Lørdagsfavoritter

Til forrett;

Sushi
IMG_9471

Til middag;

Potetmosgrateng
IMG_0003

♦ Karbonadedeig stekt med paprikapulver, tacokrydder, salt, pepper, hvitløk og hakkede tomater.

♦ Poteter kokt og most med melk og philadelphiaost.

♦ Legg i ildfast form, ha over et par håndfull med revet ost, og inn i ovnen på 220 grader i 25 min.

IMG_0012

Til dessert;

Barer og godis
IMG_0022

Questbar cookie dough
Proteinbarer med hvit sjokolade, lys- og mørk sjokolade med banan

og smågodt, med sjokoladefamilien i bunn.

Da er det lørdag! Hoi!

.
Minner også om salget som kun varer denne helgen;

15 tanker om “Lørdagsfavoritter

  1. avatarAstrid

    Så digg ut ja.. Her er det biff og questbars (den nyeste en tur i steikovnen, er en helt sinnsyk smaksopplevelse jeg testa i går, måtte seriøst lukka øya for å nyte den helt til sitt fulleste;pp)

    Synd det er så utplukket på størrelsene på x-life, skulle gjerne hatt meg en doris til </3 ble imidlertid litt annet snacks da;)
    Hva synes du om waldenfarm-produktene på iherb? Liker pannekakesirupen veldig godt, men jeg er litt sånn skeptisk til dette "kalorifri"greiene.. Hvordan er det mulig liksom? Noe sier meg at det er for godt til å være sant;p then again, noe smaker høgg også da.. :p
    Ha en god helg, Kristine! Gleder meg til den nye boken kommer!:D

  2. avatarmaren sørum

    nam! hvor mye kjøttdeig og potetmos beregner du til ca en person? hvor mye beregner du ca? 🙂

  3. avatarRosana

    Har et spørsmål som ikke har noen med dette innlegget å gjøre, håper det går greit. Siden det er farsdag i dag så hadde jeg tenkt å lage sjokolademintkaka fra boka di, men det står at det skal puttes i en passende form?! Den minste forma jeg har er 22 cm i diameter, går det greit eller burde jeg dobble oppskrifta?

  4. avatarKristine Innleggsforfatter

    @Solvor: Hurra, hurra! Håper du får en fin søndag 😀

    @Lovelyliller.com: Enig! Takk for det, ha en super søndag 😀

    @Astrid: Been there, done that! 😆 Den eneste jeg spiser kald er bringebær&hvit sjokolade.
    Ja, det er nok derfor de har salg – få ut siste rest.
    Jeg bruker ikke noe annet enn pancakesyrup en sjelden gang, rett og slett fordi det andre jeg har smakt smaker dritt 😆

    @maren sørum: Når jeg lager til oss to bruker jeg som regel 600g karbonadedeig og 4-5 poteter. Et par never med revet ost til jeg fyller hele formen 😉

    @Nina Bakke: Takk for det! Riktig god søndag til deg 😀

    @Rosana: Hei! Nei, den blir nok for stor dessverre.. Tror min er rundt 15 cm.

  5. avatarRosana

    Takk for svar, da prøver jeg å dobble den jeg 🙂
    Er alle oppskriftene dine på runde kaker laget i så liten form?

  6. avatarAnna

    Spiser du alltid godteri hver helg? Å spiser du bare det du viste på bilde ditt nå, eller blir det ofte mere også? 🙂 Hehe, synes det så litt lite ut jeg..

  7. avatarElisabeth Vega

    Jeg skjønner ikke hvordan folk klarer å like sushi 😮 det ser jo ganske godt ut, men jeg klarer virkelig ikke smaken.. Snopet og barene så utrolig digg ut da :mrgreen:

  8. avatarMarte

    Hei Kristine! Lager du sushi selv? 🙂 Hvis ja, kunne du kommet med noen sushi-tips på bloggen engang? :mrgreen:

  9. avatarKristine Innleggsforfatter

    @Marte: Det er hverken usunt, eller har noe stort potensiale til å gjøres mer proteinrikt – så jeg kjøper det ferdig 😀

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *