Gratinert kjøttpølse og klar for høsten

Hei dere!

Velkommen til 90-tallet igjen;

Gratinert kjøttpølse
IMG_8936

Jeg er så glad i kjøttpølse og falukorv! Jeg vet at det er mat man ikke bør spise hver dag, men innimellom er det så godt.

Med litt makaroni og salat så har man jo den pølsefesten!

IMG_8942

Osten er for øvrig mozzarella, min favoritt.

Ellers var jeg innom blomster-av-stål-frisøren min i dag, Jeanette på X-Hårstudio er både dyktig og søt så det er to timer vel brukt. To timer tar det nemlig å vaske og føne metervis med hår.

Dette bruker jeg til både mykt og sunt hår + hodebunn.
IMG_9016

Over til mat igjen. Vi er vel ikke lei av frukt ennå?
IMG_0082

Mango, eple, kiwi og blåbær. Kesam blandet med stevia vanilje og gullsukrin på toppen.

Og kanel selvfølgelig;
IMG_0091

Dere husker kanskje at jeg ba om treningsjakke-hjelp tidligere, vel.. jeg endte opp med to jakker :roll:

Jeg har nemlig en varm Petra-tights fra før.
Den ser ut som denne under bare med normalt, bredt liv og varm mikrofiber inni.
IMG_9976

..så da ble det en Petra-jakke som passer til;

Med tommelhull som jeg digger.

Den andre venter jeg litt med å vise dere til jeg får den, den er så fin.

Har dere skaffet dere, eventuelt tatt frem, varmere treningsklær?

Jeg få ryddet unna alle sommerklærne til helgen – på tide det nå, det er jo julekake i butikkene allerede.

12 kommentarer til “Gratinert kjøttpølse og klar for høsten

 1. Ida

  Har skaffa meg vintertights fra stormberg! 😀 Gleder meg til å teste den ut! Petra ser flott ut den og, men må nok dessverre vente med å kjøpe den mtp økonomien. 🙁

 2. Linda

  Hei! 🙂 Ikke sikkert du vil svare på dette, men hvor mye bruker du/dere ca på mat i uken/måneden? 🙂

 3. Solvor

  Mange av dine 90talls middager bringer frem minner hos meg, men dette har vi aldri hatt i min familie…MEEEEN det frister vel så mye for det! I dag kjente jeg også virkelig på høstlufta, men innkjøp av varme treningstøy må vente… Veldig fint å vite hvor jeg kan finne forslag ihvertfall!:-D

 4. Fantasia

  Så 90-tallet, ja(og som jeg savner det tiåret)!
  Husker vi pleide å ha spagetti med enten kjøttsaus eller stekte middagspølser i terninger over. Hatet pølsebitene, så spiste alltid opp de på trass(med ketchup), for så å kose meg med spagettien alene 😛

  Bruker Sebastian selv. Kjempe gode produkter og så lukter de så godt 😀

 5. Elisabeth Vega

  Blir aldri lei frukt! 😀 Selvom jeg burde kutte ned på eple, har fått noen voldsomme skader på den ene fortanna.. 🙁 Ikke kult.. Men nei, jeg har nesten ingen varme treningsklær, eller varme kler generelt :O Tror jeg må ut på shopping asap!! Derfor er det jo så flott at du tipser oss 😀 Håper du har hatt en fin dag så langt!

 6. Kristine

  @Ida: Så deilig da! Den er helt sikkert god og varm 😀

  @Linda: Oi, det er jeg litt usikker på.. men vi bruker ikke penger på så mye annet. 6-8000 kanskje?

  @Solvor: Ikke vi heller faktisk, men jeg måtte prøve det etter et tips jeg fikk på forrige falukorv-middag jeg la ut :mrgreen:
  Ja herregud, nå har høsten virkelig kommet!

  @Fantasia: Jeg savner det jeg og, haha. Alt var så herlig teit, men det blir vel dette tiåret om en stund også.
  Enig, Wella for hodebunn og Sebastian for mykhet og deilig lukt 😀

  @Elisabeth Vega: Au, huff.. 😕
  Petra anbefales på det varmeste (haha) !
  Takk i like måte!

  @Marie Roald: Oh, lilla er så fint! Bare vent til du ser jakka mi 😎 😀

 7. Anna

  Hei kjære deg!

  Hva tenker du om gruppetimer på elixia osv? Jeg er en aktiv jente, men litt dårlig treningsmotivasjon i det siste. Funker det bra med disse gruppetimene? Mange som sier at de ikke er effektive blabla, men jeg blir jo sliten. Hva tenker du? 🙂

 8. Kristine

  @TheRunt: Ja, det må du gjøre! 😀

  @Anna: Heisann!
  De funker kjempebra når man trenger variasjon og annen trening, så absolutt ja fra min side. Styrketrening vil alltid være den treningsformen som former og endrer kroppen best, men man skal jo i tillegg ha variasjon og drive med noe vi synes er gøy 😀

 9. Anna

  Er så mange som sier at jeg ikke kommer til og komme i form med gruppetimer 🙁 men jeg prøver og ha 1-2 styrkeøkter med fullkropp i uka samt 2-3 gruppetimer. Tror du det er bra? 🙂 Er så heerlig at du tar deg tid til og svare på spm!

 10. Kristine

  @Anna: Det kommer helt an på hva man mener med «å komme i form». I mine øyne er det å bli sterkere og sprekere, og det blir man av styrketrening kombinert med kondisjon som gruppetimer, (jogge)turer, sykling, fritidsaktiviteter osv. 🙂
  Jeg synes du har en fin plan, og fullkroppsprogram kan endres til en passende splitt når du føler at fremgangen stopper opp eller du trenger variasjon.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *