Kriwebkalender – luke 1

1. søndag i advent betyr adventskalender!
Kan vi ikke kalle den kriwebkalender selv om det er litt teit? Det gjør den litt mer personlig – gavene er nemlig fra meg og ikke sponset.

Kalenderen består av 8 luker – fortrinnsvis søndager og onsdager fremover, og gavene er hentet fra iherb. Luke 24 inneholder også en ekstra gave.

Jeg har altså tre ting til dere i dag;

1. Dagens luke

luke1 luke1_2 luke1_3
luke1_4 luke1_5 

Yoghurtpretzels, fersken-te, mini-muffinsformer, cashewsmør, mini-sjokolade og bodylotion.
Trykk på bildene for å lese mer om produktene.

2. Dagens julegavetips

Ingen over, ingen ved siden av. Den perfekte joggebuksa til søster, datter eller venninne.
De har også en versjon til menn.

3. Dagens dessert

IMG_9954

Disse kommer litt senere i dag!

For å bli med på trekningen av 1.luke så må du;

♦ dele innlegget på fb. Dere har sikkert sett de fine knappene under innlegget – «share and enjoy»!
Eller instagram, jungeltelegrafen – det du måtte ønske å bruke for å spre det glade budskap.

♦ legge igjen en kort hilsen her hos meg. Ikke glem å fylle ut riktig mailadresse, det er bare jeg som ser den uansett.

Jeg trekker en vinner på onsdag, da kommer det en ny luke.

Lykke til!

272 kommentarer til “Kriwebkalender – luke 1

 1. M

  Kjempekoselig at du gjør dette for leserne dine! 😀 følger bloggen med stor interesse 😉 liker og delt på fb 🙂 ha en finfin start på uka! 😉

 2. Desire

  så koselig å lage pakkekalender for oss som ikke får det men som synes pakker er veldig gøy:-D delt på fb og likt. god førjulstid! klem:-)

 3. Eline Johansen Nielsen

  heihei!
  Da jeg så denne kalenderen måtte jeg jo bare melde meg på! Morro at du har en slik pakke kalender for oss 😀 Har delt innleget med alle mine venner på facebook så nå er det jo bare å krysse fingrene. Ha en kjempe fin førjulstid <3
  klem fra Eline

 4. Thea

  Har delt innlegget og er med! Boken din havnet i postkassen min forrige uke og har tatt en sniktitt på den allerede. Gir den til mamma som en motivasjon videre, da hun har gått ned mye i vekt det siste året – kun med endringer i kostholdet og mer aktivitet. Håper hun kan få like mye motivasjon gjennom boken, som det jeg gjør gjennom bloggen din 🙂

 5. Camilla Marita Bertelsen

  Hei hei!
  Så snilt at du har pakkekalender i bloggen din 🙂 Jeg er veldig gjerne med, og har likt/delt innlegget videre 🙂
  Den boka di skal jeg søren meg kjøpe! har veldig mye å lære når det gjelder kosthold, og trenger gode & sunne oppskrifter!! Mitt største problem er at jeg ikke er kjent med nye uvante ingredienser..bakepro osv.. 😛 så jeg må bare prøve meg fram!

  Ønsker deg en god førjulstid!
  Juleklemmer fra Camilla 🙂

 6. Julie @ WolfItDown

  Utrolig koselig med en liten blogg kalender! Blir spennende og håper du hadde en aldeles nydelig start på desember måned og ikke minst første søndag i advent! 😀
  Linken er delt, og jeg ønsker deg alt det beste for julen som er rett rundt hjørnet! *nissehjelperklem*

 7. Line

  gøy kalender, med spennende premier! av en eller annen grunn forsvinner omtrent halvparten av student-matbudsjettet mitt på iherb shopping hver uke. hehe. de har så mye spennende! de fleste av premiene over er nye for meg, og det er jo alltid gøy å prøve ut nye ting:)

  bloggen din er til stor inspirasjon både på trening og matfronten! ønsker deg en riktig god førjulstid:) (med ønske om flere gode julemat/kake-oppskrifter, hihi)

 8. Elin

  Nå må jeg bare prøve meg her. Har fulgt bloggen din i laaaang tid men har ikke kommentert før nå. Du er en utrolig inspirasjonskilde for meg Kristine. Selv sliter jeg med en del overvekt som jeg gjerne vil bli kvitt. Og nå som jeg har blitt småbarnsmor i ganske voksen alder så føler jeg at det er enda viktigere. Det er så godt å se at man kan kose seg og samtidig være sunn. Og jeg har fått helt dilla på sukrin gold etter at jeg leste om det første gang her.
  Fortsett som du gjør og jeg skal fortsette å bli inspirert. Og dersom du har noen gode tips til hvordan jeg kan få trent i en travel hverdag med 100 % jobb og en liten energibunt på to år så tar jeg det gjerne imot 🙂
  Klem fra meg 🙂

Det er stengt for kommentarer.