Kjære kropp

Livet kan være så underlig og ironisk. Noe som faller naturlig for enkelte kan være en kamp for andre, og omvendt.

Det meste kan læres, og mye handler om tankesett og kunnskap. Tillegger man viljestyrke og etter hvert erfaring, vil man oppnå noe som kan kalles rutine og livsstil. Som for eksempel trening og et sunt og variert kosthold, det blir som å ta på bilbelte og pusse tenner.

coll6-horz-vert-horz

dagbladet_nina hansen3sv

Men selv om både trening og kosthold betyr mye for oss kjære kropp, så vet vi begge at det aldri vil kunne erstatte dybden, opplevelsene, kjærligheten eller meningen med livet.

En kropp er bare en kropp inntil den tar deg med til steder og hendelser du ønsker å oppleve.

Tusen takk kjære hjerne som gir meg kreativitet, og tilegner meg ny kunnskap.

Tusen takk kjære rygg som holder meg oppe, og tar tunge løft for meg.

Tusen takk kjære armer som kan lage mat, kose med Todd, og stryke mannen min på kinnet.

Tusen takk kjære bein som tar meg med på de flotteste turene i frisk luft.

KristineWeber33

Jeg skjønner at du ikke alltid kan gi meg alt, jeg forstår at jeg noen ganger presser deg for hardt. Beklager for at jeg ikke alltid har elsket deg, og jeg er lei meg for alt du har måttet gjennomgå.

Alle kan ikke få til alt, men vi bestemmer selv hvor lykkelige vi skal være, og det er bare vi selv som kan senke eller høyne kravene.
Mer fokus og glede over hva du kan, ikke skuffelse over hva du ikke klarer.

Kjære kropp, takk for at du er sterk nok til å takle alt av prøvelser og utfordringer du møter her i livet.

38 kommentarer til “Kjære kropp

 1. Catrine C

  Fiiiiiiiint innlegg <3
  Poeten 😉

  Det er sant det du sier. Vi må alle bli flinkere til å verdsette våre positive egenskaper. Det er jo så mange av dem 🙂

 2. Yasmin

  For et vakkert innlegg. Det er slike ting en trenger å lese med jevne mellomrom, bare for å huske å sette pris på det man har <3 Takk for at du deler slike flotte ord – en inspirasjonskilde er du! <3

 3. Monica

  Akkurat sånne type innlegg setter jeg ekstra stor pris på 😛 Takk for at du satte ord på det jeg tenker hver dag på min vei til Fitness ,der skader har vært ett stort tema ❗ Viktig å være takknemmelig og ydmyk over det man faktisk kan, i stedet for det man IKKE kan<3 😛

 4. Kristin

  Åh det var fint skreve og minner oss på at vi må ta vare på denne kroppen vår og ikkje mishandle den eller hate den. Ikkje alltid like lett,men korleis kan vi forlange at den skal virke optimalt når vi ikkje er snille mot den. Stor klem til deg:)

 5. Alicja

  Utrolig fint skrevet, Kristine! Kroppen min er akkurat ferdig med trening og så kom dette innlegget. Jeg må si jeg begynte å grine jeg mens jeg leste det… 😥
  Kjempebra, slike tekster trenger alle innimellom 🙂
  Det er vanskelig for oss som hele livet ble fortalt at kroppen deres er stygt, svær og leverer ikke til forventningene samfumnet setter opp. Det er derfor slikk innlegg ble litt rørende, men oså inspirerende og tankevekkende 🙂

 6. Jasmin

  Disse ordene passet perfekt at du skrev akkurat i dag. Tusen takk for at du er du, å sprer slik glede og fine ord 😛

 7. Fantasia

  Endelig 😉 Tusen takk <3

  *Veldig underlig. Skrev et innlegg i dagboken min om akkurat dette på morgenkvisten i dag*

 8. Julie @ WolfItDown

  Tusen takk for et nydelig innlegg!

  Hadde rene zen-øyeblikket når jeg leste det, tanker surrer rundt, men med et godt perspektiv, det er viktig og sakke ned en gang i blant, kjenne på vår egen pust, føle vinden mot kinnet og høre løvet som rasler mot bakken…. 🙂 x

 9. Hanna Cornelia Ledder

  Tusen takk Kristine!
  Takk for at du er til, og for at du viser hvem du er.. For at du går frem som er godt eksempel på at du også, som alle oss andre er et menneske.
  Gud, så mye du får til, og du inspirerer mange med dine ord og dine tanker, dine bilder og dine kunnskaper og kreativitet.
  Dette innlegget traff meg midt i hjerterota, og fikk meg til å tenke! Det er nettopp det som er så fint med slike blogginnlegg og personer som tørr å skrive dem.. Man vil få folk til å tenke. Dessverre er det så alt for få av de som virkelig tenker, som deler det med andre..
  Så takk igjen, for at du er du, og for at du velger å dele en så stor del av deg! <3
  Det har vert en sann glede å følge deg i alle disse årene, og måtte det komme flere:)

 10. Sara

  Du sier «som å ta på bilbelte og pusse tenner» .. Har du noen råd til folk som synes at selv de to tingene er et ork og ofte ikke gidder?

  Mvh

 11. Karen

  Dette var en utrolig flott og ny vinkling Kristine. Slik vil jeg begynne å tenke om kroppen min, og det syns jeg at alle andre også skal. Dette var virkelig tankevekkende. Takk! <3

 12. Kristine

  @Lisbeth: Takk ♥

  @Hanna Cornelia Ledder: !! Kommentaren din traff meg rett i hjerterota ♥
  Takk.

  @cesilie thorvig: Takk ♥

  @Sara: Ikke tenk, bare gjør det.
  Altfor mange er fokusert på at alt skal være så lett og morsomt, men enkelte ting her i livet krever viljestyrke – og alt er ikke like gøy. Jeg synes ikke det er gøy å pusse tenner, men jeg gjør det fordi jeg vet at jeg «må».

  @Karen: Takk ♥

  @Kathrine: Takk ♥

 13. Ida

  Flott og inspirerende innlegg. Du har mye bra å komme med på bloggen, og jeg liker at du stadig minner om at livet ikke bare handler om mat og trening 🙂

  Stå på videre!

Det er stengt for kommentarer.