Pestoghetti og kjøttsaus

Jeg hadde et møte etter jobb som jeg var veldig spent på, og det viser seg at vi er helt på nett og jeg kunne gå derfra med en skikkelig godfølelse. Og ja, jeg lover å fortelle dere mer snart!

En enkel og fargerik middag i dag;

Pestoghetti og kjøttsaus
IMG_0063

♦ Spaghetti kokt som anvist med en skje grønn pesto rørt inn til slutt.

♦ Karbonadedeig stekt med en skje tomatpuré, en skje ketchup og krydder: paprikapulver, cummin, cajun, oregano, salt og pepper.

IMG_0072

Fersk, revet parmesan på toppen, og med litt grønnsaker til har du både farge- og matglede!

Etter det glade møtet gikk turen videre til min kjære Lill og en frisk gåtur, tror vi gikk rundt i 2,5 time? Ikke helt sikker, jeg vet bare at tiden går altfor fort når vi møtes.

IMG_0022-horz
T-skjorte   ♦   Tights   ♦   Sokker

Ellers smakte jeg på litt av det jeg har fått tilsendt i det siste, og jeg må si at stevia-barene ikke ble spist opp engang. Jeg pleier stort sett å spise opp det meste jeg smaker på, men fysjom.
Vitaminvannet smaker som utvannet saft, samme om før med andre ord.
IMG_8759

Ikke for å være en festbrems, men ingen tommel opp fra meg.

Da er vanlige proteinbarer mye bedre;
IMG_9962

IMG_0702
(Favoritten min er hvit sjokolade)

Vi gikk for øvrig ved Maridalen i dag, det er så vakkert der.

1235138_10153236320895232_639896742_n

Ut på tur, aldri sur!

9 kommentarer til “Pestoghetti og kjøttsaus

 1. Dianna Morse

  Hva er karbonadedeig egentlig, ser den ligger ved siden av kjøttdeigen i kjøledisken… Er det stor forskjell på kjøttdeig og karbonadedeig? Evt er det også stpr forskjell på smak? Den ser jo ikke like fristende ut.

 2. Solvor

  Åååh, herlig med slike spasertturer i godt selskap som gjør at man glemmer totalt tid og sted. Gode venner er viktig! Ellers var det litt gøyalt å lese en dårlig anmeldelse for en gangsskyld! Har selv styrt unna mineralvann, kan aldri se for meg at det smaker noe særlig. Fun Light for life!:-) ha en herlig fredag, vakre kvinne!

 3. Hanne

  Jeg blir stadig vekk fascinert av måten du – din rettskrivingsnazi! – slår sammen ord slik du gjør 😆
  Middagen ser knallgod ut! Er nå veldig spent på å høre hva møtet gikk ut på..hmm..

  Det er bra at du også nevner produkter du ikke liker, nyttig info 🙂
  Heter sokkene virkelig tåfis forresten? Fantastisk!

 4. Elisabeth Vega

  UU gleder meg til å høre!! Så stevia barene var ikke bra?? :O Da vet jeg at jeg ikke trenger å smake dem hvertfall!! Er deilig å gå tur ute med gode venner og bare gå å prate 😀 Håper du hadde en fin dag igår!

 5. Kristine

  @Solvor: Det var så utrolig deilig!
  Ærlighet varer alltid lengst! 😎 Jeg kunne selvfølgelig ha latt være å skrive noe om dem, men det er sikkert noen av dere som er nysgjerrige på alle disse nyhetene. Det er jo bare min mening, så kanskje noen andre liker dem!
  I like måte ♥

  @Linn: Bare hyggelig! 😀
  Her! http://www.kriweb.no/2012/11/23/grove-scones-og-nydelig-kaffe/

  @Hanne: Ja, du vet. Jeg liker ord, både gamle og nye – ikke minst å lage dem selv :mrgreen:
  Jeg vil fortelle dere NÅ! Sukk..
  De heter tåfis (!) 😆

Det er stengt for kommentarer.