Hei!
Tenkte jeg skulle friste med disse i dag;
Sunne og proteinrike hamburgere
♦ Form karbonadedeig til burgere og stek med paprikakrydder, bbq-krydder, oregano, salt og pepper.
♦ Legg en osteskive på når de er gjennomstekt og la den smelte.
♦ Lag hamburgerbrød
♦ Smør dem med phialdelphiaost, sennep, ha på burgere og ketchup.
♦ En stor klatt med kesamdressing og ta-da!
Sunne, enkle og gode!
Skill plommen og hviten på det ene egget, ha i plommen og et helt egg i en bolle sammen med tørrvarene. Det skal få en tykk muffinsrøre, tilsett gjerne noen dråper vann for å få det.
Stivpisk eggehviten du har lagt til side og vend forsiktig inn. Den mousselignende røren du nå får kan du legge som rundinger på et bakepapir. Inn i ovnen på 180 grader og ferdig etter ca 15-17 minutter.
Og dessert må man jo ha;
Oppskrift:
1/2 boks mager kesam
1 skyr (blåbær&vanilje)
100g blåbær
2 eggehviter
2 ss sukrin
4 gelatinplater
3-4 dråper stevia vanilje
♥ Bland alle ingredienser utenom eggehvitene i en bolle
♥ Legg gelatinplater i bløt
♥ Stivpisk eggehvitene og vend inn i resten med en skje
♥ Smelt gelatinen med 1-2 ss vann og tilsett i moussen mens vispen går forsiktig
Fordel det i to store boller, med ca 150 proteinrike kcal per.
Må jo forte oss før blåbærene forsvinner helt, selv om jeg gleder meg til høstens godsaker også!
Håper dere har det fint!
Nam nam 😀 søt den skjeen var!
Set herlig ut som alltid frøken!:-D
Passet utmerket med oppskrift på hamburgerbrød – har nemlig planlagt hamburger på onsdag 😀
Blåbærmoussen så fantastisk god ut:):) Den må prøves! Takk for fin blogg og inspirasjon:)
Hvordan lager du kesamdressingen? 😉
Begge deler så helt herlig ut! 😀
@Lovelyliller.com: Ja, ikke sant – elsker alt med hjerte på 🙂
@Solvor: Takk for det 😀 😀
@Veronika: Så bra da! 😀 Kos deg!
@Ida Sofie: Den er kjempegod, frisk og enkel! Tusen takk 😀
@Tonje: Kesam+ketchup+litt salt og dill 😉
@Ida: Takk for det! 😀
Hvor har du kjøpt skeien?:) den er så søt 😀
Siden du også handler i Sverige, har du prøvd kalvekjøttdeig? Jeg er ikke så glad i karbonadedeig, syns den lett blir tørr. Kalvekjøttdeig er saftig! Prøv det en gang… 🙂
Så kjempe godt ut 🙂 Deilig å slippe de vanlige store, tørre hamburgerbrødene!
Hvordan smelter du gelatinen? Og er desserten ferdig med en gang eller skal den stå kaldt litt? 😀
@Kine michelle: Ja, jeg vet 😀 Jeg fikk den til bursdagen min tidligere i år, så jeg vet ikke dessverre 😐
@Laila Hansen: Det har jeg ikke prøvd, liker karbonadedeig veldig godt jeg da 😀 Takk for tips!
@Nina Bakke: Ja, ikke sant! De er gode innimellom de og synes jeg, men hjemmelaget er best.
@Anna: Smelter gelatinen i en kjele med noen skjeer vann, og desserten må stå kaldt i en times tid slik at de(n) stivner 🙂
Mmm moussen din! De ser så fantastisk gode ut 😐 og hamburgerne også! Må få skaffet bakeprotein asap slik at jeg kan teste dem :D!