Inneholder adlinker
Det har gått i ett i hele dag, og nå er plutselig kvelden her igjen.. men for en som har hentet frem all slags adventslys og stjerner, er det bare koselig når mørket kommer.
Lettvint og enkel mat i dag;
Kyllingsalat med hjemmelaget dressing
♦ Kylling i biter stekt med løk, hvitløk, aromasopp, salt og pepper.
♦ Salathode, rød, paprika, gul paprika, agurk og cherrytomater.
♦ Dressing av 2-3 ss kesam, 1 ss ketchup, litt paprikapulver og dill.
Og skivede mandler over for litt «krønsj».
- 500 g jordbær (jeg brukte halvtint frysepose)
- 5 ss havregryn
- 3 ss sukrin gold
- 5 ss protein cereal (eller annen kornblanding, müsli m.m)
Servert med en klatt skyr. Denne kan du selvfølgelig variere med annen frukt og bær om du vil, utrolig godt med varm dessert på kalde dager.
Dagens anbefaling(er);
Julegave til deg selv eller noen du kjenner kanskje?
Jeg har kommet halvveis i den første boka, og synes den kommer med mye fornuftig som man kanskje ikke tenker over i det daglige.
Det er ikke noe nytt, men det er nyttig fordi man trenger slike påminnelser.
Den siste boka er jeg litt usikker på om passer for meg akkurat nå, men kanskje jeg skal dra meg igjennom en helvetesuke neste år
Bøkene finner du her.
Jeg hadde som sagt besøk i dag, og hva jeg lagde kan jeg vise dere etterhvert. Det kommer en liten reportasje om meg i Aftenposten sitt nye magasin som heter «Bake» i begynnelsen av februar – artig!
Foto: Rolf-Ørjan Høgset. Bilde tatt til oppfølgerboka Sunnere & Sterkere.
Hei.
Jeg tror du har fortalt før, men hva er forskjellen på Sukrin, Sukrin+ og Sukrin gold? Hvem kan man lettest droppe å ha i kjøkkenskapet?
Har åsså ordnet med adventslys 😀 Må bare få takke deg for at du deler oppskriftene dine med oss. I går prøvde jeg meg på kokoskjeksene – NAM! Skal lage et nytt parti idag igjen 😀 Ha e fortsatt fin kveld skjønne du 🙂
Salaten så nam ut!! 😀 Har sett flere steder på instagram med folk som lager Pizzookie eller noe 😛 Pizza, men som er en cookie med greier på! Et tips på noe du kunne laget dersom fantasien ikke er på topp en dag, hoho. Og gøy å se hva slags måte du hadde lagd den på
Fortsatt fin kveld!
kunne tenkt meg å lese den første boka. Har hørt mye bra om den 😀
Den første boka hans er fantastisk, og jeg er i gang med den andre… Blir spennendes med helvetesuka tidlig i januar! 😀
Gleder meg til å prøve desserten!! Den ser fantastisk ut 😀
Hei 😉 Vurderer å kjøpe NANOX VARCIL 900g siden det koster litt mindre, men er det det absolutt beste proteinpulveret nå det gjelder til baking? Er så lei av proteinpulver o.l fra PF som smaker (drit vondt) når jeg lager barer og annet bakst og siden du skriver så mye om det må det vel funke? 😛
Jeg synses de bøkene ser ganske bra ut! Har lyst til å lese dem selv 😀 Smuldrepaien så utrolig god ut! Spesielt på kalde vinterdager! Håper du hadde en fin dag igår <3
@Janne: Jeg ville ha droppet sukrin+. Sukrin er godt som strøsukker over grøt o.l., sukrin gold er best i bakst 🙂
@Jasmin: Så koselig! Og bare hyggelig 😀
@Thea: Åh – en stor cookie med masse stash på liksom? Så godt 😀
@Sunt og sukkerfritt hos Lovelyliller.com: Det er en fin tankevekker – anbefales 😀
@Solvor: You and me both 😈
@Veronica: Tusen takk 😀 😀
@Silje: Jeg er i hvert fall veldig fornøyd med det 😀 Det er ikke altfor søtt, men kanskje det er derfor jeg liker det – kan variere med den søtningen og det tilbehøret jeg vil.
Sjokolade er god;
http://www.x-life.no/products/nanox-varcil-r2-900g
@Elisabeth Vega: Ingenting er som en varm smuldrepai – nam! Skulle bare hatt litt is til
Takk det samme ♥
Dette var godt!! Brukte blåbær og bringebær da jeg synes det er best, virkelig vellykket 😉
@Malin: Så bra! Håper du får en fin helg 😀