Innbakte kjøttboller og moccabar

Hei dere!

I dag kommer en artig vri på kjøttboller som dere helt sikkert har sett før, jeg har laget det flere ganger da det er en favoritt her i huset.

Innbakte kjøttboller i tomatsaus
IMG_9763

Det er veldig enkelt;

♦ Sett ovnen på 200 grader
♦ Kok egg i 7-8 minutter
♦ Skrell eggene og pakk de inn med karbonadedeig
♦ Legg i en ildfast form sammen med hakkede tomater, krydre, og inn i ovnen 20-25 minutter

IMG_9761

Serveres med spaghetti blandet med pesto og en liten salat.

Ekstra protein, og sikkert veldig gøy for barn å spise. Man kan også ha ost som fyll.

Over til noe helt annet. Etter at jeg la ut min nye, rosa vinterjakke var det mange som skrev til meg og lurte på hva jeg gjør med håret mitt. Hva dere legger merke til! :lol:
Men, jeg tar det som et stort kompliment altså.

1. Jeg har aldri hatt extensions
2. Jeg vasker håret annenhver dag – bruker tørrshampo innimellom etter trening
3. Bruker aldri krøll- eller rettetang

OG jeg er så heldig å få nye keratin-produkter fra Wella takket være blomster-av-stål-frisøren min (x-hårstudio).

IMG_9678-horz-vert

Jeg var superskeptisk i starten – jeg har nemlig veldig dårlig erfaring med olje og lignende produkter, for ikke å snakke om den gangen jeg smurte vaselin i håret (ikke spør, søskenkjærlighet).

Men, i tillegg til at jeg er snill med håret mitt, spiser sunt og variert, så er det altså dette som gjør håret mitt glatt og fint.

Helt til slutt må vi jo ha en liten dessert;

Moccabar med ostekrem
IMG_9918

Jeg turte ikke å kalle den noe med tiramisu i frykt for å fornærme noen italienere, men det var den som ga meg idéen.

Først fikk jeg spørsmål om jeg kunne lage en sunn tiramisu, men det liker jeg faktisk ikke så godt (det er noe med dvassen kjeks). Men, så kom jeg på at jeg kunne lage noe i ekte kriweb-ånd i stedet. Protamisu?

IMG_9927

«Kaken» er som dere kanskje har gjettet proteinbarene mine, bare med et par endringer;

Innbakte kjøttboller og moccabar
Skrive en omtale
Skriv ut
Ingredienser
  1. 30 g proteinpulver (belgisk sjokolade)
  2. 15 g kokosmel
  3. 1 ss sukrin gold
  4. 3-4 dråper stevia (sjokolade eller vanilje)
  5. 4-5 ss espressokaffe
Sunnere Livsstil http://www.kriweb.no/
Kna sammen til to proteinbarer og sett kjølig.

Ostekremen er et par skjeer lett philadelphiaost blandet med en skje sukrinmelis og 2-3 dråper stevia vanilje. Smør på en bar, legg den andre oppå.

IMG_9924

Med et dryss kakaopulver på toppen.
Det var faktisk utrolig godt, perfekt til en liten kaffekopp.

Vel, det var alt fra denne kanten. Ha en fortsatt god onsdag, og nok en gang tusen takk for responsen deres på ny bok. Jeg er enig i at det hadde vært moro å få den ut før jul, men jeg tror også det vil være ekstra motivasjon på nyåret.

13 tanker om “Innbakte kjøttboller og moccabar

  1. avatarNina

    Protamisu! Må jo nesten prøves om ikke annet pga navnet! Egg inni kjøttboller var jo heller ingen dum ide….Inspirasjon du! Takk 🙂

  2. avatarPia Larsen

    Husker jeg gidde deg den utfordringen og ba deg om å laga noe med tiramisusmak, så ble jeg såå skuffa når du ikke likte det nå særlig.. MEN NÅ, BLE JEG SUPERGLAD! 🙂 🙂 😀 😆 :mrgreen: Tilsett en dråpe rom-essens i kremen kanskje..

  3. avatarAnniken

    Må bare få sagt gratulerer masse med ny bok!:)) gleder meg allerede til den kommer i posten, men skulle ønske den kom ut før jul så jeg kunne gitt den bort i julegave til min fantastisk sterke mamma(som ikke karer å holde seg borte fra styrkerommet og har tatt 50kg i bicepscurl *skryteskryte*)

    Ha en flott dag!

  4. avatarElisabeth Vega

    Middagene dine ser alltid så utrolig fristende og gode ut! For å ikke snakke om dessertene! Denne minnet jo veldig om tiramisu da! 😀 Smaker sikkert mye bedre, kan jeg tenke meg! Jeg forhåndsbestilte nettopp den nye boka di, og jeg gleder meg som en unge til å få den i januar <3
    Håper du har hatt en fantastisk bra dag! :mrgreen:

  5. avatarThea

    Jeg ELSKER håret ditt! Det er helt fantastisk fint. At det er helt naturlig uten bruk av rettetang eller annet dilldall er jeg bare fryktlig missunelig på:)

  6. avatarKristine Innleggsforfatter

    @Nina: Jeg følte meg veldig kreativ et lite øyeblikk :mrgreen: Liker man mocca, vil man like denne – godt!
    Takk selv! 🙂

    @Pia Larsen: Jaa, det var jo deg – så bra at jeg kunne komme med noe halvveis om ikke annet 😀 Rom-essens, absolutt – jeg tenkte faktisk på å skrive det som et tips, så takk!

    @Anniken: Tusen takk! Man kan jo gi den i julegave, men det blir kanskje ikke det samme å skrive på kortet at den kommer på nyåret 🙄 Men, den som venter på noe godt 😀 Flinke mammaen din!

    @Elisabeth Vega: Å, så hyggelig av deg – tusen takk ♥ Håper du har hatt en fantastisk dag i fine Haugesund 😀

    @Thea: Takk 😳 ♥

    @Solvor: Takker 😎 😀

  7. avatarLissi

    Mmmm, den desserten så kjempegod ut -jeg elsker alt med kaffe/mocca smak 🙂 Og egg i kjøttboller skal også prøves!

    Men du, når jeg lager proteinbarer ala kriweb så blir mine enten altfor tørre (virker det som) eller alt for bløte.. Skjønner det har med væskemengden å gjøre, men jeg prøver å være veldig forsiktig -det er kanskje bare den ene dråpen fra eller til?? Dine ser nemlig så «saftige» ut… Du nevnte tidligere at du brukte noen dråper med melk.. Her er det 4-5 ss kaffe..Vil det si at du er oppi ca sammen mengde (altså 4-5 ss) med væske når du bruker melk??

  8. avatarKristine Innleggsforfatter

    @Lissi: Da vil du like denne, garantert!
    Helt riktig, det går på skjeer (og dråper) til slutt. Og når man tror at det er litt for lite væske, så begynner man å kna deigen og finner ut at den er deigete og god 😀

    @Nina Bakke: Tusen takk! 🙂

  9. Tilbaketråkk: Mozzarellaboller i tomatsaus | Mat til muskler

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *