Kriwebkalender – luke 11

God onsdag godtfolk! Og tusen takk til alle som er med på kriwebkalenderen.

Vinneren av luke 8 ble;

Anne

Gratulerer så mye!

Silver-Christmas-Gift-Boxes-600x375

Da har jeg en kalendergave til til dere, dette finner du i dagens luke;

Luke 11

  

Rismelksjokolade, hvitløkskrydder og questbarer (hvit sjokolade&bringebær)

Gavene er fra iherb, sponset av meg. For å bli med på trekningen;

♦ del innlegget på fb. Dere har sikkert sett de fine knappene under innlegget – «share and enjoy»!
Eller instagram, jungeltelegrafen – det du måtte ønske å bruke for å spre det glade budskap.

♦ legg igjen en kort hilsen her. Ikke glem å fylle ut riktig mailadresse, det er bare jeg som ser den uansett.

Jeg trekker en vinner på søndag, da kommer det også en ny luke.

Ha en fin dag så lenge ♥

141 kommentarer til “Kriwebkalender – luke 11

 1. ylva

  åå, jeg har så lyst til å smake questbar i den smaken! men jeg har for øyeblikket pålagt meg selv en shoppe- og iherb-stopp på ubestemt tid (iallefall over jul), så får ikke anledning til å smake den riktig ennå.. jeg skal spre det glade budskap om kalenderen, og krysser fingre og tær for at jeg blir den heldige! 😆

 2. Camilla T

  Åhåå her må jeg slenge meg med 🙂 litt sunn sjokolade i julestrømpa hadde jo vært supert 🙂 ønsker deg og sjefskatten Todd en God Jul 🙂

 3. Oda

  Da er innlegget spredd både på facebook og instagram 😉 Gleder meg til lussekattene, det er noe av det beste jeg vet!!

 4. Catalina Salés

  Da har jeg delt atter en gang og håper forsatt på å vinne som bare det!

  Du er forsatt best og håper du får en strålende jul<3

 5. Natalie

  Åh, for en flott gave! Du er en utrolig stor inspirasjon og jeg beundrer ditt verk på kjøkkenet. Alt ser alltid himmelsk godt ut! Ønsker deg og dine en god jul! 🙂

 6. Line

  Hei 🙂
  Innlegget ditt er likt og delt på facebook!
  Takk for alle de sunne og gode oppdkriftene du legger ut! Jeg får så utrolig mye bra inspirasjon fra disse:) Kan du legge ut en oppskrift på en sunn og god julegløgg, hvis du har det?

 7. Mette

  Fy søren så digg kalender gave 😀 😀
  Du er så snill!
  Jeg har virkelig lysst å smake de quest barene:D:D

 8. Linn Jeanette

  Delt! 🙂 Im in! 🙂 Blir alltid så glad og motivert av å lese bloggen din <3 Gleder meg til å få tid til å bake og lage mer mat fra boka di i juleferien 🙂 Hadde gjort seg med en liten gave i disse harde eksamens tider 🙂

 9. Astrid

  OHMY, har siklet etter å prøve bringebær&white chocolate lenge!! It would make my week!! *droool* ha en fin uke videre!

 10. Ina Larina

  Jeg har hørt så mye bra om de Quest barene men ikke fått prøvd dem enda, så nå krysser jeg fingrene! 😀

 11. Karoline

  Hei Kristine! 😀 har ikke gitt så mye lyd fra meg tidligere, men vil bare si hvor stor glede jeg har av bloggen din! En av de få jeg er innom hver eneste dag. Setter stor pris på alle tips og oppskrifter du deler, og jeg har fått mye større matlagingsglede etter jeg kjøpte boka di!

 12. Hanne Opsahl

  Hei Kristine, jeg forsøker igjen jeg, det kan jo være min dag! Jeg leste nettopp den fine «20 questions»- du svarte på, og tenkte så veldig på det du sa om at du aldri skulle gifte deg! Jeg har tenkt akkurat det samme, men nå har plutselig drømmemannen dukket opp, og han aksepterer meg for den jeg er, med iHerb-ahengighet, sukkerfrykt og hull i hjertet.. Og det er den beste følelsen i verden. Jeg unner deg og din kjære alt det gode, og en herlig førjulstid må dere også ha!

 13. Kristine

  @Hanne Opsahl: Så utrolig deilig – man bare kjenner det på hele seg når man finner det mennesket man ikke kan være uten ♥ Ønsker deg og dine en riktig god jul!

 14. Thea

  Ååå questbar. Har nettopp fått en nye pakke nå, men har aldri prøvd den smaken der. Hadde vært herlig å teste ut 😀

 15. mariann

  Har delt innlegget ditt på facebook. Håper jeg vinner, har så lyst til å smake på questbarene. Elsker hvit sjokolade

 16. Martine

  Åh, jeg har så lyst til å smake slike Questbarer! Jeg er jo ganske redd for å smake på nye ting i og med at jeg er syk, men jeg kunne tenke meg å utfordre meg selv litt med slike 🙂 Krysser fingre og tær, men uansett hvem som vinner så er jeg sikker på at det blir en verdig vinner! God natt, vakre Kristine <3 Adventsklem fra Martine

Det er stengt for kommentarer.