Snacktime!

Her har dere litt smått og godt;

Lompetortillas med guacamole-dip
bilde (16)

Guacamole av avokado, sitronsaft, chili og salt. Lompetortillas av lomper med krydder og inn i ovnen et par minutter.

Frukt- og godisskål
IMG_8883

Oppskåret eple, proteinbar (jordbærsmak), cashewnøtter og mørk, sukkerfri sjokolade.

Gratinert squash
IMG_8771

En squash delt i to, grav ut fyllet og stek sammen med litt sopp og tacokrydder. Fyll squashen med fyllet, ha revet ost over og inn i ovnen på 200 grader i 20-25 min.

IMG_8775

Gullkesam og nøtteblanding
IMG_8216

Kesam med stevia vanilje og gullsukrin, og en skål med mandler, cashewnøtter, paranøtter og valnøtter. Blandingen er supergod, det er denne fra iherb.

IMG_8224

Og en pus som sleiker alt rent igjen.

IMG_8228

Ellers kunne jeg endelig krysse av et stort og krevende punkt på «mål-lista» mi i dag!
Jeg gleder meg virkelig til å fortelle mer om ikke så lenge, for det vil nok angå flere av dere også. *smiiiiil*

Nå skal jeg straks ut og gå tur, lufte tankene og puste inn frisk høstluft!

21 kommentarer til “Snacktime!

 1. Lina

  Nam! Sånn «chips» må eg prøva! 🙂 så spennande med nye mål! Gledar meg til å høyra! 🙂 hels Todd og sei at han har verdas søtaste nase-føflekker <3

 2. Elisabeth Vega

  Åå slik «chips» er så godt!! Lagde det selv for et par uker tilbake 😀 gleder meg til å høre nyheten din!!! :mrgreen: :mrgreen: håper du har en bra dag, vakre <3

 3. Fantasia

  Fantastiske ideer til snacks 🙂 Nå ser jeg virkelig frem til til å høre om målet!
  Ha en fin gåtur 🙂

 4. Marita

  Kristine, nå har jeg lest side opp og side ned, og jeg finner ikke ut, så da prøver jeg her 🙂 jeg vet hvor mye karbohydrater man skal/kan spise per dag, og hvor mye proteiner. Men hvor mye fett i prosent kan man spise per dag? Da tenker jeg på å få synlige muskler og bli definert 🙂 hvor mye fett spiser du for eksempel?

 5. Silje

  Sååå dæilig!!
  Var helt i himmelen når jeg oppdager chips av spelt lompe!!! Så dæilig ,og genialt å kunne krydder etter smak :))
  Tror jeg må lage meg det og et par barer 😉 😆
  Ha en flott kveld. Gleder meg til å høre mer om målet ditt 😆

 6. Kristine

  @Camilla: Ja, ikke sant! Det må du lage deg snart 🙂

  @Lina: Jeg gleder meg til å fortelle dere! Aw, det skal jeg gjøre ♥

  @Mia: Ja, speltlomper 🙂

  @Elisabeth Vega: Gleder meg til å fortelle 😀 Ha en fortsatt fin kveld søtnos

  @Lovelyliller.com: Mmmhm 😀 😀

  @Fantasia: Litt salt og litt søtt 😀 Gleder meg til å fortelle dere! Takk – det var en deilig tur. ♥

  @Marita: Jeg aner ikke hva jeg spiser av hverken fett, proteiner eller karbohydrater :mrgreen: Spiser sunt og godt, og akkurat det jeg vil.

  @Silje: Det må du gjøre, sunn snacks er godt i hverdagen. Takk for det – gleder meg til å dele med dere 😀

 7. Kristine

  Så mye godt på én og samme tid, mmm : )
  Du kan kunsten med å vekke nysgjerrigheten, frue (ville sagt frøken, men den tid er visst forbi) 😆

 8. camilla

  Hei! Først vil jeg bare si at du virker som en herlig og flink jente. Er relativt ny leser av bloggen din men har rukket å prøve noen middagsretter som allerede har blitt favoritter 😀 har tenkt å prøve meg på litt proteinbakst fremover og har handlet litt diverse på iherb. I dag tenkte jeg at jeg skulle prøve proteinbarene dine. Men jeg har noen spørsmål da mine ikke ble så gode. Kanskje dumme spørsmål men jeg er helt ny på dette. Typen har et 100% whey- proteinpulver med sjokolade/peanøttsmak som jeg brukte men jeg synes det smaker så rart :-/ er det vesentlig med et bra (dyrt?) Pulver eller er den rare smaken noe man blir vant med? I tillegg brukte jeg stevia uten smak, er det også nødvendig med sjokoladesmak her?

