Få støtte på trening

Inneholder adlinker

Da jeg fikk et spørsmål om jeg kunne skrive mer om varmere treningstøy og sportsundertøy, så tenkte jeg hvorfor ikke. Sistnevnte er tross alt veldig viktig for oss kvinner, og varmere treningsklær er jo veldig aktuelt nå som været begynner å bli kaldere.

Jeg har plukket ut fire av mine favoritter innen hver gruppe, og tar for meg sportsbh’er først.
Varmere treningstøy kommer i neste innlegg.

SportsBH

1.

Reebok – denne liker jeg veldig godt, fint snitt. Den har litt foring foran og passer godt til både styrketrening og kondisjonsøkter. Med den pene v-utringningen kan den fint brukes under vanlig tøy også.

2.

bra3

Power bra – Passer perfekt til deg som vil ha god støtte, men også en fin BH og silhuett. God ventilasjon i ryggen, og bra med vatteringen. Passer til alt fra A til D cup, og er fin til både styrke og kondisjon.

3.

bra4

Kari Traa – Myk og behagelig, nydelig farge. Pustende stoff og passer godt til styrketrening. Den er noe foret foran, men undertegnede må ha ekstra innlegg for å ikke vise altfor mye. Gå gjerne opp en størrelse i denne.

4.

bra2

2xu – Hold those babies in place sier jeg bare! Denne holder alt som smurt inntil kroppen og er perfekt når man skal ut og jogge eller svinse seg rundt omkring, opp og ned. Den er heldigvis veldig behagelig å ha på også – etter at man har fått ålt seg inn i den.

Den er for øvrig mye finere i virkeligheten enn på bilde.
IMG_4450-vert-horz

.
Og helt til slutt – Farsdag! Den dagen kan jo ikke gå upåaktet hen.

Vi feirer både med og uten sukker i dag, kake og muffins er laget av sunnere ferdigmiks;

IMG_0023

Av disse:
IMG_0030

Sjokoladekakemix ble til sjokolademuffins;
IMG_0004

Og kakemix ble til gulrotkake;
IMG_0012

Så enkelt kan det altså gjøres – ha en super dag, og hurra for alle pappaer!

14 kommentarer til “Få støtte på trening

 1. Julie @ WolfItDown

  Ah så geniale sports BH’er, har lurt på og skaffe meg noen «skikkelige» ettersom de jeg har støtter ikke like godt virker det som. Har kun kunnet trent moderat de siste månedene, men foretrekker kondisjon, så da er jo litt støtte et must!

  Kom forresten over «Cake Mix» fra funksjonellmat i en liten lokal helsekost butikk tidligere i uken, meeeen jeg kjøpte den ikke, for jeg så nemlig noe annet jeg hadde mer lyst på – sukrin gold! Tenk at de faktisk hadde det her i Skottland! Sjefen der var veldig hyggelig og sa at om jeg hadde et telefonnummer til noen som jeg ville kjøpe produkter fra, så var det bare og si ifra! Hmmm….PB2 er kanskje ikke umulig og få tak i allikevel! (Bestilte fra iHerb, men pakken kom aldri frem *snufs*). Så heldig pappaen din var som fikk muffins og kake! Snadder 😀 x

 2. Kristine

  @Maria: Tagatose mørk sjokolade + smør og sukrin gold.

  @SweetCandyDreamer: Det er favoritten min 😀

  @Cicilie: Da ville jeg kanskje ha gått for XL

  @Julie @ WolfItDown: Da bør du ha noe som keeps your babies in place ja :mrgreen:
  Oi, så heldig da – sukrin gold er favoritten min blant søtningsmidler.
  Både kake og muffins falt i smak, heldigvis 😀

 3. Elisabeth Vega

  Ikke det at jeg har så mye å holde på plass når det kommer til bryster, men den siste der så veldig god ut! Synd de er så dyre 🙁 farsdag er koselig! Spiste selv en bedre middag med ene siden av familien 😀 kakene dine så veldig gode ut! Håper du får en fin start på uka vakre deg <3

 4. Elisabeth

  Heisann. Du? Ka øvelsar meinar du er best å ta for å bli kvitt cellulitter på lår/rumpe? Kor hardt og over kor lang tid må eg trene for å få resultat?Eg hugser eg spurte deg om du hadde hatt det før, og du sa det forsvann/vart betre då du trente styrke. Eg gjer aaalt eg kan for å føle meg vel i bikini altså!

