Favoritter på kjøkkenet

IMG_9320

(Trykk på navnet for mer informasjon)

1. Nanox Varcil sjokoladeprotein
Både dette og Troponin bruker jeg mye, og begge er av veldig god kvalitet.
IMG_2557
Bruker det i alt fra kaker og muffins, til mousse og pudding.

IMG_8024
Nam! Regner med at alle har prøvd proteinbarene mine.

2. Easy Bake
Mye bedre en annen bakepro, dette er florlett og smaker godt.

IMG_4329
Perfekt i pizzabunn og brød.

IMG_9396
Men også i søt bakst i og med at den har et deilig hint av vanilje.

IMG_9325

Dette er altså mine favoritter på kjøkkenet, alle tre på bildet for så vidt.
For ikke å glemme gårsdagens kakemiks for de litt latere dagene.

Og ikke en dag uten middag;

Vegetartaco
IMG_7800

En stor pakke med sopp skåret i skiver og stekt med tacokrydder. Spinat, agurk, løk, paprika i alle tre farger, guacamole, revet ost, kesam og chiliketchup.

IMG_7804

Ellers må jeg bare vise dere noe veldig hyggelig.
Etter 5,5 år som blogger fikk jeg min første tegning i går, fra Jamila på 12 år.

bilde (17)-horz

Fantastisk – tusen takk!

12 kommentarer til “Favoritter på kjøkkenet

 1. Alicja

  Kristine, haha så herlig at Todd er inkludert i kjøkkenfavoritter 😀 Det er så kos å se bildene av ham i innleggene dine, mere Todd, mere Todd!!! 😀

  Herlig med bildene tilsendt av fans 🙂 Og hun er skikkelig flink 🙂

  Også har jeg en liten spørsmål, om det nye proteinpulveret Nanox Varcil, jeg ser at alle fitnessbloggene anbefaler den mest på grunn av smaken (belgisk sjokolade). Vet du om man kan drikke den om man sliter litt med laktoseintoleranse? X-life sender ikke smaksprøver og det er utrolig kjipt 🙁 og på studentbudsjettet blir det litt dumt å kjøpe noe som koster nesten 400 kroner og kaste det rett i søppla hvis det ikke blir godkjent av magen 😛

 2. Bente

  Hva er oppskriften til «kaken» som er på bildet ovenfor proteinbaren? Den så skikkelig god ut! 😀

 3. Ida

  wow! for en inspirasjon du er 🙂
  Jeg elsker boken din, står masse bra!!
  Men jeg lurte på om du kunne ha lagt ut en passende matplan for en som vil gå ned i vekt og komme i form? Trener 3-4 ganger i uken men sliter med å få et kosthold som passer….

 4. Elisabeth Vega

  Jeg må si meg enig i at katten er en favoritt på kjøkkenet!! :mrgreen: og for en flott tegning!! Utrolig flink hun er 😀 Håper du har hatt en fin dag!

 5. Kristine

  @Lovelyliller.com: Utrolig koselig! Jeg kastet faktisk det jeg hadde etter at jeg prøvde easy bake – den er bedre enn de fleste 🙂

  @Annbjørg: Enig!

  @Alicja: Todd er med meg overalt 😆
  Er man laktoseintolerant så vil jeg tro at man sliter med å bruke proteinpulver av myse/melk uansett?
  Har du prøvd erteproteinet deres?
  http://www.x-life.no/products/nanox-conquestv6-erteprotein-900g

  @Jeanett: Enig!
  Ja, det anbefaler jeg 🙂

  @Bente: Her: 🙂 http://www.kriweb.no/2012/06/22/peanottkaramell-og-sjokoladepai-en-vinner/

  @Ida: Tusen takk! Det finnes ikke én plan som alle kan følge dessverre, vi er jo alle forskjellige i utgangspunkt, aktivitet og ønsker 🙂 Skreddersydde trenings- og kostholdsprogram tar jeg betalt for da det er mye jobb og krever tid.

  @Elisabeth Vega: Godt å høre, det er min favoritt og :mrgreen:
  Enig, hun er kjempeflink!

  @Kristin: Takk i like måte, vi sees snart igjen vi ♥ 😀 Klem

 6. Alicja

  Takk for svaret, Kristine 😀 kanskje jeg skal prøve. 🙂 Jeg er litt intolerant mot melk (men vips, funker små mengder melk i bearbeidet form -> for eksempel i bakst, potetstappe osv.) , per i dag funker Iherb sine Chocolite pulvere best, og Gold Whey er rett etter. 😉 Men for eksempel Gymgrossisten sine de i blå pose havna rett i do for å si det sånn, klarte ikke å holde 5 minutter 🙁

  Av ren nysgjerrighet, hvor mye koster det å bestille kosthold- og treningsplan hos deg? 😉 Er noe oppfølging inkludert, og hvor langt den varer eventuelt? 🙂 Vet ikke om du hadde det i planer, men jeg kunne tenke meg å lese en blogginnlegg om akuratt dette. Hvordan «samarbeidet» foregår, hvor mye det koster, hva vi får osv 🙂

 7. Kristine

  @Alicja: Så merkelig, håper du finner noe (mer/annet) du tåler da 🙂
  Jeg pleier å svare om pris, oppfølging, program o.l til de som finner frem til mailadressen min: program@kriweb.no Jeg har ikke så altfor mye kapasitet, og har derfor ikke flagget det så høyt her på bloggen.

Det er stengt for kommentarer.