobb, og føler endelig at jeg har funnet meg selv igjen.

 12. Ingrid

  det beste med 2013 har absolutt vært at jeg endelig kom meg opp av sofaen og begynte med styrketrening. har fått en mye bedre hverdag ved å legge om kostholdet og følge matblogger. har gått ned 13 kilo og fått mye bedre kontroll på kronisk sykdom. så Kristine tusen takk for hjelpen 😉

 13. Marthe

  Det beste med dette året, er at jeg ble ferdig utdannet sykepleier i sommer!

  Takk for mange gode matoppskrifter i 2013! Gleder meg til hva 2014 bringer!

 14. Emilie

  Så mye bra med 2013!! Da jeg var i London og så en chelsea fotballkamp med tanten min i mars, da jeg fikk mopeden min i høst (men brakk beinet på mopedkurset så rakk ikke kjøre… hehe) Og følelsen av juventus som tok serietittel i hjemlandet og chelsea europa league! Så mye bra! Bli ferdig på ungdomsskolen. Også takknemlig for å ha helsen i behold! Støttende familie og venner. Noen herlige ting i 2013 😀

  Prikken på i-en ville vært å være den heldige som vinner boken din!! Har den første og er superfornøyd!

  God jul :))

 15. Pia

  Det beste med 2013 var å flytte til utlandet og få en «ny start» etter mange år med sykdom. Fått nye rutiner i studiehverdagen som inkluderer trening og masse sunn god mat, sånn at jeg holder sykdom i sjakk!
  God jul og Godt nytt år! 🙂

 16. Maja

  Det beste med 2013 er at jeg endelig kan si at jeg begynner å bli frisk fra 10 år med spiseforstyrrelser. Det har vært et knallhardt år, men jeg har kjempet med nebb og klør. Endelig har jeg vært på løpetur igjen – en tur med overskudd og lette ben. Og endelig begynner jeg å få tilbake matgleden 😀 Jeg tør endelig å smake (og bake) det jeg tidligere aldri kunne ha drømt om. Jeg ser tilbake på 2013 som et tøft år, men allikevel et fantastisk år, – der jeg tok steget og tok et oppgjør med meg selv. En Kriweb-bok hadde vært prikken over i-en 😆 🙂

 17. Amalie Holum

  Det beste med 2013, var å flytte hjem fra leiligheten jeg og noen venninner bodde i. Hvor verken jeg eller noen av di jeg bodde med ikke trivdes. Fullføre siste året på videregående og de 4-5 timene jeg brukte på pendling hver dag,for å så få lærling plass:-)
  Også at jeg fikk meg en fantastiks kjærest!
  God jul og godt nyttår til deg!:-)

 18. Linn K

  Dette året har bydd på mye bra, til tross for en god del utfordringer. Jeg vil si at å fullføre bacheloren min, samt å bli tilbytt drømmejobb i sommer har vært det beste i 2013 🙂

  Riktig god jul, Kristine!

 19. Line

  Det beste med 2013 er at jeg har blitt bedre kjent med meg selv. jeg har endelig funnet ut hva jeg vil i livet og satt meg mål. jeg har bare et halvt år igjen på skolen så skal jeg starte med noe nytt og spennende 🙂 jeg har også mål for kosthold og trening og er så fornøyd med allerede ressultater 😀 jeg har også møtt mannen i mitt liv i år<3 og hva er vel en bedre start på 2014 enn din nye bok selv om jeg er frelst over bok nr 1 😀 😀
  God jul til deg Kristine!

 20. Trude H

  Men jeg må nok si at jeg har likt høsten 2013 best. Har vært i Roma med kjæresten, har fått drømmejobben allerede 6 mnd før jeg er ferdig utdannet, og har vært flink til å trene og spise sunt. Bloggen din har virkelig vært motiverende i høst! Jeg er en godterigris selv og elsker å bake, så de sunne alternativene har hjulpet SÅ mye med å bekjempe søtsug og kilo. Imorgen kan jeg ta på den nye julekjolen og se på meg selv, og si at jeg er stolt over kroppen min og det jeg har oppnådd de siste månedene. Boka di vil nok ikke toppe den lille valpen som vi fikk hjem til oss i går (enda mer lykke<3!), men vil motivere med til å fortsette et sunnere og lettere liv etter nyåret 🙂

  God jul, flinke du!

