The energy of the mind is the essence of life

«Når livet gir deg sitroner» sies det, med andre ord; når livet går deg imot og gir deg noe surt. Enten det gir deg noe du ikke vil, eller desto viktigere ikke gir deg det du vil. Vi har vel alle vært der en eller annen gang, og kommer helt sikkert til å oppleve det flere ganger. Man går ikke igjennom livet på en rett linje, det går opp, ned, og noen ganger i sirkel.
Det viktigste er ikke hvordan du unngår det, men hvordan du takler det.

ThegatetoheavenOdaW

Det er dessverre ikke alt man rår over selv. Vi kan ta riktige valg, og vi kan følge både magefølelse og fornuft, men noen ganger er det ikke nok. Det uforutsette dukker opp, det vonde som setter en stopper for målene i livet ditt.
Problemene kommer for alvor når du begynner å identifisere deg med problemene dine, når du lar de bli en del av den du er.

Når motgang blir for mye å bære må man spørre seg det avgjørende;

– vil negative tanker hjelpe meg til å komme meg videre?

Vi er de eneste som kan styre tankene våre, og det er en kraftfull makt vi har. Men, noen ganger er det kanskje ikke så viktig at vi prøver å tvinge igjennom positive tanker som ikke er der, det er viktigere at vi lar tankene flyte og lar hodet få «fri». Å godta tingenes tilstand, og sette pris på alt som er akkurat slik det skal være – her og nå.

OdaWeberPhoto

Jeg vet ikke helt hva jeg vil med dette innlegget, men jeg tror det er å gi meg selv og dere en påminnelse om at livet ikke handler om å komme seg igjennom dagene – det handler om å leve de til det fulle til tross for hva man måtte oppleve. Livet gir deg ikke mer enn du klarer å takle, og i nakken min står tatoveringen med ordene jeg bærer med meg resten av livet;

Som din dag er skal din styrke være

16 kommentarer til “The energy of the mind is the essence of life

 1. Fantasia

  Savn* Men her kom det! Takk for påminnelsen.
  To fantastiske bilder tatt av Oda. I det jeg begynte å lese og før jeg fikk sett signaturen hennes, tenkte jeg: «Håper ikke dette er et bilde tatt fra nettet, men et fra Oda istedet :-P». So it was!
  Jeg tok meg selv i å bli litt redd da det gikk opp for meg at det er JEG som bestemmer hva jeg skal tenke, ikke tankene som bestemmer over meg!!

 2. Liten løpejente

  Utrolig flott ordtak. Hjalp meg veldig i skrivende stund: hadde egentlig ikke gitt meg selv tillatelse til å lese bloggen din før i kveld (EKSAMEN I ANATOMI) men det gjorde underverker med et lite avbrekk! 😎

 3. Pantora

  Utrolig fint innlegg, Kristine. At det viktigste ikke er hvordan man unngår motgang, men hvordan man takler det – det var utrolig godt sagt!!
  Har du bilde av den tattoveringen din? Det sitatet var veldig fint, har aldri hørt det før!

Det er stengt for kommentarer.