Kremet pasta med kylling og eplepai

God torsdag dere!

Inneholder adlinker

Her er dagens meny;

Kremet pasta med kylling, bacon og pinjekjerner IMG_0021

♦ Stek bacon sprøtt og sett til side. Stek deretter kylling i stekefettet som blir igjen, det gir ekstra saftighet og smak.
♦ Ha i pinjekjernene de siste par minuttene – de skal kun ristes lett, det går ganske fort.
♦ Kok lavkarbopasta og rør inn lett crème fraîche, mager kesam, salt og pepper.

IMG_0027

Med fersk basilikum – har endelig fått handlet en ny med store blader.

Til dessert;

Eplepai med kanelkrem IMG_9997

Paibunnen blir ikke sprø, så det er vel egentlig mer som en eplekake med fyll. Eplepaikake. Men uansett, søte og gode!

IMG_0001

Bunn:
1 egg
80g kakemiks
20g kokosmel

Kna sammen til en deig, trykk ned i to former.

IMG_9992

Fyll:
4-5 ss lett crème fraîche
1 eggehvite
10g vaniljeprotein
1 klype kanel
2 ts sukrin gold
1 eple

Pisk alt sammen og fordel i formene. Et eple skjæres i mindre skiver og legges lagvis på toppen.
Inn i ovnen på 170 grader i 20 minutter.

IMG_0010

.
Ellers vil jeg tipse dere om en ny bukse fra Better Bodies.

De fleste av dere kjenner til disse under fra før;bbbukser

Men det er ingen av de, til tross for at de er en
stor favoritt hos meg.

Jeg liker at buksene sitter løst, men vet at flere av dere kunne ønske at de var mindre baggy.
Vel, ta-da!

Samme pris, men med et litt annet stoff. Den er glattere, tykkere – og derfor også varmere, og ikke minst trangere.

IMG_0139-horz

Buksa finner du HER og t-skjorta (på salg) HER.

Ha en fortsatt fin kveld!

15 tanker om “Kremet pasta med kylling og eplepai

  1. avatarTherese

    Elsker også den nye bb buksa, har den i begge fargene alt:)
    Er ikke helt enig i at den er tykkere men:P Føler den nye er mye mer luftig, om det gir mening:)

    Til dere som vurderer å kjøpe den nye; Den skal være ganske baggy og er litt mindre i strl enn de øvrige bb buksene, derfor er den også i xs, så om man vipper mellom to strl, anbefales det å gå en strl opp:)

  2. avatarKristine Innleggsforfatter

    @Lovelyliller.com: Oi 😆 Jeg klarer aldri å spise det samme flere dager på rad 🙄

    @Linda: Hurra! 😀 😀

    @Lena Ludvigsen: Helt enig – jeg hadde nesten glemt at de eksisterte! Fy skam, det er jo så godt 😀

    @Therese: Mye mulig jeg må få den i svart/hvit og gitt!
    Kanskje det er fordi de andre jeg har er ihjelvaska og tynne, men synes denne var tykkere i stoffet 😀 Uansett, en digg bukse (og ja, godt tips om å gå opp en størrelse) .

  3. avatarMartine

    Åh, de paiene ser himmelske ut! 😀 Jeg har bare et spørsmål. Jeg har prøvd Nanox Orbilox i belgisk sjokolade, men synes både smak og konsistens var grusom 🙁 Så jeg bare lurer på om du har prøvd det og vet om det er noe forskjell på det og Varcil? Har nemlig bestilt Varcil etter å ha sett det her hos deg 😀 Håper jeg liker det bedre. Ha en fin helg <3 Klemmer fra Martine!

  4. avatarTattoogl

    Hei
    Det vaniljeproteinpulveret du bruker, tåler det varme godt?
    Mange sier at proteinet blir ødelagt ved oppvarming..
    Jeg bruker Myoprotein i caffe latte´n min for den klumper seg ikke hvis jeg ikke varmer melken for mye (ikke kokende). Men de har ikke vaniljesmak. Er snart tom for min i vanilje fra Dalblads og tenkte kanskje jeg skulle prøve denne. Men den var rådyr…. 😯

  5. avatarLissi

    Tar meg den frihet og svarer litt jeg 🙂

    Martine: Varcil er nok ganske lik Orbilox i smak.. Jeg har smakt den som heter protilox og varcil, synes ikke de er noe gode i belgisk sjokolada.. Men varcil i vanilje derimot… NAM!!!! Så den kan jeg virkelig anbefale! Men den klumper seg mer enn myoproteinet, så vet du det Tattoogl 😉

    Og Kristine, den buksen har jeg og.. Har den i sort/grå og er veldig fornøyd! Enig i at den er trangere enn soft panten (som fortsatt er min favoritt) -men denne er nesten like god 😉

  6. avatarKristine Innleggsforfatter

    @Martine: Huff da 😐 Jeg synes Nanox er veldig godt, men jeg bruker det kun i bakst – du er kanskje ute etter noe å drikke i shakes? I så fall er Troponin et bedre alternativ tror jeg.
    Klem tilbake!

    @Solvor: Tusen takk! God helg ♥

    @Tattoogl: Easy bake (bakepro) er det beste alternativet i bakst, men vanlig proteinpulver går også fint – forskjellen er bare at noen aminosyrekjeder blir brutt, det er altså ikke slik at alt blir ødelagt 🙂
    Dyr ja, høykvalitetsprotein 😎 Men vanlig whey er også bra;
    http://www.x-life.no/products/fast1-pure-whey-protein-1kg

    @Lissi: Bare fint at flere deler erfaring her! 😀

  7. avatarMartine

    Tusen takk for svar 🙂 Nei, bruker det i bakst og synes ikke det smaker noe godt da heller :O Så rart! Kanskje jeg får prøve Troponin neste gang da 😀 Tusen takk for tips! God helg, skjønne deg <3

  8. avatarElisabeth Vega

    Pasta er en stooor favoritt hos meg!! Så fantastisk godt ut 😀 det gjor muffinsene også! Og de buksene så herlige ut!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *