Syrlige sjokolademuffins og treningsklær

Syrlige sjokolademuffins
IMG_3375

Syrlige – er det noe godt da?

Ja, for det er bare litt. Disse er laget med denne appelsinsjokoladen – utrolig godt!

IMG_3335

IMG_3390

Oppskrift:
2 egg
2-3 ss mager kesam
20 g sjokoladeprotein
10 g bakepro
10 g kokosmel
1 ss kakaopulver
20 g sukrinmelis
20 g sukrin gold
4-5 dråper stevia chocolate&berry (kan sløyfes)
25g appelsinsjokolade

IMG_3334

Pisk egg og søtning til en eggedosis, deretter kesam. Bland inn det tørre litt etter litt. Knekk sjokolade i mindre biter og ha både i røra og litt på toppen etter å ha fylt i muffinsformer.
Inn i ovnen på 180 grader i 18-20 min.

IMG_3419

Og treningsklærne som fikk bli med til N.Y, har om ikke annet fått brukt de én gang hittil.
Tightsen har dere sett før, men topp og treningsBH har jeg ikke vist dere;

IMG_8933

TreningsBH fra Kari Traa – justerbar, svettetransporterende, rosa

Singlet fra Puma – loose-fit, tynt stoff, puster

Tights fra Röhnisch – stram, ikke gjennomsiktig, behagelig midje

Det eneste som mangler er et par joggesko som jeg har spart til denne reisen, de kommer til å passe perfekt. I dag går nemlig turen til både Nike Store og Asics.

Viser dere mer i morgen, opp og hopp for å nyte denne varme, solrike dagen i det store eplet *gni det inn*

Håper dere har det fint!

image

11 tanker om “Syrlige sjokolademuffins og treningsklær

  1. avatarGabriella Sporrefält

    Hei fina du, vill bara titta innom och ønska dig en fin tur!!
    Længtar tills dieten ær færdig så att jag kan laga kriweb kaker igen 😉 printar ut allt jag tycker ser gott ut och sparar på ett sækert stælle till desember. Gleder mig också till massa «julbak ala kriweb».

    Kram Gabriella

  2. avatarElisabeth Vega

    NAMMMMMM!! Jeg synes det er sykt å tenke på hvor sunne disse er, når de ser så usunne ut! Du har mange gode bevis på at sunn mat er god mat, og da VELDIG god mat!! Hvilket kakao pulver bruker du? 😀 håper du har det fint i statene!! Nike store er uten tvil min favoritt butikk 😀

  3. avatarRagna

    Jeg har et generelt spørsmål om baketips. Når jeg baker med sukrin og proteinpulver/mandelmel osv så opplever jeg ofte at maten (feks vafler) blir harde og ikke så saftige som jeg skulle ønske. Er dette noe du har opplevd mens du har eksperimentert med oppskrifter? Jeg skulle gjerne hatt et tips til hva jeg kan gjøre for å beholde «saftighet» mest mulig selv om jeg bytter ut deler av ingrediensene.

  4. avatarKristine Innleggsforfatter

    @Amalie: :mrgreen:

    @Gabriella Sporrefält: Takk for det – turen var fantastisk!
    Jaa, jula er så koselig ♥ Kram

    @Marie Boe: Min favoritt og! 😀

    @Ragna: Ja, sunn baking vil aldri smake likt som vanlig 🙂 For å få saftigere bakst må man enten ha i mer fett (eggeplommer, smør, kokosolje osv) eller frukt, fruktmos, yoghurt osv 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *