Taco og to mil på sykkel

Jeg fikk aldri vist dere gårsdagens middag, som selvfølgelig var taco!
Det var for øvrig fredagens middag og.. kremt. Men heldigvis kan taco spises på hvilken som helst dag med noen bevisste valg, så her har dere den;

Taco
IMG_9952

En stor salat med deilige, friske grønnsaker – som jeg for øvrig skjærer i mindre biter og legger i hver sin skål. Vi leker ikke taco – det skal være en buffet.

IMG_9945

Deretter har jeg over guacamole, tacokrydret karbonadedeig og revet ost. Rømme er til mannen, jeg foretrekker kesam – og her blandet jeg bare inn salsa og ketchup.

IMG_9948

To slike porsjoner og jeg ble m-e-t-t.

IMG_9954

Og etter lørdagskosen får vi ty til sunn kos i dag (og se bort ifra besøket hos mormor);

IMG_0007

Det er en blåbær- og vaniljeskyr under der et sted, med nektarin, pære og blåbær over.

IMG_0002

Skikkelig fruktgodis!

Dagens trim ble en liten sykkeltur. Jeg skrev to mil i overskriften, men sannheten er nærmere 1,8 – det er bare jeg som har en greie for allitterasjon.

Slik så forberedelsene sånn noenlunde ut;
IMG_1191-horz

En scoop bcaa ♦ riste ut i shaker ♦ kaste AP-rosen som Todd drepte ♦ ta på favorittightsen og kraftskjorta ♦ smile ♦ ut og sykle

Nå skal jeg straks hive meg over noe av maten vi kjøpte i Sverige, og så blir det endelig Alt for Norge på tv senere!

13 kommentarer til “Taco og to mil på sykkel

 1. Stine

  Jeg har ikke fått tid til å trene i dag, men har nok gått noen mil på husbesøk med AP roser 😀 Valgkamp fører til litt mindre trening, men MYE gåing!

 2. Trine Lise

  Hvilken thights liker du best – rönish/antishake eller 2xu? Vil kjøpe ny, og valget står mellom disse – men hvilken er best? (Har en antishake og elsker den – men er villig til å prøve 2xu hvis denne er bedre 😉 )

 3. Kristine

  @Stine: Gåing er godt for både kropp og sjel – jeg skal gå en lang tur i dag selv (uten roser riktignok) 😀

  @Pia: Joda, men liker de best med noe søtt på 🙂

  @Trine Lise: Hm, det kommer litt an på hva du liker. 2XU-tightsen er best om man trenger stram støtte på styrketrening, og den holder deg kald/varm alt ettersom hva du trenger. Den sitter som klistret, kvalitetsmessig bedre, men er stram og lav i livet.
  Anti-shake-tightsene sitter også som et skudd, og er glatte og pene i stoffet – som du sikkert har kjent. De er riktignok ikke like stramme som 2xu, så effekten av «støtte» blir noe borte. På den andre siden har de veldig behagelig, høyt og bredt liv.
  Ikke så lett å velge 😀

 4. Anette

  Jeg har, endelig, kjøpt boka di! Jeg er kjempe fornøyd med middagene! De blir alltid gode!
  MEN jeg sliter med baksten.. Det blir rar konsistens (selv om jeg ikke har så mye xanthan gum i) og rare i smaken. What to do?

 5. Elisabeth Vega

  Nam, taco er typisk helgemat for meg! Blir liksom ikke lei av det heller 😀 hehe, blir alltid mye godt når en er på besøk hos mormor…. nesten litt for mye :mrgreen: flinka som sykla så langt!! håper du har hatt en bra helg, og at du får en fin mandag idag 😀

 6. Line

  Har du en god oppskrift på taco-lefser, eller bruker du ikke det til tacoen ? Ser forresten kjempegodt ut 🙂

 7. Kristine

  @Line: Jeg spiser fullkornslefser om jeg vil ha det til tacoen, ellers spiser jeg uten 🙂 Det er mange som liker å bruke lomper! Ellers kan man sikkert bruke lefseoppskriften min om man virkelig vil ha det proteinrikt.

 8. Anette

  Jeg sliter i grunn med nesten alt som er av bakst, rullekaka ble god. Jeg har hittil prøvd å lage, som ikke ble godt: sitronmuffins, pizza, mini-donuts.

 9. Kristine

  @Anette: Det er som sagt litt vanskelig å si når jeg ikke vet om det er konsistens eller smak, jeg vet heller ikke hva du bruker av proteinpulver o.l. Men, om det er konsistensen så må jeg understreke hvor viktig det er at man stivpisker eggehviter og vender inne forsiktig. Er det smaken, altså for lite søtt, så kan du prøve å tilsette mer søtning 🙂

Det er stengt for kommentarer.