Philadelphia honning

Stikker innom en siste gang for å ønske dere en riktig god helg, og for å gi dere litt matinspo!

IMG_9884

En salig blanding her som dere kanskje ser, men noen ganger blir det de beste middagene.

IMG_9881

Smørkokte erter, brokkoli, karrikylling, tomater, ovnsbakte potetbåter, og mini-paprika i alle tre fargene.

IMG_9886

Har dere sett den nye philadelphiaen med honning?
IMG_8782

Jeg rasket den med meg og håpet på den smaksopplevelsen, men nok en gang ble jeg skuffa. Den var ganske tam på smak, så jeg måtte ha sukrin gold over i tillegg.

Synes nesten det er bedre å blande ut vanlig philadelphia light med forskjellige stevia-smaker, spesielt karamell.

IMG_8784

Men, philadelphia med sjokolade er fortsatt en vinner i mine øyne!

IMG_9899

Jeg har tusen baller i lufta noen dager fremover, men skal gjøre mitt beste for å ikke bli helt borte herfra.

Håper dere får en riktig god helg!

6 kommentarer til “Philadelphia honning

 1. RisRosOgKlaging

  Det så supergodt ut! : )

  Jeg har et lite problem når jeg trener, jeg vet ikke helt om du kan hjelpe. Men jeg håper det er greit at jeg spør deg : )
  Jeg sliter med at armene min «sovner» under trening, spesielt om jeg har dem over hodet og løfter vekter. Dette er litt skummelt syns jeg, føler ikke jeg har helt kontroll og er redd for å miste vektene og sånt. Vet du hva dette kan komme av og hva jeg kan gjøre for at det blir mindre av det?

 2. Nina

  Igår prøvde jeg meg på vaniljefudge fra boken din! Og når jeg våknet i dag var det blitt til prim i stedet :p det smakte jo også veldig godt, men ikke helt det jeg kan servere i godteskåla i kveld:) noen idé på hva jeg har gjort feil? 🙂 kanskje ikke kokt lenge nok?
  Gleder meg til prim til frokost, hihi

 3. Elisabeth Vega

  Minipaprika kunne vært noe for meg! Prøver å tvinge meg selv til å like de store, men er vanskelig i tillegg til de er store da.. Kanskje jeg hadde klart mini uten problem! Hvor kjøper du de? 😀 jeg har enda ikke smakt philadelphia sjokolade! 😮 ser god ut da! Håper du får en riktig god helg, vakring <3

 4. Kristine

  @RisRosOgKlaging: Huff da 😐 Kanskje det hjelper å varme opp, vet ikke om du gjør det? Både lettere repetisjoner av den øvelsen du skal ta, og grepet.

  @Lovelyliller.com: Helt enig 😀

  @Nina: Om den er smøremyk som prim, så er den kokt akkurat litt for kort ja. Og litt brunost-fudge-smak vil det bli når man bruker usøtet, kondensert melk. Kanskje litt uvant, men synes det er godt jeg. Litt mer søtning + sukrin gold neste gang så blir det nok enda litt bedre 🙂

  @Elisabeth Vega: Du må ikke tvinge deg selv til å spise noe du ikke liker søte deg. Prøv heller sjoko-philadelphia! 😆 Kjøpte de i Sverige dessverre, men de smakte akkurat som store paprika 😉

 5. RisRosOgKlaging

  Tusen takk for svar 🙂 Jeg må varme opp før jeg trener om ikke blir jeg så fort svimmel og dårlig. Får spørre legen min når jeg skal der, håper hun kan komme med et svar 🙂

Det er stengt for kommentarer.