Ruller dere?

Før jeg tar opp mitt elsk/hat-forhold til mr.Rulle, så tenkte jeg å vise dere en pakke jeg bestilte fra Netrition for et par uker siden. Det er egentlig ikke et nettsted jeg anbefaler i og med at frakten er skyhøy og det kostet derfor mer enn det smakte, men de har veldig mye spennende der!

IMG_8912

Tror jeg har rukket å smake på så og si alt bortsett fra sjokolademoussen og spaghettien.

Det meste var som forventet ganske godt, men en stor skuffelse var Quest sine peanut butter cups. Jeg hadde høye forventninger fordi barene deres er helt fantastiske (som vi sikkert alle vet). Det er godt mulig de var litt gamle, de var i hvert fall tørre og hadde en småbitter, fæl ettersmak.
Da er Atkins fra iherb mye bedre.

Ellers har jeg nå fått smakt på absolutt alle questbarene, for barer kan de! Favorittene er cinnamon roll, cookie dough og peanut butter&jelly – men, jeg spiser gjerne alle jeg altså :mrgreen:

Post-workout snacks;
IMG_8944

Jordbær med vaniljesaus, cashewnøtter, mandler, cottage cheese, kesam, skyr og proteinpuffs. Er jo lillelørdag!

.
Tilbake til det jeg egentlig skulle skrive om – rulling!

Massere, tøye og myke opp musklene er utrolig viktig for både muskelkontakt og blodgjennomstrømning. Kanskje viktigere enn det veldig mange tror, meg inkludert for et par år siden.

Her viser jeg og Mr.Rulle tre gode (vonde), og effektive øvelser:

1. Front lår / Quads
IMG_9037

2. Side lår + hofter
IMG_9050

Har jeg ikke en søt tilskuer bak der kanskje.

3. Innside lår
IMG_9051

Foam rolleren finner du her.

Dette må jeg bli flinkere til kjenner jeg. Ruller dere?

32 kommentarer til “Ruller dere?

 1. Camilla

  Sist jeg bestilte questbarer fra iherb var de også tørre og hadde en bitter ettersmak (godt gjort å gjøre cinnamon vondt, syns jeg) – megaskuff!

  Hvis du ikke allerede har smakt de vil jeg anbefale disse:
  1. http://www.iherb.com/Atkins-Advantage-Dark-Chocolate-Decadence-Bar-5-Bars-1-6-oz-44-g-Per-Bar/29612

  2. http://www.iherb.com/Atkins-Advantage-Cookies-n-Creme-Bar-5-Bars-1-7-oz-48-g-Each/40137

  3. http://www.iherb.com/Atkins-Day-Break-Morning-Snack-Light-BreakfastChocolate-Hazelnut-Bar-5-Bars-1-4-oz-40-g-Each/44461

  Veldig gode 🙂

 2. Amalie

  Yay! Jeg har også en foam roll, men har ikke brukt den skikkelig enda. Glad du deler måter å rulle på! Bruker for det meste å rulle ryggen – Er veldig stiv fra nakken og hele ryggen når jeg står opp. For lite tøy og bøy etter trening? Dårlig madrass i senga? For lite rulling på rollen? 😛
  Fikk forresten iherb-pakken min i dag! Gleder meg til å teste ut de cinnamon roll questbarene! I tillegg til spinatpasta og PB2! Tok lang tid før den kom 🙄
  Ha en fin onsdag videre! :mrgreen:

 3. Signe

  Hei 🙂
  Ser du skriver at du har smakt alle Quest-barene.. Lurer derfor på hvordan Peanut Butter Supreme smaker? De ser nemlig såå gode ut.. 🙂

 4. Project healthy

  Jeg rulla i går, men fikk det ikke til.. følte jeg da. Skulle akkurat til å google rulle-tips, måtte bare lese blogger først.. og her var jammen meg flere tips til «øvelser». FLOTTERS 😀

 5. Elisabeth Vega

  Jeg burde også rulle, men jeg tørr rett og slett ikke 😯 Det er forferdelig vondt ut.. Jeg synes liksom det er vondt bare å ha maccen på fanget etter legday…. Haha! Jeg har enda ikke testet questbar! Har så lyst, for de ser jo så gode ut 😀 Håper du har hatt en fin dag så langt <3