 21. Ingvild S

  Det beste jeg husker fra 2013 er de 9 ukene på nyåret jeg jobbet på sykehus, suppekjøkken og barnehjem i slummen i Namibia. Her fikk jeg virkelig et annet perspektiv på ting. Det at gjennomsnittlig levealder bare er rundt 40 år i dette landet gjorde at vi opplevde utrolig mye tøft, og da spesielt traumatiske hendelser på sykehusets akuttmottak og fødeavdeling. Fordi om dette var grusomme opplevelser, tar jeg med meg minnene om alle de som faktisk fikk hjelp da de trengte det som mest.
  Vi er heldige som har det så godt her vi bor, og faktisk kan feire jula. God jul Kristine og alle andre!:-)

 22. Christine

  2013 har vært året for forandring. Ny jobb i ny by, flytte sammen med kjæresten, og et stødig opplegg med trening. Jeg går rundt med mye overskudd, godt humør og et smil til de fleste, og er fornøyd med livet og stolt av meg selv!

  Ønsker deg og dine en velsignet jul!

 23. Cathrine

  Det beste med 2013 var å løpe London Maraton, en magisk opplevelse. I tillegg til magien av å «skli» inn på Buckingham Palace etter 40 km så tror jeg av hele mitt hjerte at å løpe maraton er noe alle (som har en frisk kropp) kan gjør om en bare bestemmer seg.
  Håper jeg vinner, den første boken din er så mye brukt at den ser gammel ut, gleder meg til nye retter og ny inspirasjon 🙂
  God jul 🙂

 24. Hanne

  Hei fine Kristine, og ikke minst søte Todd!!! Nå er det siste sjanse, og kanskje er lykken med meg denne gangen. Uansett, så skal jeg nyte disse dagene med familie, venner og kjæreste, og det håper jeg dere gjør også! Årets siste dager, og for et år du har hatt, Kristine, jeg gleder meg allerede til årskavalkaden din. Det er like kos hvert år =)

  Ha en fortreffelig jul!

 25. Kathrine sunshine

  Det beste med 2013 ❤️ Ble tante for første gang i mai, nydelig liten nevø❤️ Begynte med kostomlegging og trening❤️ Fikk øynene opp for kriwebben og hvor mye fantastisk sunn og god mat man kan spise, fikk din første bok ❤️ En fantastisk ferie til Hellas, mye kos med familien❤️ Gleder meg til ny bok fra kriweb damen som er helt fantastisk og ferie med min fetter, konen og deres 2 barn i 2014 ❤️ Komme skikkelig i gang med styrketrening og PT i 2014, du er en stor inpirasjonskilde ❤️

 26. Mette

  Åh, den boka står høyt på ønskelisten i år!
  Det beste med 2013 må være at jeg har tatt kontroll over mitt eget liv igjen. Dvs. at jeg har lagt om kosthold og begynt og trene igjen. Veldig deilig å kjenne at energien og selvbildet stiger 😀

 27. Ingerid

  Det beste med 2013 står mellom 2 ting: praksisen jeg hadde på en ungdomsskole (jeg utdanner meg til å bli barnevernspedagog) hvor jeg fikk muligheten til å bidra til at en positiv endring skjedde i en av elevenes liv, den følelesen går det nesten ikke an å beskrive! Eller så må det være turen til Portugal i mai som jeg fikk av min kjære samboer 🙂 Men når jeg tenker meg om så er det beste med 2013 hele året, jeg har en givende jobb, studiene går bra, samboeren min er verdens beste og jeg har flotte venner og en fin familie 🙂 selv med en rygg som setter stopper for aktivitetsnivået mitt kan jeg nesten ikke klage 🙂

 28. Lisa

  Det er så spennende å lese om andres opplevelser fra året som har gått, over her. Ett år er som regel fylt av både oppturer og nedturer. For min del har det skjedd en del forandringer i livet, som at jeg er ferdig med studenttilværelsen og har begynt å jobbe som sykepleier. Noe som er utrolig utfordrende som nyutdannet, men samtidig spennende og lærerikt! Ønsker deg og dine en god jul og et godt nytt år!

  Julehilsen fra Lisa (som finner masse inspirasjon i både bloggen din og kokeboken din)

 29. Trude

  ååh.. Det er så mye positivt som hr skjedd dette året for meg føler jeg..:))
  Jeg har blant annet blitt mye mer selvsikker på meg selv, tør mer, er ikke redd for å dumme meg ut eller å spørre mer alvorlige spørsmål til folk.
  Jeg har fått oppfølging med PT, noe som har fått meg til å spise NOK mat og hatt STOR framgang på trening(og jeg trives!!!).
  Jeg har funnet ut at jeg vil ut å oppleve verden mer. Skal bl.a. til Israel i et opphold på 3 måneder til våren gjennom studiet.
  ja nei, det er så mye- jeg har vokst! Rett og slett. 🙂
  Ønsker deg og dine en riktig god jul- kos deg masse :))

