Biff og proteinsnickers

Da var november her – synes det er litt godt jeg!

Inneholder adlinker.

Et steg nærmere kalde, friske vinterdager, fyre i peisen, skiturer, pynte til jul.. det er jo så mye hyggelig som skjer – førjulstur skal vi på også.

Innleder denne helgen med en litt mandig meny til dere;

Pepperbiff med potetmos og guacamole

IMG_9022

♦ Stek biff i litt smør til du får den slik du ønsker – jeg er mer medium-godtstekt typen.

♦ Vask, skjær og kok poteter i 20 min. Mos med melk og philadelphiaost, salt helt til slutt.

♦ Mos avokado med sitronsaft og salt.

IMG_9018

Og litt søtt etterpå;

Proteinsnickers

snickers

Oppskriften består av to gamle oppskrifter og gir deg 3 barer:

Sjokoladebar – av 60g sjokoladeprotein + 25g kokosmel + 2 ss sukrin + litt melk
Peanøttkaramell
 – av 35g peanøttmel + 1-2 ss yaconsirup + 3 dråper stevia karamell

Deretter blandet jeg inn en håndfull hakkede peanøtter, og satte barene i fryseren en times tid.
Har du ikke peanøttmel, så kan du helt sikkert bruke peanøttsmør med litt mindre yaconsirup.

Sjokoladetrekk – smelt sukkerfri sjokolade i mikro eller vannbad og ha over barene;

snickers2

Et tips helt til slutt som dere kan ta med dere inn i ny R-måned.
Vitamin D er ekstra viktig når det er mindre sol og kaldere ute, det gjelder månedene med en r i – det vil si september – april. Det lærte jeg av pappa, og selv den dag i dag kan jeg ta en spiseskje tran uten å rynke på nesa.

Nyhet!

Koster 179,- og er drøy i bruk da dagsdoseringen er én dråpe. Det vil si at du har denne i godt og vel over 4 år.
Du finner vitamin-D her.

Og det var vel alt fra denne kanten – håper dere får en riktig god helg!

15 kommentarer til “Biff og proteinsnickers

 1. Solvor

  Supre råd og tips i alle bauer og kanter i dag Frøken! Jeg er super fan av «huskeregler», men denne har gått meg hus forbi! Barene ser som vanlig heeelt herlig ut!:) Ønsker deg en riktig god fredag, vakre kvinne!

 2. Mona

  Spiser du kokosnøtter Kristine?
  Usikker på om jeg har sett at du har gjort det, anbefales! Finnes på butikkene nå. (Hvis du får dem opp :mrgreen: )

 3. Anja Marie

  NAM! Jeg skal lage disse barene i dag kristine,men har ikke noe fancy mobiltelefon,så får ikke tagga og instagrammet og slike ting,men jeg skal selvfølgelig reklamere for deg ,for tenker å legge de ut på min egen blogg:D Jeg vet jo at de er gode da:D God helg!

 4. Victoria

  Digger bloggen din! 😀
  Lurer på en ting, kan jeg bruke noe annet enn kokosmel i proteinbarene? Evt. hva? Er ikke så glad i kokos og syne det smaker og lukter VELDIG kokos når jeg lager noe med 😕

 5. Elisabeth Vega

  Jeg synes det også er godt å være i november! Det luktet tilogmed skikkelig vinter ute idag 😀 koslig!! Biff og potetmos er en favoritt hos meg! Nam, det er så godt <3 håper du har fått en fin start på helga, vakre deg :mrgreen:

 6. Madde

  Prøvde snickersene dine i dag med melet i den gule posen. Ja, hadde et par skjeer vann oppi melblandingen for å få «smørekonsistensen», men du og du hvor godt det smakte med sirup og stevia i. :mrgreen: Trenger ikke kjøpe konfekten når en kan lage den selv 😀 .

 7. Kristine

  @Solvor: Åh – men nå kjenner du til r-månedene og ekstra vitamin D. Jeg er også en sucker for huskeregler og ordtak 😀

  @Lene: Det passer veldig godt sammen synes jeg 😀

  @Mona: Ja! Eller, det vil si jeg bruker kokosflak og strø. Jeg spiste veldig mye kokosnøtt på bryllupsreise tidligere i år, så jeg fikk min dose da :mrgreen:
  Nå ga du meg en påminnelse om julegodis med kokos for øvrig 😀

  @Et sprekere liv: Tja, en annen sirup som agave eller honning kanskje 🙂

  @Victoria: Takk for det!
  Kokosmel gir ingen smak til proteinbarene altså, det trekker til seg væske og gjør dem mer tyggbare (ikke så seige). Litt usikker på hva du kan bruke istedet, prøve deg frem men mandelmel eller havremel kanskje?

  @Elisabeth Vega: Elsker vinterlukt! 😀 Håper du får en super uke søta!

  @Madde: Så deilig da! 😀
  Jeg lager barene mine ganske kompakte, gjerne med et dryss kokosmel rundt slik at de holder seg som faste barer. Prøv gjerne å steke dem om du vil 🙂

 8. Tilbaketråkk: Ferdig planlagt | mammapalandet

 9. Victoria

  Hei!
  Får ikke tak i yacon sirup, forslag til hva annet jeg kan bruke i snickers barene? 😀

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *