Kalkun og potetmos

Hei og hopp – det er fredag!

Vi hadde en deilig middag her om dagen, kanskje dette kan friste noen av dere i helgen;

Skivet kalkunbryst på kremet potetmos
IMG_8889

Kalkun blir ofte nedprioritert til fordel for kylling, og det tror jeg er fordi kalkun visstnok er vanskeligere å tilberede – men absolutt ikke!

Dette stykket med kalkunbryst hadde utrolig rent og fint kjøtt, og den lå i en egen stekepose – inn i ovnen på 200 grader og etter 35-40 minutter var middagen klar.

Jeg kokte noen poteter som jeg moste med litt melk, philadelphiaost og havsalt.

IMG_8897

Litt grovkornet pepper og timian over til slutt. Nydelig!

Vi fikk også brev fra kattehuset om at en av fjernadoptivkattene våre, Marit, hadde fått et hjem. Nå skal vi hjelpe Hedda videre, vi har Elena fra før.

IMG_8909

Om dere er interessert i å hjelpe så koster det bare 50 kr i måneden å støtte en pus. Les gjerne mer her

Nå pakker vi tursekken og kommer oss ut i frisk luft, håper dere får en super helg!

7 tanker om “Kalkun og potetmos

  1. avatarElisabeth Vega

    Potetmosen din så helt nydelig ut! Er det bare vanlige poteter du har brukt her? 😀 jeg pleier å bruke søtpotet når jeg lager potetmos 🙂 håper det blir en fin tur! God helg vakre deg <3

  2. avatarMarianne KC

    Kalkun er undervurdert. 🙂 Åh, så enkelt, og så godt! Mmmm 🙂 Nå fikk jeg utrolig lyst på potetmos…
    Så fint med å støtte en pus! Takk for tipset, det var helt fantastisk. Dette må sprees videre.
    God helg sweetie 🙂
    *stor klem til Todd og mor*

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *