Sjokoladeproteinkuler

IMG_0003

IMG_9989

 

Sjokoladeproteinkuler
Write a review
Print
Ingredients
 1. 30 g sjokoladeprotein
 2. 15 g kokosmel
 3. 3-4 dråper stevia
 4. 1 ts kakao
 5. en liten skvett melk
Kristine Weber http://www.kriweb.no/
8 deilige munnfuller med sunn sjokolade.

IMG_9994

Form de til mindre boller og sett kaldt.

IMG_9999

Med smeltet sjokolade over.

IMG_9998

På lørdager er det ekte vare for min del, men hva med å lage disse i morgen?

18 kommentarer til “Sjokoladeproteinkuler

 1. Elisabeth Vega

  NAM disse så gode ut! Hvilken stevia er det du bruker til disse? 😀 Ha en strålende lørdags kveld videre <3

 2. maria

  Nam! Og jaggu har jeg nesten alt jeg trenger. Vaniljeprotein funker vel å bruke, tenker jeg supplerer med noe mer kakao. Vet du ca inæringsnnhold i hele oppskriften?

 3. Anna

  Ah, dette var en favoritt når jeg hadde whey-proteinpulver! Men nå har jeg byttet til myoprotein, og da vart de ikke like gode! 😐 Ble litt «tørrere» på smak! Har du prøvd det før? Forslag for at det skal ble bedre med det proteinpulveret? 🙄

 4. Katrin

  Nam, ser godt ut!
  Eg trener masse, og drikker protein etter trening, men grunnen til at eg ikkje har laga noko godt med å bruke protein er at eg har 4 barn! Og vist mamma kan ete sjoko på ein mandag, da kan vel dei og..? 😉 noko ide om kva ev. Eg kunne laga til dei istede for?

 5. Katrin

  Ja, det er tørka melk, men er det ikkje nokon av proteinene som inneheld stoffer som er ugunstige for barn?
  Hmm, synes eg har lest det. Men eg bruker whey, og hvis det er «reint» så kan eg jo bare lage sjoko-kuler til heile gjengen! 😉
  Kjekt å lese bloggen din. Du er flink! 😉

 6. Kristine

  @Katrin: De kan inneholde søtning ja. Jeg hadde ikke hatt problemer med å lage proteinkuler til mine barn en sjelden gang, men det får være opptil hver enkelt å avgjøre 😀
  Du kan som sagt blande ut litt proteinpulver med peanøttsmør, så blir det ikke så mye av bare det.
  Takk for det!

 7. Victoria

  De så kjempegode ut! Hvor lang holdbarhet er det på sånt? og eventuelt andre proteinbarer som du lager. Er det mulig å fryse de? 🙂

 8. Tilbaketråkk: Taco | Mat til muskler

 9. Kristine

  @Victoria: De kan oppbevares i 3-4 dager i kjøleskap, tror ikke jeg ville ha satset på å fryse de – blir nok tørre når de tines.

  @siri: Jeg ville heller har prøvd uten, det blir veldig marsipanaktig med mandelmel 🙂

 10. vibekesnet

  Laga desse med ca 1 dl kremfløyte og Stevia dråpar med sjokolade og toffee, hakkar sukkerfri sjokolade og kremfløyta ilag, og trillar kuler. + 1ss Cocosa extra virgin kokosolje utan smak for å gjere den meir lavkarbo vennleg. Har dei i kjøleskapet. Brukar MyoProtein og det er best ilag med melk eller kremfløyte, ellers blir dei litt tørre…. Nydelig godt!!

Det er stengt for kommentarer.