Taco

Jeg har pushet på at vi må spise laks igjen snart, men jeg får si meg enig i at lørdag = taco. Laksetaco vet jeg ikke helt om faller i smak men..

Tacosalat
taco1

Karbonadedeig stekt med paprikapulver, spisskummen, koriander, salt, pepper, og en klype kanel og chili.

taco2

Spinat, agurk, rødløk, paprika og cherrytomater.

taco3

Og til slutt revet ost over, og en klatt med mager kesam til. Og salsa da – som ble husket først etterpå.

Litt søtt og godt til dessert;
IMG_7383

Proteinkuler, frukt, bær, nøtter og sjokolade.

IMG_7378
Smil og melkesjokolade, to gode klassikere.

Ellers er det jo NM i fitness og kroppsbygging denne helgen, og selv om jeg ikke engasjerer meg like mye lenger så ønsker jeg alle lykke til!

Slik så det ut da jeg vant min klasse i fjor;

T-walk:

Finale + premieutdeling BF +168 cm

(Tid: 4,50 – «what?» *vifte tårer*)

Er det bare meg, eller blir dette med å være emosjonell bare verre og verre med årene..

Fortsatt god helg!

22 kommentarer til “Taco

 1. Solvor

  Åååh, men Kristine da! Laksetaco er heeelt fantastisk! Nå må jeg jaggu lete frem dem oppskriften en dag og poste til deg!

  Vakker dame, sunne verdier og en vanvittig ståpå vilje! Du e bare heeelt RÅ!

 2. Marte Hveem

  Dette er den minst kleine t-walken jeg noen gang har sett. Og jeg mener det som det største kompliment. Jeg synes ofte at t-walken blir så fordummende og barbie-aktig, men din var ikke det. Kanskje fordi du utførte den kleine neiinga på slutten på en så rolig måte. Jeg vet ikke, men denne var fin. Ikke teit, viste kroppen på en fin måte, og akkurat passe sexy! Du burde vært t-walk coach i tillegg!

 3. Hanne

  Får selv tårer i øynene når de roper opp vinneren, haha, og ja, det blir virkelig verre med årene 😯 😳 😆

  Ha en flott helg!

 4. Chris

  velfortjent seier! og jo mer jeg leser bloggen så virker du som en vinner personlighetsmessig også! Og ja, i helga har vi taco 😉 God helg!

 5. Cicilie

  Laksetaco er supergodt! Vi pleier å ha det i barnehagen hvor jeg jobber 🙂 Verdt å prøve!

 6. Kristine

  @Solvor: Ja, men da må jeg jo bare prøve det da :mrgreen:
  Så utrolig hyggelig av deg, takk ♥

  @Marte Hveem: Det var koselig å høre, takk! Jeg synes det er greit å holde meg til poseringene, gå som «en gaselle», og smile bredt. Jeg hadde ikke turt noe mer faktisk, for det blir som du sier – kleint 😆

  @Hanne: Haha, godt jeg ikke er den eneste. Jeg så på Ingen Grenser her om dagen, omg altså.
  Takk i like måte!

  @Lovelyliller.com: Så deilig, kos deg!

  @Chris: Det var hyggelig av deg, takk! Riktig god tacokveld videre!

  @Cicilie: Ok, da hører jeg på dere. Laksetaco neste gang 😀

 7. Fantasia

  Blir rørt nå også jeg!! Husker tårene trillet av glede da jeg så det i fjor.
  Ser ut som at også dere har hatt en deilig lørdag. Fortsatt fin helg 🙂

 8. Jannicke

  Jeg synes også at t-walken din var dritkul! Du går på en avslappet og stilig måte 🙂

  På mandag skal jeg starte med treningsprogrammet ditt!! Gleder meg! Har skrevet ned alt og søkt opp de forskjellige øvelsene. Har trent styrke en liten stund, så kjenner igjen/kan noen av dem, men det er noen øvelser jeg ikke finner, åsså tenker jeg at det hadde vært såååååååååå kjekt om du hadde filmet små snutter av de forskjellige øvelsene du har satt opp i treningsprogrammet ditt og lagt ut her på siden din. Sikkert andre også som hadde satt pris på det 🙂 Vi vil jo trene akkurat slik DU gjør det! 😆 Pluss at det hadde vært kjekt å se deg i action! Hehe 🙂

 9. bakekona

  Så morsomt å se videoene! Og så søt du var! Hehe. Ekte følelser var det! Og ja, det blir verre.. Jeg er den verste sippekoppen, ihvertfall etter jeg ikke barn. Blir jo rørt av det utroligste! 😉
  God søndag! Kanskje med litt baking? 😉

 10. Charlotte

  Laksetaco er kjempegodt.. Har et lite tips til deg som jeg synes er snadder 🙂 knus tacoskjell(så det blir veldig smått) bland i tacokrydder. Ha dette i en egen bolle. I en annen bolle har du et pisket egg. Del laks i mindre biter og vend dem først i egg, deretter krydder- og skjellblandingen 🙂 stekes på middels varme i stekepanne… Dette er supergodt 😀 kan og bruke annen fisk, har prøvd lettsaltet torsk, var kjempegodt det og 🙂

  Fortsatt god helg 😀

 11. Bodil

  Hei.
  Er blitt den lykkelige eier av boka di og venter spent til den neste kommer ut for salg.. 🙂 Flink er du! 🙂 Jeg lurer på om du har annet tilbehør til rettene dine eller om det er «kun» det som er beskrevet og som er på bildene..? Lurer også på hvorfor det er bedre å trene kardio etter styrketrening og ikke før når man skal gjøre begge på samme dag… ❓

  Bodil

 12. Kristine

  @Fantasia: Aw ♥ Ja, det var en veldig fin lørdag – og fortsatt god søndag til deg!

  @Jannicke: Takk for det! Jeg trener mye alene, så det er litt vanskelig å filme/ta bilder 🙂 Men hvilken øvelse er du usikker på?

  @Kristina: Jeg har en bachelor i økonomi, og jobber som controller 🙂

  @bakekona: Hehe, jo takk. Kan tenke meg at det blir verre da ja, kanskje det ble sånn da jeg fikk Todd 😆
  Søndag er jo perfekte bakedagen 😉 God søndag!

  @Charlotte: Tacopanering var smart – det må jeg teste ut 😀
  Takk i like måte!

  @Bodil: Så hyggelig, takk for det!!
  Det er bare fint at folk varierer og trikser med matrettene selv, så bare å prøve deg frem 😀
  Som oftest ønsker folk å forme kroppen/stramme opp – og da er det styrketrening som er alfa omega, derfor lønner det seg å bruke energien på dette først, deretter siste rest på kondisjon dersom man vil det på samme dag.

 13. Jannicke

  Det er En arms hantelro og Benspark som jeg ikke finner ut av.. Men sikkert vanskelig for deg å forklare her. Jeg kan sikkert spør noen i morgen 😉 Det kan være jeg allerede kan øvelsene, bare at jeg ikke vet at de heter det! Haha 🙂

 14. Elisabeth Vega

  Helt enig om at taco er lørdagsmiddag! Jeg spiser som regel fisk på søndagen jeg 😀 andre dager også, men søndag er liksom standard fiske dag.. Tror ikke jeg har sett en bedre t-walk enn den der! Husker den dagen ifjor som om det var igår <3 jeg satt spent å fulgte med på deg fra stua, og jubla høyt da du vant!!

 15. Kathrine

  Nydelig 🙂
  Hvem vant i overall( skrives det slik?) Var i Oslo i helgen og heiet frem lillebror i CBB, gikk ikke til finalen denne gangen, veldig fornøyd uansett han 🙂

  Jeg lurer på for å være helt realistisk, hvor mange år tar det å gå fra helt utrent til å kunne stille i BF? ( har en venninne som lurer..)

  Fantastisk dame du <3<3<3

 16. Kristine

  @Kathrine: Hvor mange år det tar er helt umulig å svare på 🙂 Det kommer an på så mye; hvordan man ser ut før man begynner å trene (gener, arv, proposisjoner), hvordan man trener i forhold til kontakt, teknikk, øvelser m.m, og hva og hvordan man spiser.
  Takk ♥

 17. Kathrine

  Det skjønner jeg 🙂 Er så mange som har fordommer mot dette med muskler og konkurransene og de som driver med dette!!

  Merker dette selv når mennesker rundt meg spør hvorfor min lillebror min driver med konkurranser og de mener at alle som driver å bygge musker doper seg osv….noe som det overhodet ikke stemmer!!
  Blir så sint når jeg høre slike ting…..

  Jeg har virkelig fått øynene opp for fordelen med å trene og spise sunt og det å få muskeler seg jeg på som en bonus, å få en styrket kropp og spise god mat som kroppen trenger og holde seg i form.

  Er så mye godt i boken din og gleder meg kjempe masse til neste kommer over jul <3

Det er stengt for kommentarer.