Baconsurret kylling med cheddargratinert portobellosopp

Hoi – det er middagen sin med det lange navnet det!

IMG_4167

Jeg kan jo ta for meg det som gjorde retten ekstra god;

Cheddargratinerte portobellosopp
IMG_4170

Portobellosopp passer perfekt til dette da de har en god kjøttaktig smak, og er dessuten store med rom for mye fyll.

Grav forsiktig ut innmaten av portobellosoppen og stek sammen med en boks hakkede tomater, et most hvitløksfedd, paprikapulver, chili, salt og pepper. Fordel fyllet i soppene (jeg hadde 5 stk) og ha over cheddarost og oregano.
De avgir litt væske, så la de hvile et par minutter før du spiser.

Surr en baconskive rundt kyllingfiletene, stek raskt i panne for en stekeskorpe, og ha i en ildfast form. Både sopp og kylling skal bakes i ovnen på 200 grader i ca 20 minutter.

IMG_4164

Velbekomme!

Ellers vet jeg at det er mange, inkludert meg selv, som har gått og ventet på at denne loosefit-genseren i grått skulle komme inn på lager igjen;

Nå er den det, og snart er den min – hurra! Du finner adlink til den HER.

I morgen tidlig trekker jeg en vinner av luke 8, og ny kriwebkalendergave står for tur!

18 kommentarer til “Baconsurret kylling med cheddargratinert portobellosopp

 1. Jules

  Altså, jeg vet det sies at imitasjon er den beste form for ros (fritt oversatt) – men ergrer det deg ikke at andre bloggere ser ut til å bare endre litt på mengdeforhold for så å publisere oppskriftene dine som sine egne? Blir nesten litt småsprø jeg!!

  Fulgt bloggen din i årevis og setter stor pris på den fantastiske jobben du gjør. Du fortjener så mye bedre!

 2. Therese

  Hei flinke deg! Ville bare informere om at kristina andersel har tatt din bounty oppskrift og lagt den ut som sin egen 🙂

 3. Kristine

  @Lisa: Ja! 😀 Takk!

  @Jules: Det er det flere som har spurt meg om, og jeg kan være så ærlig og si at jeg ble litt satt ut av det i starten. Til og med litt lei meg. Man har ikke patent på oppskrifter, men disse sukrinkreasjonene var det jo faktisk jeg som fant opp. Etter hvert som bloggene ble flere og sunne oppskrifter på alvor ble populært, så måtte jeg bare lære meg å se på det som noe positivt. Jeg vet innerst inne hvor de kommer fra, dere som har fulgt meg lenge vet det, og så får det være en bra ting at de når ut til flere folk der ute – selv uten kreditering. Det jeg setter foten ned på er bruk av bildene mine uten å spørre 🙂
  Men, takk som «ser» meg ♥

 4. Kristine

  @Therese: Det er som sagt ikke noe som heter patent på oppskrifter dessverre, så jeg kan bare være glad de gangene folk krediterer/linker tilbake til meg – håper hun likte de da 😀

 5. Christina Weberg

  Holder 5 fylte sopp hvis man bor med et sultent mannfolk også? :mrgreen: var et par øyne som leste over skulderen min og kom med et megetsigende «hva-skal-vi-spise-til-middag»-blikk 😆

 6. Kjersti

  Oioioi, dette så godt ut 🙂 vet hva det blir til middag i morgen 🙂 Jeg er en trofast kriweb fan, så andre bloggere «lurer» ikke meg 😉 Kristine er best, ingen protest 💡

 7. Hanna

  Dette både ser og høres helt nydelige ut! Jeg skal helt klart klart lage meg disse til middag i morgen! 😀

 8. Elisabeth Vega

  NAM! Er det sopp? 😀 Kreativt! Så fantastisk godt ut 😀 Jeg har så lyst på den genseren! Men jeg vet ikke hvilken farge jeg skal ta.. Alle er så fine! Kunne godt tenkt meg alle jeg da, haha! Skulle ønske jeg ble sponset :l

Det er stengt for kommentarer.