NYC salat + vinnere

Innlegget inneholder adlinker

En salat inspirert av turen til New York tidligere i høst;

IMG_9441

Jeg fikk nemlig disse to fra iherb her om dagen;

IMG_9433

Det er flere av dere som spør om jeg kan skrive en liste over hyppige iherb-kjøp, du finner i hvert fall mange av favorittene mine HER.

Laksesalat med tranebær, pekannøtter og sennepskrem
IMG_9435

Ovnsbakt laks
Spinatblader
Store, hvite bønner
Vårløk
Tørket tranebær (kan byttes ut med rosiner)
Pekannøtter (kan byttes ut med andre nøtter)
Sennepskrem (philadelphia+sennep)
Gressløk

Salt & pepper

Jeg spiste mange forskjellige salater i NYC, og enten jeg fikk dem laget eller plukket selv på Wholefoods (elsk), så var det ofte med både fetaost, tranebær og nøtter. Fetaost hadde jeg ikke hjemme denne gangen, men sennepskrem ble vel så godt til.

IMG_9445

Proteinrik, full av sunt fett, og ikke minst veldig god.

Dagens trening;
Skulderpress
Sittende sidehev
Strake markløft
Cable crossover (omvendt)
Nedtrekk
Beinspark
Omvendt pec-deck
Kabelroing
Triceps pushdown

IMG_9196

Kari Traa-settet kan brukes til både trening og inne/hyttekos. Av fottøyet kan dere kanskje se hva jeg foretrekker å bruke klærne til.
Eventuelt skogsturer til fots eller på ski – gleder meg litt til vinteren jeg altså.

Jeg har denne sommerfuglserien i rosa fra før, så nå ble det blått. Kan ikke alltid ha rosa, sa hun og trodde ikke helt på det selv..
Joda, det var faktisk veldig fint i blått. Finnes også i svart og oransje.

IMG_9312

Tights   ♥   Topp   (begge er på salg nå)

Over til gaven(e)!
Dette var veldig hyggelig, men det er det jo alltid. Og det ble akkurat som jeg hadde trodd – en glede å gi glede. Tusen hjertelig takk for alle kommentarer, fristende matbilder og hashtags.

Jeg skrev vel én vinner, eller var det tre? Vel, det ble fem..
De som får en pakke med questbarer + et valgfritt produkt er:
QST-21454-3

Adelheid
Tonje G.A
Stine Marie S.
Camilla T.
Fantasia / Camilla

Gratulerer!

Noen ganger stopper jeg opp og lurer på hvordan det hele ble til. Mitt lille mateventyr. For det er det jeg føler at det er, og at det kan være til hjelp og inspirasjon for andre er jeg både ydmyk og takknemlig for.

Jeg vil gjerne dele et utrolig koselig dikt jeg fikk;

«Kriweb det er vårt og ditt. En merkevare som sier sitt.
En lang reise bak det hele, som bloggleserne har blitt med å dele. Kvalitet i lange baner, hvor du har presentert dine mål og vaner. Dine tanker, erfaringer og gode råd, bygger opp under å sette egne mål. Stol på deg selv, finn din vei, da det er ditt liv så det er bare å bestemme seg.
Dine oppskrifter, din skrivestil, din originalitet og ditt mot har gitt deg mang en mulighet, som å gi ut en bok. Én rommet ikke alt, det måtte bli en til, fortsetter det i samme bane, vil vi nok se en oppfølger til.»

God mandag!

17 kommentarer til “NYC salat + vinnere

 1. Julie @ WolfItDown

  Så koselig med dikt! Likte utrolig godt den Kari Traa serien (er dessverre ikke rosa jente-selv, men lilla går 😉 ). Og herrejeremia den salaten så skikkelig digg ut 😀 Gooood mandag! x

 2. Fantasia

  Hihi, tusen takk, Kristine for at en av vinnerne ble meg!
  Gleder meg at diktet kunne spre glede <3
  Den salaten skal jeg lage i løpet av uken!

 3. vilblifrisk.blogg.no

  Hei frøken! Jeg har et spørsmål som absolutt ikke har noe med bloggen din å gjøre, men jeg har forstått at du shopper litt på xlife? Grunnen til at jeg spør er fordi jeg bestilte en pakke derfra for over 3 uker siden og jeg har ikke sett noe til den. Burde jeg bli bekymret:P? hehe Pleier det å ta så lang tid?

  Ha en fin uke!! Blir kjempe glad for svar!
  Hilsen en som savner pakken som skulle vært i postkassen min for helst 1 uke siden:(

 4. Stine Marie Steinnes

  Denne vinneren ble fra seg av lykke!!!! Jubla høyt inne på sonekontoret da jeg leste mailen din når jeg var på senvakt!!!

  Utrolig digge salater, gleder meg til å teste de:)
  Ha en fortsatt god kveld!

 5. Silje

  Hei Hei Kristine!

  Hvilken strl. har du i Kari Traa-settet? Blir det for gjennomsiktig viss jeg velger XS/S?
  Tenkte det var topp julegavetips 🙂

 6. Kristine

  @Lovelyliller.com: Du må jo ha noen selv og! Ja, ikke sant diktet var fint ♥

  @Julie @ WolfItDown: Lilla er jeg med på, (nesten) blitt gladere i lillafarger nå selv 😀
  Takk for det! Ha en super tirsdag!

  @Fantasia: Håper det var greit at jeg la det ut ♥ Jeg spiste to store porsjoner av den salaten, anbefales 😀

  @Michelle: Med godvilja til så kan settet se blålilla ut ja :mrgreen: Takker!

  @Project healthy: De ble veldig glade hele gjengen 😀 Takk – ha en super tirsdag!

  @Solvor: Superdigg! Ja, utrolig koselig! Takk ♥

 7. Kristine

  @Tonje: Hurra! :mrgreen:

  @Jeanett: Ja 😀

  @vilblifrisk.blogg.no: Hei! Ja, x-life er jo sponsoren min. Jeg vet at leveringstiden har økt noe på grunn av økt kundemasse, men 3 uker hørtes litt for lenge ut. Du har fått sporingsnr og sjekket at det ikke er rot i leveringen?
  Jeg ville ha sendt de en vennlig masemail 😉

  @Stine Marie Steinnes: Hurra! Senvakt ja, da var det i hvert fall velfortjent 😀
  Ha en super dag!

  @Silje: Det rare er at jeg, selv med mine kremt.. kvinnelige former, passet bra i xs/s. Overdelen er riktignok en størrelse større da jeg ofte synes de kan bli litt korte om de er for små.
  Men, tightsen er uansett ørlite gjennomsiktig så jeg hadde ikke turt å gå med bare den – det er derfor jeg foretrekker å ha det på inne eller under overtrekksbukse m.m ute på tur for å holde varmen 🙂 Supre julegaver, absolutt!

  @Connie: Nei 🙂

 8. Elisabeth Vega

  Klærne satt som et skudd på deg! Du kledde virkelig den fargen! Også er du jo så utrolig vakker <3

 9. Kristin

  Heija 😀

  For sikkert første gang har jeg bestilt klær på nettet OG det satt som et skudd (noe som ikke er så lett når man har litt ekstra på kroppen:P ) !!! 😀 Butterfly-serien har jeg forelsket meg i!!! SKal definitivt kjøpe i flere farger/ og mønster så sant det er samme stoff 😀 Takk for tips og inspirasjon 😀

 10. Kristine

  @Kristin: Så bra! Butterfly-serien er spesielt fin fordi den har en deilig stretch og ingen vonde sømmer.
  Bare hyggelig! Ha en riktig fin helg 😀

Det er stengt for kommentarer.