  Siste sp: dersom jeg bruker dette proteinpulveret i feks cookies vil det ødelegge smaken selv om jeg ikke bruker så mye og feks bruker bakekakao i tillegg? Vil gjerne ha litt protein i baksten men vil ikke at den skal smake sånn. Jeg er student nemlig så prøver så langt det går å bruke opp der jeg har før jeg investerer i noe nytt! Så vil jeg avslutte med å takke for masse gode tips og fine bilder av todd, det lyser opp dagen 🙂

 9. HH

  Tusen takk for mange gode tips 🙂 Blir virkelig inspirert av bloggen din og har bestemt meg for å investere i boka di, men lurte på om jeg kan spørre om en ting? I oppskrifter med bakepro, kan dette erstattes med meltyper som feks. sesammel, mandelmel osv? Fungerer bakepro på samme måte som annen tørrvare, bare med mer protein, eller har den en annen viktig funksjon?

 10. Eli

  Du inspirerer som vanlig! 🙂 Nok en gang sitter jeg å tenker at jeg må slutte å gå inn på bloggen din etter at jeg har lagt meg. 😛 hehe. Nå vil jeg jo bare stå opp igjen og begynne å lage guakemole og gratinert squash. 😛 nam!

 11. Lene

  Hvordan lager du guacamole? Jeg har prøvd hundreogørten ganger, men får det lissom ikke helt til. Ender opp med at jeg bruker sånn posevariant (ja, så gale er det!).

 12. Malin

  Hei. Et lite tips bare; Katter kan ikke fordøye laktose, de aller fleste får mageknipe. Melkeprodukter er ok hvis har får forstoppelse:)
  Hilsen fra dyrepleieren 🙂

 13. Kristine

  @Kristine: Jeg blir fortsatt omtalt som frøken fordi jeg visstnok ikke ser ut som en typisk frue – heldigvis kanskje? :mrgreen:

  @camilla: Det skal ikke bli en rar smak, men proteinpulversmak er kanskje noe man må venne seg til? Mitt er veldig godt, og barene blir fantastiske. Jeg liker best pulvere med én smak, sjoko&peanøtt-kombo har aldri vært en hit her hjemme.
  Om et proteinpulver ikke er god på smak i en shake e.l., vil det heller ikke bli så godt i en proteinbar – her trenger man god kvalitet og smak.
  Om man skal bruke det i pannekaker, bakst osv er det som oftest ikke like nøye 🙂

  @HH: Bakepro brukes først og fremst for å høyne proteininnholdet, så om dette ikke er like nøye så kan man fint bruke andre tørrvarer – bare husk at mandelmel trekker til seg mer væske enn vanlig så det må justeres litt 🙂

  @Eli: Tihi, så bra da – målet mitt om å friste er oppnådd! Nå er guacamole lagret på netthinnen din, så kanskje det blir det i helgen da vet du 😀

  @Lene: Nei, nei – du må jo lage selv! Jeg bare moser en avokado med gaffel, men den må være perfekt myk da. Og tilsetter en liten skvis sitron og en klype havsalt. Vil man ha den helt uten klumper så er stavmikser fint å bruke.

  @Solvor: 😎 😆

  @Linda Marie Stuhaug: Det skjønner jeg, men samtidig er du jo in the land of opportunities! Det finnes så utrolig mye spennende og godt der 😀 😀

  @Malin: Takker for tips, men to sleik fra en tom skål går helt fint 😀

 14. Kjersti

  Hei, kan man bruke bakepro i proteinbarene og så heller ha i kakao for sjokoladesmak? Kjøpte bakpro for å lage sesambrødet, men vet ikke helt hva annet jeg kan bruke det til?

  På forhånd takk for svar 🙂

 15. camilla

  Takk for svar! Er nok en kombinasjon av at det både sjoko- og peanøttsmak og at det generelt ikke er noe god smak på pulveret. Det smaker liksom protein selv om jeg egentlig ikke vet hvordan det smaker.. får bruke det litt i bakst i stedet da 🙂

Det er stengt for kommentarer.