En travel dag

Inneholder adlinker

Det har gått i ett i hele dag, og nå er plutselig kvelden her igjen.. men for en som har hentet frem all slags adventslys og stjerner, er det bare koselig når mørket kommer.

Lettvint og enkel mat i dag;

Kyllingsalat med hjemmelaget dressing
IMG_0014

♦ Kylling i biter stekt med løk, hvitløk, aromasopp, salt og pepper.
♦ Salathode, rød, paprika, gul paprika, agurk og cherrytomater.
♦ Dressing av 2-3 ss kesam, 1 ss ketchup, litt paprikapulver og dill.

IMG_0017

Og skivede mandler over for litt «krønsj».

Smuldrepai med jordbær
IMG_0291-horz

 

En travel dag
Skrive en omtale
Skriv ut
Ingredienser
  1. 500 g jordbær (jeg brukte halvtint frysepose)
  2. 5 ss havregryn
  3. 3 ss sukrin gold
  4. 5 ss protein cereal (eller annen kornblanding, müsli m.m)
Sunnere Livsstil http://www.kriweb.no/
Da er det rett og slett bare å legge jordbær i bunnen av en ildfast form, blande gryn og korn med sukrin gold, og strø over. Inn i ovnen på 200 grader i 20 min.

Servert med en klatt skyr. Denne kan du selvfølgelig variere med annen frukt og bær om du vil, utrolig godt med varm dessert på kalde dager.

Dagens anbefaling(er);

IMG_9990

Julegave til deg selv eller noen du kjenner kanskje?

Jeg har kommet halvveis i den første boka, og synes den kommer med mye fornuftig som man kanskje ikke tenker over i det daglige.

IMG_9996

Det er ikke noe nytt, men det er nyttig fordi man trenger slike påminnelser.

Den siste boka er jeg litt usikker på om passer for meg akkurat nå, men kanskje jeg skal dra meg igjennom en helvetesuke neste år :twisted:

Bøkene finner du her.

Jeg hadde som sagt besøk i dag, og hva jeg lagde kan jeg vise dere etterhvert. Det kommer en liten reportasje om meg i Aftenposten sitt nye magasin som heter «Bake» i begynnelsen av februar – artig!

B39R4174
Foto: Rolf-Ørjan Høgset. Bilde tatt til oppfølgerboka Sunnere & Sterkere.

11 tanker om “En travel dag

  1. avatarJanne

    Hei.
    Jeg tror du har fortalt før, men hva er forskjellen på Sukrin, Sukrin+ og Sukrin gold? Hvem kan man lettest droppe å ha i kjøkkenskapet?

  2. avatarJasmin

    Har åsså ordnet med adventslys 😀 Må bare få takke deg for at du deler oppskriftene dine med oss. I går prøvde jeg meg på kokoskjeksene – NAM! Skal lage et nytt parti idag igjen 😀 Ha e fortsatt fin kveld skjønne du 🙂

  3. avatarThea

    Salaten så nam ut!! 😀 Har sett flere steder på instagram med folk som lager Pizzookie eller noe 😛 Pizza, men som er en cookie med greier på! Et tips på noe du kunne laget dersom fantasien ikke er på topp en dag, hoho. Og gøy å se hva slags måte du hadde lagd den på :mrgreen: :mrgreen: Fortsatt fin kveld!

  4. avatarSilje

    Hei 😉 Vurderer å kjøpe NANOX VARCIL 900g siden det koster litt mindre, men er det det absolutt beste proteinpulveret nå det gjelder til baking? Er så lei av proteinpulver o.l fra PF som smaker (drit vondt) når jeg lager barer og annet bakst og siden du skriver så mye om det må det vel funke? 😛

  5. avatarElisabeth Vega

    Jeg synses de bøkene ser ganske bra ut! Har lyst til å lese dem selv 😀 Smuldrepaien så utrolig god ut! Spesielt på kalde vinterdager! Håper du hadde en fin dag igår <3

  6. avatarKristine Innleggsforfatter

    @Janne: Jeg ville ha droppet sukrin+. Sukrin er godt som strøsukker over grøt o.l., sukrin gold er best i bakst 🙂

    @Jasmin: Så koselig! Og bare hyggelig 😀

    @Thea: Åh – en stor cookie med masse stash på liksom? Så godt 😀

    @Sunt og sukkerfritt hos Lovelyliller.com: Det er en fin tankevekker – anbefales 😀

    @Solvor: You and me both 😈

    @Veronica: Tusen takk 😀 😀

    @Silje: Jeg er i hvert fall veldig fornøyd med det 😀 Det er ikke altfor søtt, men kanskje det er derfor jeg liker det – kan variere med den søtningen og det tilbehøret jeg vil.
    Sjokolade er god;
    http://www.x-life.no/products/nanox-varcil-r2-900g

    @Elisabeth Vega: Ingenting er som en varm smuldrepai – nam! Skulle bare hatt litt is til :mrgreen:
    Takk det samme ♥

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *