Svinewok og softis

To raske måltider i en travel hverdag;

Svinewok med nøtter og rosiner
IMG_8376

Svinefilet skjæres i avlange biter og stekes i en wokpanne på høy varme. Tilsett hvitløk og krydre med hot curry, urtesalt og peppermix. Krydrene finner du i vanlig matbutikk.

IMG_8385

Tilsett deretter brokkoli, kålrot, gulrot, miniasparges, vannkastanjer, paprika i alle tre fargene, og sist men ikke minst – en håndfull cashewnøtter og rosiner.

IMG_8388

Varmt og godt på kalde høstdager.

Softis med mandel- og sjokoladestrø
IMG_8372

2 bananer skjært i biter og fryst i 4-5 timer (et tips er å alltid ha noen liggende i fryseren).
2-3 dråper stevia karamell (eller vanilje)

Ta de ut og la de hvile i noen minutter før du har dem i blender, eller bruk stavmikser, og mos det til en deilig softis.

IMG_8374

Hakk noen mandler og biter med mørk sjokolade og strø over.

Enklere og bedre blir det ikke!

IMG_8334

.
Ellers er det flere av dere som etterspør en tights med mer farge og mønster, vel ta-da!

Jeg er ikke så kjent med Dcore, men denne var jo dritkul! Helt ny!
Ad-link til tightsen HER.

Og hver gang jeg er hos Cappelen Damm ser jeg dette;
bilde (23)

Fortsatt litt surrealistisk, men veldig hyggelig ♥

13 kommentarer til “Svinewok og softis

 1. Elisabeth Vega

  Nammmm isen!! 😯 den ser så god ut! :mrgreen: og for en fantastisk kul tights! Den må jeg ha!! Og jeg gleder meg så utrolig mye til neste bok kommer ut <3 skal forhåndsbestille den, uten tvil! Håper du har hatt en flott dag så langt!

 2. Martine

  Heil jeg har nå prøvd å lage snickersmufins og vaniljebollene i boken din. Men jeg får det ikke ordentlig til, selvom jeg følger oppskriften helt ut! Det blir en helt rar konsistens, vet du hva dette kan komme av?

 3. Linda Marie Stuhaug

  Åh, som eg elsker bananis 😀 det er såå godt, spesielt sjokoladevariant for meg som er skikkelig sjoko-man 🙂 gleder meg masse til bok nr. to kommer ut, er sikker på du oppnår stor suksess med den også! Du er ett stort forbilde, Kristine – så du veit det!! 🙂

 4. Veronica

  Du er så flink!! 😀 Blir både glad og motivert hver gang jeg titter innom kriweb.no 😀 Uansett om jeg leser det samme flere ganger eller om det er et nytt innlegg! 🙂 Alltid koselig å lese + se bilder 🙂

 5. Marlen

  Hei:-) Jeg liker boken din veldig godt! Å ser du nå er i gang med å lage en ny. Jeg bare kommer me et lite tips sånn bare for å gjøre det enklere for meg selv:p Men jeg teller kcal å synes det hadde vert såå greit om det sto feks hvor mye kcal, protein, fett å karbohydrater det er per 100 gram i oppskriftene dine. Eller hvis du lager en muffins feks at det står ca hvor mange kcal det er i den. 🙂 🙂

 6. Kristine

  @Kristin: Takk 😀 ♥

  @Elisabeth Vega: Tightsen er dritkul ja!
  Aw, tusen takk 😀 Håper du har hatt en fin dag!

  @Lovelyliller.com: 😀

  @Lisbeth: Jeg spiser cc og kesam hver eneste dag 😀

  @Frida: Synes den passer godt som kveldsmat og jeg :mrgreen:

  @Solvor: Jeg vet! 😀

  @Martine: Det er vanskelig å si – mest antagelig har du ikke stivpisket eggehvitene så mye at du kan snu bollen på hodet uten at de renner ut 😉

  @Linda Marie Stuhaug: Både vanlig og sjokolade er kjempegodt synes jeg 😀
  Tusen takk, det var hyggelig av deg ♥

  @Veronica: Hurra! Så koselig, takk 😀 😀

  @Marlen: Hei! Så hyggelig at du liker boka! 😀
  Det kommer ikke til å være kcal eller næringsstoffer oppført i boka dessverre, og det er et bevisst valg fra min side. Jeg ønsker at boka skal gjenspeile min egen kostholdsfilosofi, og jeg mener at det hverken er en god ting eller nødvendig å veie mat og telle kalorier for å bli eller holde seg sterk og sunn.
  De som eventuelt ønsker det klarer å regne ut selv ut ifra oppskriftene.

Det er stengt for kommentarer.