 5. Kristin

  Hei! Takk for bra innlegg om sportsklær og bh’er!! Jeg prøver å finne den perfekte treningstightsten, og det er jo en del å velge mellom…! Jeg ser at Röhnisch har lange tights (7/8 lengde) med nedbrettbart liv, men har de capriversjon også med nedbrettbart liv?? Er det de som heter Shape Alma?? Jeg vil gjerne ha den som heter Petra som har nedbrettbart liv i capriversjon, men det finnes kanskje ikke….?! Har du noen råd å komme med?!

 6. Anne-Cathrine

  Hei 🙂 Den Reebook bh så fantastisk ut så den er bestilt 😉

  Men så lurer jeg på om du kan hjelpe meg med hvordan og hvor mye jeg skal spise med periodisk faste? Dette har jeg lest mye om i det siste å skal prøve det ut rett og slett fordi jeg tror det kan være bra for meg da jeg ikke er så strukturert med å lage opp masse måltid å spise 4-6 ganger daglig og i tillegg så føler jeg meg aldri mett etter ett måltid så føler jeg trenger mer. Jeg ligger på 1500 kalorier pr dag,er 165 høy og 64 kilo…Målet er bygge muskler og gå ned i fettprosent….

  Håper du kan gi meg en liten pekepinne på hvordan jeg kan gjøre det hvertfall 🙄

  Digger bloggen din og er innom hver dag å får stadig nye tips til mat og godsaker som er sunt. Den nye boken din er øverst på ønskelista til jul 😆

  Masse hilsen fra Anne-Cathrine

 7. Kristine

  @Elisabeth Vega: Størrelse spiller ikke noe rolle, brystvevet blir ødelagt om det ikke får støtte uansett 😐 Så sportsBH er viktig for alle!
  Takk i like måte! 😀

  @Elisabeth: Ta en titt på disse øvelsene:
  http://www.kriweb.no/?p=25409&preview=true
  Det handler om hjemmetrening, men øvelsene er de samme som man gjør på treningsstudio 🙂

  @Solvor: Takk! Vi jenter trenger den støtten vi kan få :mrgreen:

  @Kristin: Hei! Capri-tightsene har ikke nedbrettbart liv, men de har fortsatt brede og behagelige liv. (Det er flere som synes lange Doris har et altfor høyt liv).

  Doris Capri går langt ned på leggen og er et veldig godt alternativ synes jeg:
  http://www.x-life.no/products/shape-doris-capri-tights

  Ellers har du Petra, lang versjon som man kan brette ned livet på;
  http://www.x-life.no/products/shape-petraanti-shake-78-zip-tights

  @Anne-Cathrine: Hei! Den tror jeg du vil like 🙂
  Om målet ditt er å bygge muskler vil det nok dessverre ta ekstremt lang tid med et så stort kaloriunderskudd (1500 er altfor lite). Mitt råd er å øke det generelt, eller legge til 1-2 dager i uka med et høyere inntak slik at du har energi nok til tunge løft.
  Periodisk faste handler bare om å utsette første måltid til når du er sulten, så spis det samme som du ville ha gjort ellers – bare slå sammen til et eller flere større måltider.

  Tusen takk! 😀

  @Toyni (:: Det merket fører ikke sponsoren min dessverre 😀 men ja – mange fine merker der ute!

 8. Tilbaketråkk: Dette trenger du for å bake sunt | Mat til muskler

Det er stengt for kommentarer.