 6. Kristine

  @Annbjørg: Oi, lykke til med den! 😆

  @Camilla: De har jeg faktisk ikke smakt, er en ihuga fan av atkins sine peanut butter cup, chocolate mousse og caramel chew-et-eller-annet. Takk for tips! 🙂

  @ina: Ja, om man enten har sur muskulatur eller fremgangen bremses opp så kan det være verdt å prøve 🙂

  @Amalie:
  Jeg byttet faktisk madrass tidligere i år på grunn av ryggplager, fant ut at jeg sov bedre andre steder. Jeg er nå mye bedre – jeg holder derfor en knapp på det i og med at du kjenner det best om morgenen.
  Nam, gled deg! Du må huske å varme de litt først 😎

  @Kristina: Flink! 😀

  @Signe: Joa, den var god – men jeg synes faktisk peanut butter & jelly var bedre.
  Men det der er og blir en smakssak 🙂

  @Project healthy: Du må legge all vekt på den rulla, og tro meg – det skal kjennes om du gjør det riktig 😆

  @Elisabeth Vega: Da burde du i hvert fall prøve det 😆 Begge deler!!

  @Ann Helen Kirknes: Jeg har ikke avansert til det helt ennå :mrgreen:

  @Kamilla K: Jeg vurderte å hive av tøflene, men næsj.. :mrgreen: Enig!

  @Hilde: Dere er jo hardcore! Skal bestille en rumble etter hvert jeg og, men jeg må blir litt tøffere (mykere). 🙂

 7. Solvor

  Jeg kan stolt fortelle at jeg har vært virkelig flink de siste to ukene med rulle… Og jeg kjenner virkelig på bedre kontakt! Det er absolutt verdt det, for når man har gjort det jevnlig blir det jo faktisk mindre smertefullt!

 8. Kristine

  Cinnamon Roll og cookie dough er noen av mine favoritter også. Sammen med chocolate brownie, alle på vei til meg i posten:D
  Men har du sett den nye questbaren som skal komme??? Double chocolate chunk!!! 😮 gleder meg veldig til å prøve den, men tar vel en god stund før den er tilgjengelig på iherb..

  Aldri prøvd å rulle faktisk, men hører alle sier det er så bra. De har en sånn der jeg trener, og jeg ser flere som gjør det, så jeg får vel prøve jeg og:)

 9. Elisabeth

  Jeg prøvde meg på Quests Lemon cream pie, men synes disse var veldig harde, tunge å tygge og lå etterpå som en klump i magen. Hvordan er konsistensen på de andre barene, har nemlig ikke turt å prøve meg på noen andre pga dette?

 10. Elise B

  Ruller ja! 😛 hehe.. Jeg kjøpte meg Rumbleroller hos X-life, jiiis, gjør vondt ja! (Den er enda verre enn foamrolleren). Prøver å bruke den ca. 2-3 ganger i uken, å jeg må si det er den beste investeringen jeg har gjort for å få mjuknet opp, få bort smerte å stivhet i musklene! Genialt produkt 😀 så nå er jeg mye bedre i kroppen smertemessig å presterer bedre på trening til og med 😉 hurra!

  Så jeg kommer til å fortsette å rulle så ofte jeg kan 😀 hehe..

  Klems Elise 🙂

 11. Marianne

  du er super kristine! du har virkelig inspirert meg både med trening og kosthold! jeg har selvfølgelig kjøpt boken din, og skal begynne med den 6 ukers middagsplanen på mandag, noe jeg ser veldig fram til! 😀
  Jeg har alltid hatt fokus på vekten min, men ettersom jeg er veldig interessert i å bygge muskler, er jeg litt usikker på om jeg skal fokusere noe spesiel på hvor mye jeg veier, hva mener du? og hva mener du en 20 år gammel jente ca. bør veie?

