Sjokopeanøttkuler

Da er jeg hjemme igjen, pakket ut, kost med Todd, sett familien, plukket plommer, og landet i sofaen.
Det er så utrolig deilig å være ute i norsk natur, du verden så heldige vi er som har dette rundt oss. Jeg har blitt helt naturfrelst. Eller, jeg ble det vel egentlig for et par år siden etter å ha gått opp Galdhøpiggen, og jeg gleder meg allerede til neste tur.


Men over til mat, det er tross alt derfor dere klikker dere inn hit vil jeg tro.
Disse deilige godiskulene ble til for snart to år siden, og jeg måtte derfor lage dem igjen her om dagen.

Sjokopeanøttkuler
IMG_8826

 

Sjokopeanøttkuler
Skrive en omtale
Skriv ut
Ingredienser
  1. 4 ss peanøttmel (eller peanøttsmør)
  2. 3 ss sjokoladeprotein
  3. 2 ss yaconsirup (midlertidig utsolgt, cocosa kan også brukes)
Sunnere Livsstil http://www.kriweb.no/
Rull dem til kuler og sett kaldt i kjøleskap eller fryser.
IMG_8794

Dyppes deretter i smeltet sukkerfri sjokolade og hakkede peanøtter.

IMG_8830

En perfekt munnfull, nam!

Håper dere har hatt en fin søndag!

17 tanker om “Sjokopeanøttkuler

  1. avatarElisabeth Vega

    Peanøttsmør, vil det si vanlig peanøttsmør liksom? 🙂 Kjøpte det for første gang igår da jeg fant en økologisk versjon på rema! Kulene så rimelig gode ut! 😀 Ønsker deg en fin kveld videre <3

  2. avatarKristin

    Sitter akkurat selv og slacker i sofaen i den buksa der. Er helt herlig! Og akkurat nå bestemte jeg meg for å bestille den i rosa også (har tenkt på det lenge, trengte bare denne påminnelsen), haha 😆
    Peanøttkulene så kjempegode ut, og blir nok laget her i heimen «sooner rather than later» :mrgreen:

    Ha en flott kveld videre 🙂

  3. avatarKristine

    @Elisabeth Vega: Ja, vanlig – gjerne økologisk 😀 Bruker man peanøttsmør så trenger man ikke like mye sirup eller cocosa.

    @Sunniva Evjenth: Veldig nam 😀

    @Lovelyliller.com: Helt enig! Blir ikke feil en mandag heller 😉

    @Kristin: Et godt valg må jeg si! 😆 Her er favoritten grå, rosa, svart – i den rekkefølgen.
    Kos deg med godiskulene når den tid kommer – sooner than later! 😀

    @Charlotte: Så bra at de falt i smak! 😀

    @Cecilie Lykke: Takk (du må jo prøve dem) 😀

    @Solvor: Takk! Og i like måte, du som har vært i Berlin og greier 😎

    @TheRunt: Mhm 😀

  4. avatarKathrine

    Hei,

    De der så skal jeg prøve meg på ikveld.
    Har en svensk oppskrift som du bør teste en gang. Orker ikke oversette men du som er så ofte på harrytur i Sverige forstår nok allt. og kanskje kan lage en egen vri på det. 😎
    sjokoladeboller
    
100 g dadlar utan kärna
    
2 msk kokosfett (även kallad kokosolja)

    1-2 msk kakao
    
½ dl havregryn
    
2 msk kallt kaffe alt. vatten

    1 dl kokosflingor att rulla bollarna i

  5. avatarRita

    Lagde nettopp disse og de var NYYYDELIGE! 😀 Droppa sjokoladen utpå da for de var så gode uten! Men jeg måtte tilsette litt vann også for å få det til å bli en slags fast «deig» så jeg kunne rulle de, kan det være pga jeg har yaconsirupen i kjøleskapet og at den da ikke er like flytende? Men leste på flaska at den skulle lagres i kjøleskap etter åpnet så derfor.. :S For uten vann så ble det veldig mye tørrvare og jeg brukte samme mål som det du har i oppskriften, så hva tror du kan være grunnen?

    Men kjempegode var de hvertfall, tusen takk for super oppskrift! 😀

  6. avatarKristine Innleggsforfatter

    @Rita: Så bra! Det kan godt være, jeg har nemlig min stående i skapet. Men noen dråper vann er fint, det viktigste er at man får en deig som man kan rulle og jobbe med 😀

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *