Laksewrap og lilla lykke

Laksewrap med ananassalsa og ostechips

IMG_8475

♦ Skjær (fersk) laks i biter og stek med tacokrydder til de er såvidt gjennomstekte.

♦ Sett ovnen på 200 grader, legg skiver av valgfri ost (jeg valgte parmesan) på et bakepapir og inn i ovnen til de begynner å boble – ca 5-6 minutter. Ta de ut og la de avkjøle, de vil stivne etterhvert.

IMG_8473

♦ Lag ananassalsa av hakkede tomater, finhakket løk, paprikapulver, chilipulver, hvitløk (most) og ananasbiter.

♦ Servér i et stort, crispy salatblad med strimlet agurk og mager kesam.
.

Med en frisk og lett dessert til;

Fruktfat
IMG_8776

Grønt eple, klementin (hurra for julefølelse), nashi, kiwi, rødt eple.
Jeg savner pink lady eplene.. finner de nesten ingen steder nå.

Lilla lykke
32052_Craft_Alpine_Loft_Hat_2-vert-horz

Jeg viste dere denne lua i innlegget «tips til høsten«, og ble så inspirert at jeg skaffet meg en selv. Passet jo perfekt til genseren min! Under finner du ad-linker til produktene.

Lue
Hettegenser

IMG_8527-horz

Håper dere har en fin torsdag!

15 kommentarer til “Laksewrap og lilla lykke

 1. Kathrine

  Nydelig lue og hettegenser….veldig glad i lilla og trenger en lue…så kjøper en sånn 🙂
  Nydelig laksesalsa 🙂 Må prøves en dag 🙂

 2. Elisabeth Vega

  Åå for noen herlige katte bilder! Todd er så søøøt :mrgreen: pink lady eplene er best! Trist at de forsvinner mer og mer nå 🙁 og ja, du kler lilla! Utrolig søt lue 😀 håper du har hatt en fin dag :mrgreen:

 3. Kristine

  @Kathrine: Den var myk og varm, så du kommer nok helt sikkert til å bruke den mye i vinter 😀

  @Lovelyliller.com: Takk! I like måte 😀

  @Elisabeth Vega: Todd er kjempesøt – han var ikke sinna her selv om det ser sånn ut 😆
  Håper du får en fin helg!

  @Jeanett: En blanding av eple og pære 🙂 Takk for det!

  @Mette: Det er tips til hva og ikke hvor mye du kan spise 😉
  Et par slike porsjoner passer fint for meg.

 4. Solvor

  Herlig tips, herlig jente!:-) i dag er det fredag… Kommer du med noen søte sunne fristelser som jeg kan lage tro? Du har sikkert lagt ut oppskrift på fugde før…. Skal leite meg gjennom når jeg er kommet meg hjem fra trening!:-D

 5. Hilde

  I Oslo er det massevis av Pink Lady i butikkene fortsatt. Kiwi, Meny etc. Mas på din lokale butikk 🙂

 6. Ida

  Hei.
  Er superfan av bloggen din, og deg. Du er virkelig et bra forbilde for oss unge jenter som blir utsatt for et enormt slankepress i dagens samfunn.

  Jeg er ganske så ny i denne jungelen av proteinpulver osv, så lurer på om dette vil være nødvendig i oppskriftene dine? Kan jeg bytte det ut med noe annet, evt. bruke mer av de andre ingrediensene? Jeg er fulltidsstudent og har derfor ikke all verdens med penger som jeg kan bruke på mat, proteinpulver osv…. 🙁
  Hvis jeg likevel skulle investere i noe proteinpulver, har du noe å anbefale(som kan bakes med)? Og som heelst ikke er så dyrt..

  Heelt til slutt lurer jeg også på om det vil ha negativ effet for meg å bruke oppskriftene dine, med proteinpulver, da jeg ikke trener målrettet styrke. trener ca 3-4 ganger i uken. varier med spinning og gruppetimer som fokuserer på styrke for hele kroppen. Vil jeg da for eksempel legge på meg av proteinpulveret?

  Beklager at det ble utrolig mange spørsmål, men sitter her og blir utrolig motivert av bloggen din.

  Hilsen Ida 🙂

 7. Kristine

  @Christina: Kokosmel er ikke så godt (eller enkelt) å bake med uten minst én tørrvare til, så jeg ville ha laget brød, pizzabunn, muffins, kake og proteinbarer med 50-50 av det og bakepro/proteinpulver tenker jeg.

  @SweetCandyDreamer: Tusen takk 😀 God helg!

  @Solvor: Ja, må jo ha noe søtt i helgen 😀 Fudge er i boka, litt usikker på om jeg har lagt den ut her. Det er uansett masse godt her (og andre steder), anbefaler sjokoladekremen jeg la ut for litt siden 😉

  @Hilde: Nå fant jeg det i en annen Kiwi, puh! 😆

  @Ida: Hei! Jeg svarte deg under innlegget du skrev inn spørsmålene først («Lettvint baking»). Limer inn svaret under her jeg 🙂
  Hei!

  Jeg er sponset av x-life, og bruker derfor bare proteinpulver derfra – så det blir også mine anbefalinger.
  Jeg ville ha skaffet meg bakepro (med et lite hint av vanilje) til å bruke i pannekaker, vafler, pizzabunn osv.
  http://www.x-life.no/products/easy-bake-750g-bakeprotein

  Jeg bruker Nanox Varcil med sjokolade til annen bakst, ikke like søt på smak, men overlegen når det gjelder innhold.
  http://www.x-life.no/products/nanox-varcil-r2-900g

  Jeg bruker uansett søtning i baking for å få det søtt nok 🙂

  Alt handler om kcal ut i forhold til kcal inn – så det er ikke verre enn at muffins med proteinpulver blir å regne som et måltid på lik linje som alt annet. Et ganske mye sunnere alternativ enn for eksempel brødskiver/knekkebrød.

  @bakekona: Takk 😎 😆 Riktig god helg til deg og!

 8. Astrid

  Hei!
  Jeg er innom bloggen din hver dag, og synes du har en inspirerende blogg 😉 Jeg lurte på om du vet om de selger bakepro på iherb? Kjøper en del derifra å hadde derfor vært greit om de hadde bakepro der 🙂

Det er stengt for kommentarer.