The city that never sleeps

Man skulle tro at en som trives godt i eget selskap, med ro og orden rundt seg, skulle få helt fnatt av å være på et sted som Manhattan i NYC – men nei, det har virkelig blitt en av mine store favorittbyer.

image

image

image

image

image

I tillegg til å ha utrolig mange muligheter og alternativer i forhold til mat, helse og shopping – så er det dette med anti-jante og det merkes så utrolig godt i USA. Her er ingen bedre enn noen andre, men å tro at man er noe er helt greit. For alle er jo noe, på sin måte.

image

image

image

image

Ingen dømmer deg, ingen bryr seg eller sier noe. Om det blir sagt noe så er det utelukkende positivt. Flere har rukket å rose meg for håret mitt, noe som er helt normalt å gjøre her – og som den introverte nordmannen jeg er blir jeg stående igjen litt måpende og rødmende.

image

Et yrende folkeliv, tutende biler og byen sover virkelig aldri – men galskapen fungerer fordi menneskene er tålmodige, positive og tolerante.

image

image

image

image
image
Hei mine nye, fargerike sko ♥

Så her var litt fra reisen hittil. Vi bor på Andaz som ligger på 5th av., så vi ligger både midt i og bra til.
Vi gikk sørover på onsdag, til the High Line som er en gammel toglinje fylt av vakre planter og blomster. Chelsea Market, Meatpacking District, huset til Carrie, the Magnolia Bakery, og Soho.
På torsdag holdt vi oss nordover, en tur innom det største og fineste biblioteket jeg har sett – the Library, videre til Broadway, Times Square, Central Park, og kino på kvelden med godis og verdens største drikke.

Håper dere får en fin helg!

13 kommentarer til “The city that never sleeps

 1. Solvor

  JAAA til å starte en kulturforandring i Norge! Jeg har lyst til å bli like flinke som amerikanerne til å gi komplimenter til dem jeg synes er fin, og flinke hjelpsom som spanjolene som hjelper bare man ser litt lost ut!:-) Syns det er litt små kjip kultur for slikt her hjemme!

 2. Astrid

  Fantastiske byen, jeg har så lyst tilbake! Vurderer en tur i desember hvis det blir tid:) kos deg masse!!

 3. Elisabeth Vega

  ÅÅ jeg fikk virkelig lyst til å reise til NY nå <3 Det ser ut som en utrolig vakker og spennende by!! Ser fantastisk gøy ut 😀 Du må kose deg masse videre!! <3

 4. Anette

  Hei!
  Jeg skal til NY om en måned, min første tur! Hva mener du er ting man må gjøre når man er der? Jeg skal være i en uke. Har du tips til butikker hvor en får kjøpt treningsklær? Gode resturanter? Intriørbutikker? Gleder meg veldig, enda mer av å se bildene dine : D

Det er stengt for kommentarer.