Kyllingwok og vaniljemousse

Hei!

Så – hva synes dere om iherb-kjøpene mine, har vi mange av de samme favorittene?
Det er for øvrig bare å dele flere gode tips dere måtte ha.

Dagens meny:

Kyllingwok med cashewnøtter
IMG_9978

Apropos iherb – i bunn her finner du spinatnudler derfra, men det er ingen stor smaksopplevelse og derfor ingen favoritt sådan.

Kylling, hot curry, salt, pepper, kokosmelk, gulrøtter, løk, hvitløk, aubergine, paprika og cashewnøtter.

IMG_9980

Wok kylling med krydder først, ha deretter i grønnsakene, la det putre i litt kokosmelk og tilsett nøtter til slutt – jeg liker de sprø, men noen liker at de blir med tidligere i prosessen, så kjenn etter hva du liker best selv.

Nå er det lenge siden dere har sett Todd, så her er en liten shoot vi hadde for et par dager siden;

«Psst, Todd – se på mamma!»
IMG_0038

«Der ja! Fiiin gutt»
IMG_0039

«Neimen, er du så morsk i dag»
IMG_0042

«Smil til mammaen din»
IMG_0044

«Ehm.. prøv igjen»IMG_0043

….

IMG_0045

Fine gutten min. Lammeskinnet er for øvrig nytt, kjøpt til han selvfølgelig..

Dessert;

Vaniljemousse
IMG_0058

Dette var et lite prøveprosjekt, derav ingen oppskrift.. men;

Eggedosis av egg, stevia vanilje og sukrin gold + kokoskrem (øverste laget på vanlig kokosmelk stivpisket).

IMG_0061

Vend inn i hverandre og sett kjølig en halvtimes tid.

IMG_0070-horz

Med hakket, mørk sukkerfri sjokolade over.

Fikk for øvrig testet ut nye sko på trening i dag! Har aldri hatt noe lignende før, og de funket veldig bra – gleder meg til å vise dere.

Fortsatt god tirsdag!

16 kommentarer til “Kyllingwok og vaniljemousse

 1. Lin

  Hei, ville bare si at jeg nylig fant nettsiden din og syntes den er fantastisk. (løp ut og kjøpte boken din) Du har inspirert meg til å starte opp med proteinene igjen. I ett år nå har jeg vært sulten hele dagen lang med småspising…men etter jeg startet å fokusere på proteiner har jeg ikke behovet som nevnt tidligere. Svosj, det ble bare borte. Jeg føler meg allerede lykkeligere! Til og med kroppen har endret seg på bare 10 dager….Takk for herlige oppskrifter og flotte tips. Må bare si at Todd er jo en ordentlig sjarmør…………Mr.Puuuurfect, maybe? Ha en flott kveld.

 2. Irene Lie

  Takk for nye, inspirerende og gode oppskrifter. Kan jeg spørre hvor du kjøper hot curry? Tror ikke det er iherb?

 3. Michelle

  Åh NAM! Både middag og dessert så jo bare helt fantastisk ut!! 😀 Og søteste Todd, «kjendis katten» hihi :mrgreen:

 4. Hanne

  Fantastisk photoshoot med Todd! :mrgreen:
  Jeg rekker ikke få med meg noenting for tida, herlighet. Takk for påminnelsen om alt iHerb har å tilby, der er det nå veldig lenge siden jeg surfet innom. Er glad i konseptet med kortreist mat, men når jeg faktisk ikke finner pecannøtter her (annet enn i miniposer som er svindyre), så får jeg nok bruke iHerb. Glimrende tips 😀
  Har forresten hørt at eyelinerene i samme merke som bronzeren du anbefaler skal være veldig gode, så de skal jeg også sikre meg. Stoler på noen av disse skjønnhetsbloggguruene ser du 😆

 5. Kristine

  @Lovelyliller.com: Så godt da 😀

  @Locita: Takk!

  @Ellen Sofie: :mrgreen:

  @monica: Veldig mild, synes det smaker mest karamell av sukrin gold og vanilje av stevia 🙂

  @Lin: Åh så hyggelig med slike glade tilbakemeldinger – takk!
  Puuurfect ja 😀 Ha en super onsdag videre!

  @Irene Lie: Bare hyggelig! Den blandingen kjøper jeg på Kiwi! 😀

  @Michelle: Takk for det! Tenk om han bare hadde visst hvor mange fans han har :mrgreen:

  @Hanne: Takk takk :mrgreen:
  Pecan og brazilian nuts er to gode kjøp på iherb innen nøtteverden. Artig – jeg kjøpte meg akkurat en svart eyeliner (med serum) som skal hjelpe på stakkars øyevipper som har fått har medfart. Husker ikke merket, men er spent på om den funker 😀

  @SweetCandyDreamer: Takk ♥
  Veldig god, tror jeg må lage den igjen ganske snart 😀

 6. Henriette

  mmMmm! Både woken og moussen såg knallgode ut! Har blitt litt lei av wok, så godt å få litt ny inspirasjon til korleis eg kan variere den 🙂 Og puseTodd e jo berre så fin!

 7. Elisabeth Vega

  hahaha bildene av Todd!! ÅÅh, han er virkelig en av de søteste kattene jeg har sett!! 😀 Elsket det bildet der han smiler så vakkert! Har enda ikke fått bestilt noe fra iherb… Har så lyst, men er usikker på hva jeg vil kjøpe liksom!

 8. Kristine

  @Henriette: Jeg pleier alltid å hive oppi noe morsomt som banan, nøtter eller rosiner i woken for å få mer spennende smaker sammen 😀
  Takk! ♥

  @Elisabeth Vega: 😆 ♥
  Anbefaler iherb på det varmeste – mye billig og godt!

 9. Ann-Hege

  Hehe, din Todd er akkurat som katta mi, hun skal selvfølgelig se aaalle andre veier enn på meg når kameraet kommer frem! 😆
  Nå har jeg akkurat handlet julegaver både til meg selv og venner fra tipsene dine på jjjjulegaver til under 100 kroner + innlegget om iherb-favorittene, så takk for dem, de var supre! 🙂

Det er stengt for kommentarer.