Sjokoladebrød

Hva er det nordmenn flest spiser mye av?

Jo, nettopp brød. Den evinnelige brødskiva med svett ost.

Hvorfor ikke erstatte den med et brød av sjokolade – som tro det eller ei tilfører kroppen din mye mer næring enn det tørre kneippbrødet.

Sjokoladebrød
IMG_9934

Sjokoladebrød
Skrive en omtale
Skriv ut
Ingredienser
  1. 2 egg
  2. 20g sjokoladeprotein (belgisk sjokolade)
  3. 10g kokosmel
  4. 1 ss kakaopulver
  5. 10g easy bake
  6. 30 g sukrin gold
  7. 1 -1,5 dl melk
  8. 1 ts bakepulver
  9. en klype havsalt
  10. 2 biter peanut butter cup (valgfritt)
Sunnere Livsstil http://www.kriweb.no/

IMG_9870

Pisk egg og sukrin gold til en luftig eggedosis, deretter tørrvarene i tur og orden. Tilsett melk i små mengder til du får en passe tykk muffinsrøre.
Skjær peanut butter-bitene i mindre deler og ha i røren. Hell alt i en liten brødform (10×12 cm) og bak i ovnen 25-30 minutter.

Det er altså disse peanøttsjokoladebitene som gjør brødet ekstra spennende;

IMG_9943

Det går selvfølgelig an å bruke annen sjokolade, eller nøtter om du ønsker.

IMG_9952

Pålegget begrenser seg kanskje noe, men jeg er da ikke freidigere enn at jeg smører på enda mer sjokolade.

Ingen tvil om hva jeg velger i hvert fall – jeg tar en skive sjokoladebrød til lunsj takk.

IMG_9958

Gi oss i dag vårt daglige sjokoladebrød.

.
Over til dagens treningsøkt som besto av rygg/skuldre og kardio;
Skulderpress
Liggende sidehev
Kabelroing
Omvendt pecs
Cable crossover
Nedtrekk
Cable pullover
+ 45 min rask gange på mølla

IMG_9519-horz
Og etter en dusj er det bare å hoppe i joggebuksa (som jeg er sikker på at 90% av dere er stolte eiere av) og hive seg i sofaen en kort stund før kjøkkenet kaller.

Sa jeg at jeg planlegger en julekalender til dere forresten? Det blir ikke daglig, men heller litt større gaver et par dager i uka.
Gleder meg til jul jeg!

26 tanker om “Sjokoladebrød

  1. avatarFantasia

    Brød!! Tenkte på det i går, men så fant jeg ut at det finnes jo så utrolig mange typer brød og pålegg som gjør det både godt og spennende, så det er sikkert ikke det hun tenker på 😛
    Jeg gleder meg stort til jul jeg også. Har gått i berg og daler i flere år, men julen blir stadig bedre og bedre 🙂

  2. avatarAnne-Sofie

    hei! 🙂 jeg har kokossukker liggende i skapet, er det like sunt som sukrin gold? kanskje domt spm, men jeg vet ingenting om kokossukker, og vet ikke hvorfor jg har kjøpt det egentlig 😀 haha

  3. avatarVeronica

    hahahahha! 😆 Elska innledningen i dette innlegget 😀 Så veldig godt ut! Nam nam, du er så flink! Veldig fint forbilde og goood inspirasjon 😀

  4. avatarKristine

    @Anna: Easy bake er ganske unikt, så da må du nesten bruke mer av kokosmel, proteinpulver, mandelmel eller andre tørrvarer 🙂

    @Kathrine: Det minner om Nutella! De sender ikke til Sverige dessverre 😐

    @Fantasia: Ikke sant 😆
    Det er det viktigste, at det blir bedre for hvert år uansett hvor man er i livet ♥

    @Anne-Sofie: Det spørs helt hva man mener er sunt. Ja, kokossukker kan du fint bruke og det er sunnere enn sukker, men det er fortsatt kaloririkt. Sukrin gold er kalorifritt. Vi har alle gjort kjøp vi ikke skjønner hvorfor :mrgreen:

    @Lovelyliller.com: Det var det, og jeg spiste hele brødet selv!

  5. avatarMartine

    Åååå, NAM! 😀 Så gøy jeg hadde rett angående brød, hihi! Dette skal jeg lage! God natt, vakre deg <3 Klem igjen!

  6. avatarmadde

    Åh, nå ble jeg litt misunnelig på utholdenheten din på mølla, for jeg takler bare ti minutter maks for tiden på elipsemaskinen :mrgreen:

    Og du. . . Er bakepro og easy bake d samme?

  7. avatarIda

    Haha, det var en artig vri på Fader Vår 😉 ..Må si det fristet med sjokoladebrød med sjokoladepålegg på nå, hihi. Og jeg er ikke en sjokolademoms engang. Men skulle ønske jeg hadde din matkreativitet 😀

    Jul og julekalender <3

    Gratulerer med ny bok forresten, du er flink 😀

  8. avatarKristine Innleggsforfatter

    @Martine: Du gjettet helt rett, godt gjort 😀 God helg! Klem

    @madde: Jeg hater ellipse og synes den er mye tyngre – om det er noe trøst 😆
    Nja.. det skal være likt innhold, men easy bake smaker litt vanilje og gjør ikke baksten så tørr som vanlig bakepro gjør.

    @Kesia, Balanser kostholdet- en kake i hver hånd§: Hoi! 😆

    @Ida: 😉 Jeg er jo sjokoladeholiker, så dette var midt i blinken for meg.
    Jaa, jul ♥
    Tusen takk!

  9. avatarSolvor

    Hahaha, et herrrrligt innlegg frøken!!;-D og guuu’ som eg glede meg til kalender ala Weber! Mitt ønske for kalenderen er at du flytter inn til meg som personlig kokk en uke!:-D

  10. avatarMaria

    Nam, nam 🙂 Dette liker vi! Du som har peiling – kan peanøttmel og mandelmel brukes på samme måte i bakst? Eller trekker det ene melet til seg mer væske enn det andre? Gleder meg til å se fredagsmenyen din i dag 🙂

  11. avatarMadde

    Skal bestille meg en easy bake, men tenker jeg tar 1 boks istedetfor kampanjen på 3… 750 gram varer nok sikkert i flere mnd. for min del 🙂 .

  12. avatarKristine Innleggsforfatter

    @Maria: Ja, det kan det – men mandelmel tiltrekker seg litt mer væske.
    Håper fredagsmenyen falt i smak 😀

    @Madde: Da ville jeg ha gått for tilbudet ja, jeg bruker mye easy bake i hvert fall – passer til det meste 😀

    @Henriette: 😀 😉

  13. avatarElisabeth Vega

    Fysøren dette så godt ut. Hvis jeg noen gang får barn, skal de virkelig få dette brødet med seg på skolen! 😀 Kreativiteten din er helt fantastisk, Kristine!! 😀 og veldig fin bukse!

  14. avatarStine

    Hei:)
    Jeg baker dette sjokoladebrødet nå, og kan ikke se at gradene står noe sted. Jeg har slengt det inni på 175 grader nå, og satser på at det går greit – men kunne vært greit å vite til neste gang:) Takk for alle oppskriftene og treningstipsene du deler. Utrolig motiverende!:) Lykke til med minien på vei:)

  15. avatarKristine Innleggsforfatter

    @Stine: Hei! Nei, det var visst ikke kommet med.. beklager det, men du gjettet riktig – nærmere 90 % av baksten min stekes på 170-180 grader 😀
    Tusen takk! ♥

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *