Spre glede, få glede

Jeg skrev tidligere at både gresskardessert og gave ventet dere denne helgen, så her får dere vite mer om sistnevnte.

Jeg får så utrolig mange hyggelige tilbakemeldinger om dagen, både på nåværende bok, ny bok, oppskrifter og bilder – så da gir jeg like gjerne litt godhet videre, eller tilbake om du vil.

Gaven har de siste gangene vært boka mi, men denne gangen er det dette:

En eske med questbarer – valgfri smak

Jeg kjenner jo dere!

+ ett av disse alternativene under – som for øvrig er favoritter hos meg;

1. Tacokrydder


2. Peanøttpulver


3. Gresskarpuré

.
Del det glade budskap;

Lik gjerne innlegget og facebooksiden min
IMG_9100-horz-vert

♥ og/eller tag meg på instagram (#kriweb) med beskjed om at du vil vinne – og her er smisking med deilige matbilder fullt lov altså.

Husk å legge igjen mailadressen din i kommentarfeltet, jeg trekker en vinner på mandag.
Og dere som kjenner meg vet at det mest antagelig blir tre.

Det er ikke alt som er like lett her i livet, og jeg er helt sikker på at alle har sin egen lille eller store kamp de skal kjempe. Kunststykket er å holde seg positiv til tross, og ikke minst glede seg over alt man har som er bra.

Det er altså ingen skumle hensikter, bare en sterk tro om at man får det man gir ut her i verden.
Spre glede, få glede – enkelt og greit.

.

214 kommentarer til “Spre glede, få glede

 1. Erica

  Så hærlige premier, snille deg 🙂 Hadde jo vært en perfekt start på uken å få vinne sånne smakfulle varer 😀

 2. Madde

  Gikk dessverre ikke å like innlegget her på siden, men jeg har likt og delt på fb med hjerte og lyst! :mrgreen:

 3. Qtips

  129509@hsh.no

  Delt og likt
  Og dobbelt glede hos meg og flere 😛
  Ja takk begge deler, sa Ole Brum
  Taco krydder eller PB2
  Og jaTakk veldig gjerne en pakke Quest Bar med chokolat PeanutButter
  Har aldri smakt dem, men ryktet sier at det skral smake himmelsk godt…. Hm mon tro om det er sant?!

 4. Julie

  Så gøy! Er blitt litt hekta på questbarer må jeg si! Har faktisk ikke prøvd pb2, kin preanutfour fra iherb. Er det noen stor forskjell egentlig? Ellers er jo tacokrydderet kjempe godt, og så greit. Man slippet ha å ha åpnet pose med tacokrydderet liggende. Gøy med sånne giveaways av og til, selv om bloggen din er en gave i seg selv!:)

 5. Victoria

  Takk for alt du deler gjennom bloggen:):) du er en stor inspiriasjon og jeg beundrer deg!! Jeg har fulgt bloggen din gjennom lang tid og jeg elsker boken din. 🙂 og dette er ikke for å smiske, det kommer fra hjertet!! Jeg har likt siden og innlegget ditt. Krysser fingrene, for jeg har sååå lyst til å smake barene+pb2 melet. God klem:D

 6. Yasmin

  Du er så god <3 Dine innlegg legger bestandig et smil om min munn, for ikke å snakke om de fantastiske matbildene dine som gjør meg like sugen og fristet hver eneste gang! 🙂

 7. Elise B

  Likt å delt <3

  Det må bli nr. 1: Tacokrydder (høres kjempedigg ut) 😀

  Det er så snilt av deg å gi bort så fine premier 🙂 <3 Det er iværtfall sikkert at du sprer glede til hver av en av oss som leser bloggen din 🙂 det viser at du er en lojal og godhjertet person som virkelig elsker det du driver med, nemlig å spre sunn og god matglede <3 du fortjener virkelig en stor takk for at du er så inspirerende og motiverende! For at du gir oss den gleden av å få lese bloggen din og ikke minst den fine boken! Gleder meg til nr 2! 😀
  Du er en fantastisk person med ett vakkert smil og <3 og det mener jeg rett fra hjertet!

  Ønsker deg en kjempefiin start på uken superKristine <3 🙂

  Mange gledesklemmer sendes deg :-)))

Det er stengt for kommentarer.