 12. Maren

  Oppdaget faktisk i dag har de har en sånn rulle der jeg trener. Og har egentlig bare en ting og si om det; AU!
  Men kommer absolutt til å fortsette med rulling 😀

 13. Kristine

  @Elisabeth: Jeg og 🙂

  @Solvor: Oi, flink! Nå skal jeg også bli flinkere 😎

  @Kristine: Oi, nei så spennende!
  Ja, det synes jeg du skal prøve 🙂

  @Elisabeth: Den er nok en av de dårligste i mine øyne, så jeg ville ha gitt en av de andre en sjanse altså. Cookie dough er bedre i konsistensen, mer tyggbar. Det samme er white chocolate&raspberry. Cinnamon er litt seigere, men til gjengjeld helt fantastisk etter et par minutter i ovnen.

  @Sara: Det kommer an på hvor tung pakken din er, men du kan få frakt for kun $4. Holder du deg under 200 kr-grensa er det ingen toll.

 14. Kristine

  @Elise B: Au, vet akkurat hvordan den er ja – dit har ikke jeg kommet helt ennå 😆 Helt enig i at det er genialt for musklene! Klem

  @Marianne: Tusen takk, så hyggelig! Håper du liker maten i boka 😀
  Vekt betyr absolutt ingenting, så gjør meg en tjeneste å hive den ut 🙂

  @Maren: :mrgreen: No pain, no gain – er det ikke det de sier.

 15. Marie Roald

  Jeg har aldri rullet! Men i mine yngre dager da jeg danset, så gikk jeg på noe som het stretching som kort fortalt var å varme opp og tøye og strekke og puuuuste, veldig bra greier, savner det! I tillegg så prøver jeg å være flink til å unne meg aromamassasje en gang iblant, det merker jeg at er veldig veldig godt for musklene og resten av kroppen!

 16. Kristine

  @Marie Roald: Jeg er også vant til å tøye og stretche på dansing, men nå som jeg har sluttet er rullingen desto viktigere – og hjemme-yogaøvelser selvfølgelig 🙂

 17. Astrid

  Har nettopp kjøpt meg cinnamon roll – offisielt frelst! Men hva mener questbarfolkene med «bare 2g aktive karbohydrater», når det så tydelig står 24g karbs pr enhet på innholdsfortegnelsen..?

 18. Astrid

  Åå.. Altså er det ikke noe vits å bruke dem som ettertreningsmat for å få i seg karbs da;p takk for svar!

 19. Anett

  Elsker alle Questbarene – har ikke hørt om den nye ? Ligger ikke på nettsiden deres enda iallefall. Har du prøve Quest -nudlene ? http://www.questproteinbar.com/pasta/ Lurer på om de er gode/greie….. Skal snart bestille ny pakke fra Netrition (prøver å begrense meg til en eller to i året – siden frakten er så dyr + mva og toll) – og er derfor nyskjerrig på et par ting jeg ser du har bestilt som jeg ikke har kjøpt før – de tortillalefsene fra Marie & Ricardo`s – er de gode ? Jeg har pleid å kjøpe Mama Lupes – de er gode, men ser de er utsolgt på ubestemt tid 🙁 Lurer også på Muscle Browniene dine – jeg har bare kjøpt de blå tidligere (triple chocolate) – hvilke er dette ? Og en siste ting – Choco-Rite sjokoladen, har du prøvd å smelte den ? Jeg trenger sukkerfri sjokolade som fint kan smeltes til matlaging, har pleid å kjøpe ChocoPerfection sine og lurer på om disse er bedre i smak ? – men det er kjipt å kjøpe en hel kartong og så oppfører den seg snodig når den smeltes 🙂 Tusen takk for fine tips ! Og god tur til Det store Eplet! 🙂

 20. Kristine

  @Anett: Det ligger visst info på facebook-sidene deres 🙂
  Jeg har prøvd miracle noodles, det er de samme greiene – ikke noe smak egentlig, glassaktig og ikke noe stor smaksopplevelse.
  Tortillalefsene var veldig gode! Litt seige som glutenfritt ofte er, men gode.
  Muscle Brownie med cookies&cream, helt nydelig.
  Jeg har ikke prøvd å smelte de nei, tagatose-sjokoladene er geniale til det for øvrig: http://www.x-life.no/search_result?search_in_description=1&keywords=tagatose

  Tusen takk! 😀

Det er stengt for kommentarer.