Tirsdagstaco og sjokoladekrem

Taco på en tirsdag er aldri feil!

IMG_9587

Jeg foreslo at vi kunne ha en tacokveld der vi tok den helt ut med store sombreros, innleid chihuahua og kastanjetter – men, det ble med middagen.

IMG_9586

Og her skjuler det seg mye godt;
Spinatblader
Agurk
Paprika (rød og oransje)
Cherrytomater
Mais
Karbonadedeig (krydret med hvitløk, og tacokrydder selvfølgelig)
Gulost
Cottage cheese
Salsa
Guacamole
Sennep (stor fan av den søtsterke typen)

Servert med lefser/lomper.

IMG_9594

Det ble tre slike porsjoner før jeg sa meg fornøyd, taco er godt altså! Altfor godt til å være forbeholdt helgene.

Og desserten har jeg vist dere før, men gode ting bør alltid gjentas;

Sjokoladekrem
IMG_9405

Et par endringer i oppskriften, servert i nye glass, og toppet med soyakrem og strø;

IMG_9413

Oppskrift:
1 boks kokosmelk (ikke light)
1 toppet ss kakao
1 ss belgisk sjokoladeprotein
2 ss sukrin gold
4 dråper stevia vanilje
1 stivpisket eggehvite for mer volum (kan sløyfes)

IMG_9430

Sett en boks kokosmelk i kjøleskapet over natta. Ta forsiktig ut den tykke kremen som har stivnet øverst og ha det i en kjølig bolle. Ha i søtning, kakao og sjokoladeprotein og pisk til du får en deilig krem.
(Pisk eggehvite helt stiv og ha i sammen med kremen om du ønsker mer volum).

Fordel i to passende former og sett kaldt en times tid.

Du kan gjerne rive mørk sjokolade over før servering – det er også veldig godt!

IMG_9418

Ha en fin tirsdag videre!

16 tanker om “Tirsdagstaco og sjokoladekrem

  1. avatarElisabeth Vega

    Mmmmm taco er alt for godt! :mrgreen: så ikke feil ut med den sjokoladekremen til dessert! Hvilket kakaopulver bruker du? 😀 håper du har hatt en strålende dag, vakre <3

  2. avatarTmr

    Hei!
    Kan du lage et innlegg om mat gjennom dagen for de som har stillesittende arbeid?
    Sliter med å føle at jeg ikke kan spise så mye fordi jeg sitter på et kontor hele dagen. 😥

  3. avatarKristina

    Det laget som legger seg øverst på kokosmelken, er det fettet? Også er det kokosmelk uten fett under?

    Taco er helt nydelig. Hvilket tacokrydder bruker du?

    XX

  4. avatarKaroline

    Det så himmelsk ut !:) kan en bruke et annet proteinpulver til sjokoladekremen? jeg har bare Nordic Power sin Pure Whey sjokolade. 🙂 😀

  5. avatarKristine Innleggsforfatter

    @Michelle: Here you go! 😀

    @Rosana: Veldig godt! Man må ikke, du kan bruke et annet sjokoladepulver du synes smaker godt – eller droppe det.

    @Elisabeth Vega: Helt enig 😀 Jeg bruker Freia bakekakao.

    @Anna: Det har jeg ikke regnet på dessverre 😀

    @Lene: Taco er ALLTID riktig 😆

    @Tmr: Jeg har også sittestillende arbeid? Jeg spiser det du ser på bloggen her + et par mindre måltider til.
    Personlige, inngående kostholdsprogram må jeg dessverre ta betalt for 😀

    @Kristina: Kokoskrem og kokosvann ja. Jeg bruker dette:
    http://www.iherb.com/Frontier-Natural-Products-Taco-Seasoning-Salt-Free-Blend-2-33-oz-66-g/35368?rcode=VIG677

    @Karoline: Ja selvfølgelg – så lenge du synes det smaker godt 😀

  6. avatarKristin

    Hei! Dette er virkelig ikke rett postet, men bare et innspill! Kan du skrive noe om erfaringer med sports BH’er?! Du har så masse flott treningstøy, og det er kjempebra å lese dine erfaringer rundt det.
    Har du gode erfaringer / råd om sports BH’er?!? Og sportsundertøy generelt…
    På forhånd Takk!!

  7. avatarCecilie

    Hei Kristine

    Jeg bare lurte på om du setter kokosmelken i kjøleskap med eller uten lokk?

    Cecilie 🙂

  8. avatarKristine Innleggsforfatter

    @Solvor: Fru frøken :mrgreen: Føler meg som en frøken, man er liksom litt yngre da.
    Takk i like måte!

    @Kristin: Ja, det kan jeg godt gjøre – godt tips 🙂

    @Cecilie: Setter uåpnet boks inn, men tror det er det samme hva man gjør 🙂

  9. avatarThea

    Den sjokoladekremer er så gooood! Har blitt dessert hele uken. Jobber med bacheloroppgaven min, så noe må man jo kunne glede seg til mens man skrive 🙂

    Fin onsdagskveld til deg:)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *