Chocolate chip cookies og en titt i gymbagen

IMG_8808

NB: Innlegget inneholder både deilige proteincookies og adlinker

Jeg får ofte spørsmål om jeg kan skrive om mine daglige kosttilskudd annet enn proteinpulver i baking, og jeg kan bare være så ærlig som jeg alltid har vært – det er ingenting.

Det er ikke det at jeg har noe imot kosttilskudd, jeg har bare ikke et daglig behov for det nettopp fordi jeg lager all mat jeg spiser selv og vet at jeg får i meg sunt og godt med næring. Jeg føler meg frisk og sterk – og drar da den slutningen at kroppen min får det den trenger.

Betyr det at jeg aldri tar noe? Nei, det hender jo – jeg liker som nevnt å ta ting som de kommer.

Her har dere en titt i min gymbag – ny og superfin I might add – når den er velfylt;

IMG_8918

IMG_8919

Og oppi finner du;

IMG_8921

Sjokoladeprotein i en hvit smartshake
BCAA i smaken blue raspberry
Fres
L-Carnitine

De to første er proteintilskudd, de to siste er koffein- og energiboostere.

Med tanke på at jeg nærmest kan telle på én hånd hvor mange ganger jeg har drukket en proteinshake, så fortsetter jeg i riktig kriweb-ånd og serverer dere proteincookies;

Chocolate chip cookies

IMG_8804

IMG_8806

Chocolate chip cookies og en titt i gymbagen
Write a review
Print
Ingredients
 1. 60g smør eller kokosolje
 2. 30g sukrin gold
 3. 4 dråper stevia sjokolade
 4. 2 eggehviter
 5. 30g sjokoladeprotein
 6. 20g kokosmel
 7. 25g melkesjokolade
Kristine Weber http://www.kriweb.no/


Pisk smør, sukrin og stevia, tilsett en og en eggehvitte, deretter resten av ingrediensene. Hakk litt sukkerfri sjokolade i mindre biter og ha i røren – eventuelt nøtter, tørket frukt eller det du måtte ønske å ha i.

Form 8 små topper på et bakepapir og inn i ovnen på 180 grader i 12-14 min.

IMG_8812

Håper dere har det fint!

19 kommentarer til “Chocolate chip cookies og en titt i gymbagen

 1. Elisabeth Vega

  NAAAM fyttikulå de så himmelske ut! Hadde passa fint som dessert nå 😀 Jeg vurderer å kjøpe FRES, å ta det før jeg skal på trening! Eller hadde det vært bedre med preworkout? Kjenner jeg ikke alltid får i meg nok mat på skolen, så det er ganske kjipt å trene uten energi :/ Håper du også har det fint!! 😀

 2. Kristine

  @Elisabeth Vega: Jeg tar det som sagt kun en sjelden gang, og da som oftest fordi det smaker godt 😆 Om man blir avhengig av produkter for å få energi på trening, så tror jeg man må endre litt på andre ting i hverdagen; søvn, matinntak osv. 😀 Spis mer på skolen søte deg!

 3. Anne-Cathrine

  Hei Kristine 🙂
  Tusen takk for utrolig mange gode oppskrifter,du har blant annet reddet meg med tanke på min lidenskap for pannekaker og vafler 😉 Din oppskrift var såååå god.

  Jeg har i grunn bare ett spørsmål,hva skal jeg spise/drikke rett før trening som sørger for å holde boosten oppe hele tiden å hva skal jeg spise/drikke etter trening som gir ett skikkelig påfyll til kroppen etter en tung styrkeøkt? Jeg trener hard og tung styrketrening 3 -4 ganger i uka,men har i det siste følt meg sulten rett før trening og mister energien voldsomt fort under treninga så nå er alle gode råd dyre her 😆

 4. Pia

  De så veldig gode ut! men blir de sånn kjeks hard, eller blir de mykee? 🙂 Isåfall har du tips til å få hjemmelaget kjeks litt hardere, sprøere?

 5. Kristine

  @Anne-Cathrine: Hyggelig å høre! 😀
  Du kjenner din egen kropp best, så spis noe som metter deg sånn passelig en time eller to før trening – ikke altfor full i magen rett før kanskje. Ha heller en shake med proteinpulver eller bcaa som du kan få i deg om du mister piffen under økta.
  Etter en styrkeøkt er det best å få i seg proteiner, om det er en skyr, kesam, cottage cheese, omelett, eller tidlig middag spiller ikke så stor rolle.

  @Pia: De blir myke, det liker jeg best 🙂
  Tips til å få de hardere er vel mer tørrvare slik at de blir mer som en deig du kan trykke flatere og ha litt lenger i ovnen.

 6. Sofie

  Hei! Jeg lurer på hvordan det er med kaloriintaket i disse? Du trenger ikke å regne helt ut men sånn ca bare men tanke på om jeg kutter kalorier for å gå ned litt i vekt, men kan jeg likevel spise disse for eksempel etter trening? 🙂

 7. Anne-Cathrine

  Kyllingfilet og litt salat inni fullkorsns pitabrød,funker det? Det er noe av det beste jeg kan spise så å tenker at der blir det jo mye protein fra kyllingen,ca 33 gr karbo på ett pitabrød å salaten,må jo være bra for kroppen etter trening det eller tar jeg helt feil? 😳

 8. sofie

  Tusen takk for svaret! Digger bloggen din, og boka de er på ønskelista til jul 😀 Lurte på en annen ting også, smoothie med div. frø, bær og proteinpulver, er det en «bra» frokost? 🙂 Ha en fin dag!

 9. Helene

  Jeg har brukt BCAA Blue Raspberry en stund nå, og trenger en ny boks. Vet du om noen av de andre smakene er gode? Er litt lei Blue Raspberry, og har ikke smakt noen av de andre 🙂

 10. Kristine

  @sofie: Da håper jeg du får det du ønsker deg til jul 😀 Ja, høres ut som en veldig bra frokost i mine ører!

  @Randi Christensen: Ja, disse må du prøve – nydelig! Todd har det kjempedeilig ♥

  @Marie Roald: 😆 Tusen takk for det forresten! Håper du liker den 😀

  @Helene: Ja, watermelon er god synes jeg. Ellers er nok alle sakene ganske friske og syrlige, tror de faller i smak 😀

 11. Hilde

  Hei! Jeg er slankeoperert og har blitt bedt om å bake noe til et selskap. Så jeg tenkte å være litt ego, og bake noe jeg selv kan spise, siden jeg spiser fettfattig og stort sett sukkerfritt. Så jeg tenkte å prøve disse! Så jeg bare lurte på et par ting: Jeg har proteinpulver fra Star Nutrition av typen Gourmet Pro, kan jeg bruke dette til baking? Vet du noe om det? Og, jeg har en blogg hvor jeg skriver om min vei til en sunnere versjon av meg selv, er det greit om jeg legger ut oppskriften og bilde cookiesene der om de blir vellykket og minimagen tåler de? Jeg skal selvfølgelig linke til bloggen din om det er greit 🙂
  Takk for inspirerende og flotte oppskrifter 🙂

 12. Kristine

  @Hilde: Hei! Om du synes det pulveret smaker godt i shakes og lignende, så passer det sikkert fint i denne oppskriften.
  Oppskrift med link til meg er selvfølgelig helt ok, og veldig hyggelig. Fint om du kan ta dine egne bilder – er jo spennende å se hvordan de blir og 🙂 Lykke til!

 13. Hilde

  Hei igjen! Da har jeg testet! Og jeg har litt spørsmål igjen :p
  Røren ble veldig fast, og jeg laga små spoonfulls av røre på bakepapiret. Men de fløt ikke utover noe i ovnen, de var like høye da jeg tok de ut igjen :p så, trykker du de litt flate før du har de i ovnen? De ble også veldig tørre i midten, og i ovnen ble hver enkelt stående i en liten dam av kokosolje, så kan være derfor de ble så tørre. Så..kan jeg ha piska kokosolje og sukrin/stevia for lite? Hvor lenge pisker du det før du tilsetter resten? Smaksmessig var de bra, og hele leiligheta lukter veldig godt nå! Men de ble voldsomt tørre! Det skal sies at dette er mitt første møte med baking med proteinpulver, kokosolje og kokosmel, så jeg vet ikke helt hva jeg skal forvente :-/

 14. Tilbaketråkk: thevanillamonologues – Sukkerfrie Peanøtt og Chocolate Chip Protein Cookies (Puh!)

Det er stengt for kommentarer.