Fredagskos

Dette blir vår middag i dag eller i morgen – det er så godt!

IMG_3196

♦ Karbonadedeig stekt med paprikapulver, tacokrydder, salt, pepper, hvitløk og hakkede tomater.

♦ Poteter kokt og most med melk, philadelphiaost og dill.

page

♦ Legg i ildfast form, ha over et par håndfull med revet ost, og inn i ovnen på 220 grader i 25 min.

IMG_3204

En skål med assorterte proteinbarer til dessert;
IMG_0022

♦ Quest Cookie Dough
Denne favoritten i alle tre smakene: Hvit sjokolade, lys- og mørk sjokolade med banan

Har jeg fått gnidd det inn at jeg har ferie neste uke forresten?
Jeg har jobbet (dobbelt opp) i hele sommer etter bryllupsreisen i juni, så dette er veldig etterlengtet. Turen går til New York!

20120508-232925.jpg

Vi fikk sett de største turistattraksjonene der i fjor, så tar gjerne imot tips til steder og opplevelser som ikke er så altfor kjent. Et rawfood-sted som heter Pure på Chelsea Market er allerede notert.

God fredag alle sammen!

12 kommentarer til “Fredagskos

 1. Gina

  Næh, tror ikke du har gnidd nok enda, må visst jobbe litt mer med den der 😉

  Men altså, med så mye jobbing så fortjener du absolutt en ferie, må kose deg massemasse da, så skal jeg kose meg med å lage maten din senere i dag, for den retten her er en favoritt her i huset også 🙂

  God helg!

 2. Henrikke Kormeseth-Rødal

  Hei Kristine!!

  Syns å huske du skrev at kjæresten din er en skikkelig kjøtt-elsker? Uansett bør dere ta turen til Keens Steakhouse! Helt fantastisk mat, det beste kjøttet vi noen gang har spist. Plassen har norske priser, men det er det virkelig verdt. http://www.keens.com/ Her er nettadressen. Utrolig mat som sagt. Stedet har også en fantastisk historie. Dere bør virkelig prøve Chateaubriand Steak for Two, with Thrree Sauces (soppsausen er utrolig god) med grillede grønnsaker! Så bra mat 🙂

  Hilsen Henrikke 😉

 3. Catrine Nicolaisen

  Sist jeg var i New York og ute på frokost jakt gikk vi inn på det første og beste. Et koselig sted med kun organisk mat. Det var kjempe godt, og jeg fikk den største cappuccinoen jeg noen gang har drukket. Stedet heter Tartine og ligger på Madison avenue 53rd street. Bon appetit!

 4. Pia

  Jeg bor for tiden i utlandet og har ikke funnet noe kesam her enda! I oppskriftene i boka di, kan jeg bruke gresk yoghurt/ yoghurt naturell? Det er jo kesam i halvparten av rettene og jeg vil lage alle! 🙂

 5. Sofie

  Gu så flink du er, vet hva det blir til middag idag 😀
  Har du dessertene dine hver dag etter middag, eller kun helger? I bokapå 6-ukersplanen er det jo forslag til desserter hver dag, men hvordan blir det når jeg trener fitness, og har både frokost og lunsj, det passer vel heller hvis jeg kun spiser middag og kvelds/dessert i løpet av dagen?
  Lurte på om det stemmer at når jeg trener styrke at jeg skal ha det så tungt som mulig, (at jeg sliter med den 6 rep * 3 sett)?

  Oi, litt mange sprøsmål når jeg først var i gang, hihi 😀 Takk igjen for en superkjekk og hjelpsom blogg. Den er høydepunktet med en gang etter jobb.
  Riktig god helg til dere og Todd<3

 6. Elisabeth Vega

  HELDIG som skal til USA! Jeg har så lyst til å reise dit 😀 Håper du koser deg masse når du skal dit!! Ta meg med i spiriten! Haha 🙂

 7. Kristine

  @Catrine Nicolaisen: Ah, supert – takk for tips 😀

  @Pia: Ja, det kan du 😀

  @Sofie: Jeg spiser «dessert»/kveldsmat hver dag ja, så det bestemmer du helt selv. Alt kommer an på hvor mye du har spist tidligere på dagen, ikke hvor mange ganger. 1-2 ganger eller 6-7 ganger med mat om dagen bestemmer man selv 😀
  Jeg pleier å variere mellom forskjellige reps og sett, men 5-6 reps er passe om man har en tung dag. Og ja – de to siste skal virkelig hente frem grimaser 😉

  @Elisabeth Vega: Det skal jeg gjøre, tar dere alle med :mrgreen:

Det er stengt for kommentarer.