 30. Gabriella Sporrefält

  Det har hänt mer detta året än vad de har gjort de tidigare 23 år jag har levt käns det som. Men det bästa måste vara min fitness debut i bikini på våren, bli antagen till talangjakten by BODYmagazine strax efter och debuterade i body fitness nu i november. Jag hade ALDRIG kunna gissa att jag skulle göra allt detta och får uppleva allt detta som jag har gjort under 2013. Jag känner mig så lyckligt lottad som har så bra folk runt mig som vägleder och motiverar mig. Bland annat DU!! TACK ♡ De näst bästa är att jag tog beslutet att efter 5år i Oslo flytta hem till Göteborg, vänner och familj. Flyttar i Januari och förhoppningsvis så kan jag sitta här och säga om ett år att de bästa med 2014 var att jag flyttade hem.
  Borta bra men hemma bäst, eller hur 😉

  STOR Jul kram till dig och önskar dig en underbar jul med dina nära och kära!!

 31. janne

  Det beste med 2013 er uten tvil at jeg ble i sammen med han som nå er samboeren min 🙂
  Jeg hadde egentlig gitt opp menn, hadde vel mildt sagt dårlig erfaring når det kom til forhold. Men han jeg er sammen med nå har virkelig fått meg til å tro på kjærligheten igjen <3 En snillere mann tror jeg ikke finnes, og han hjelper meg gjennom alle de tunge tidene, og har til og med fått meg til og skvære opp med foreldrene min som jeg ikke har snakket skikkelig med på over 10 år… Nå kan jeg for første gang i mitt liv si at jeg har verdens beste kjæreste! 😀

  God jul til deg Kristine, håper den blir like flott som du er! 🙂

 32. sunniva bjerknesli

  så mye med dette året som har vært fantastisk! jeg har flyttet og bynt på ny skole, og en skole jeg trives utrolig mye på! jeg har fått verdens herligste kjæreste som jeg ikke kunne ha satt mer pris på og jeg har rett og slett bare hatt et herlig år med mange oppturer for min del og sett at andre rundt meg også har hatt det bra<3

 33. Madelen Skare Olsen

  Jeg har slitt med anoreksi i 5 år, og har lengtet etter noen jeg kunne prate ordentlig med. I slutten av November møtte jeg min sjelevenn og vi kan prate om alt med tanke på at vi deler samme erfaringer og lever den samme hverdagen. I løpet av få uker har vi blitt bestevenner og vi har det så bra sammen at jeg er sikker på at vi vil være venner for alltid!

 34. Katrine

  2013 Har vært et tøft år jeg ikke unner noen. På samme tid har min mentale styrke blitt testet maksimalt – dette har også vært det beste med året. Jeg kan nemlig leve videre med en visshet at jeg aldri vil la noe knekke meg igjen. Jeg er sterk – ikke bare på trening, men også i hodet.

  Tusen takk for at du deler din godhet med oss, Kristine. Et bedre forbilde kunne jeg ikke hatt. <3

 35. BM

  Det beste som har skjedd i 2013. Er at vi fikk verdens nydligste og fineste lille datter. Nå har vi 2 fantastiske barn, en gutt og en jente. I tilegg kjøpte vi oss hus nå i september og ska feire jul i huset med familien 😉 2013 har vært ett perfekt år 😉

 36. Hanna

  Det beste med 2013 må være da broren min flyttet hjem fra den andre kanten av landet etter flere år langt borte. Vi har alltid hatt et veldig godt søskenforhold, så savnet har vært stort og ganske tungt til tider. Deilig å ha han hjemme i kjente trakter, med hele familien samlet nå i jula 🙂
  God jul til flotte deg og dine!

 37. Tonje

  Dette hadde vært en fin julepresang 😀

  Det beste med mitt 2013 må ha vært hele sommeren, uten tvil! Utenlandsturer, konserter, grillkos, solslikking ved saltvannet og gode treningsøkter ute i nydelig natur har gjort mitt år komplett 🙂
  Ønsker deg en riktig god jul, og ett godt nytt år!

 38. Kine samuelsen

  Det beste med 2013 må være at jeg ble uventet gravid 😀 <3<3 sønnen vår på 1år skal bli storebror! Vi er veldig spente og litt nervøse, meeen vi gleder oss så 🙂

  Ønsker deg en fortreffelig jul! Kos deg med dine kjære<3 du er en stor inspirasjon!

 39. Linn

  Denne hadde det vært perfekt å få ‘under treet’ i år! 🙂

  Det beste med 2013 har vært at jeg endelig er oppe og smasher igjen etter å ha ‘gått på veggen’ i fjor høst i en alder av 31. Det har tatt tid å samle krefter, samt å tørre å stole på at kroppen tåler å svette og slite litt igjen. Det føles utrolig digg! Og faktisk idag satt jeg ny pers – som også var målet før jul i år – 75 kg i markløft. Det er kanskje ikke stort å skryte av, men det går oppover – og det er moro!! 😀

Det er stengt for kommentarer.