Ovnsbakt aubergine

Se på disse lekre godbitene!

IMG_8127

Men først må jeg vise dere dagens fangst i nabolandet;

IMG_8306

Det er kanskje ikke så lett å se, ei heller så interessant lenger – men jeg lister opp allikevel:
Asparges, kalkunpålegg, svinebiff, godteriiii, fryste grønnsaksposer, fersk oregano, philadelphiaost, kesella, ananassalsa, melon, gulost, cheddarost, proteinbrød, kaviar, kalkun, tomater, avokado, rar, hvit epletype, saft, lavkarbobrød, kylling, syltetøy, quornboller, kanelbolleeeer, soyakrem, melk, sylteagurk og krydder.

Ok, over til auberginen.

IMG_8132

Del en aubergine i to og skrap ut innmaten – stek det sammen med karbonadedeig, tomatpuré, krydder og hvitløk.
Fyll i hver halvdel til det nesten renner over (resten må du spise ved siden av), ha på cottage cheese eller annen ost og inn i ovnen på 200 grader i 20 min.

IMG_8130

Ha gjerne litt fersk pepper, parmesan og timian over for ekstra smak.

IMG_8129

Nydelig!
Godismagen min står på spreng, så jeg viser dere heller en deilig dessert i morgen.

Lille greven har for øvrig fått seg ny kattestol.
IMG_8275

Han var fornøyd – i to minutter.

IMG_3248

Fortsatt fornøyd med 2xu-jakka

14 kommentarer til “Ovnsbakt aubergine

 1. Viktoria

  Hei, Kristine!

  Du, jeg lurer på en ting: Hvorfor er Petra Shape 7/8 (ikke Petra Warm) så mye dyrere enn Doris Shape 7/8? Hva er forskjellen mellom dem, bortsett fra at de har ulike striper? Hvilken synes du er finest på – og da spesielt over rompa? 🙂 🙂 Har hatt Ester Anti Shake tidligere, men den begynner å blir ordentlig slitt! Likte denne godt, bortsett fra at jeg synes sømmen rundt hofta var for stram. Byttet til M pga. av denne, men tror egentlig S passe bedre sånn ellers. Har vært plaget med at den glir ned, men tror dette blir bedre hvis jeg bestiller S. Vet du om denne sømmen er mindre stram på Petra og Doris? 🙂

  På forhånd takk for svar! 🙂

 2. Linda

  Hei, takk for super blogg! Leser hver dag 😆 Det brødet på bildet, har du spist det før? tror jeg så det på forrige tur over, men jeg bruker et fra Rimi- lite kcal og karbo, masse proteiner. ( 200, 6, 25 pr. 100gr).

 3. Elisabeth Vega

  Hvor kjøper du aubergine? 😀 har veldig lyst til å teste det ut! haha, vi prøvde å kjøpe en slik en til vår katt, den ble aldri tatt i bruk for å si det slik… min katt er meget spesi.. Håper du har hatt en fin helg vakre deg! 😀 Ønsker deg en fin start på uka i morgen!

 4. Ida

  Hei Kristine! Takk for all den supre motivasjonen. Jeg hadde min første treningsøkt i dag på en stund, og det gjorde søren meg vondt, haha! Du har sikkert nevnt det (jeg er litt dårlig på å følge med, gitt), men jeg lurte på når den nye boka di kommer ut? Gleder meg veldig. 🙂

 5. Kristine

  @Viktoria: Hei!
  Jeg har skrevet litt om den lille forskjellen her:
  http://www.kriweb.no/2013/08/25/softis-med-karamell-og-notter/
  Det er altså små finesser som glidelås på legger og nøkkelhullet bak som gjør at Petra er litt dyrere. De er begge like å ha på seg synes jeg, men Petra sitter bedre på meg. Merker ikke noe til stramme sømmer på noen av de, de er flotte tightser. I og med at livet er ekstra høyt så vil de ikke skli ned så lett 🙂
  http://www.x-life.no/products/shape-petraanti-shake-78-zip-tights

  @Linda: Takk for det! Nei, dette har jeg aldri prøvd før 🙂 Takk for tips om det andre brødet!

  @Elisabeth Vega: Aubergine får du kjøpt på så og si alle matbutikker (unntatt kiwi har jeg funnet ut).
  Ha en super dag!

  @Ida: Da tipper jeg du er ganske støl i dag 😆 Flink!
  Boka kommer ut første uka i januar! Forhåndssalg kommer jeg tilbake til.

  @Camilla: Denne gangen handlet vi alt på Nordby Mat 🙂

  @Nina Bakke: Absolutt, en koselig handletur 🙂 Takk for det!

 6. Martine

  Rar hvit epletype = eplepære/nashi. Supergodt 😀

  Gleder meg til du kommer med ny bok! Er så fint å følge med på deg, du motiverer meg og du er så positiv! Fantastisk 😀

 7. Kristine

  @Solvor: Ja, det synes jeg du skal gjøre – prøv den i moussaka 😎

  @Martine: Aha, det var det det var – gleder meg til å smake den 😀
  Tusen takk!!

  @Tina: Så hyggelig å høre! Det er veldig godt med sopp og 😀

 8. Liona

  Hei Kristine
  Har du funnet noe godt bruksområde til den melonen? Kjøpt den flere ganger, men for det første minner den mer om grapefrukt enn melon… Bortsett fra at den er langt fra så saftig.. Og siden den er så tørr i konsistensen er den ikke egnet til juice eller ting du vil skal være saftig. Bare fått utnytte av den i sin naturlige form, men du har kanskje kommet på noe mer kreativt? 😀

 9. Kristine

  @Liona: Hei! Nei, skal innrømme at jeg ble litt skuffa 😐 Og den er litt tørr som du sier, så det er ikke noe særlig å bake med. Tror det blir til at jeg har den over en salat eller noe 😀

 10. Tilbaketråkk: Mat i regnbuens farger | Mat til muskler

Det er stengt for kommentarer.