Himmelblå og harrytur

Oppe og ute av døra slik at vi er der samtidig som pensjonistene, det er jo så fint å gå rundt og titte i butikkene når det ikke er altfor mange folk der.

Turen gikk som dere kanskje skjønner til Nordbysenteret i dag tidlig.
Vi pleier alltid å gå innom både MaxiMat og Nordbymat – bare for å forsikre oss om at vi får med alt vi skal ha.

IMG_0012
Lavkarbobrød, knekkebrød, kalkunbacon, svinebiff, tyggis, økologiske egg, spennende grønnsaker, kalkunpålegg, tunfisk, kesella, fetaost, cheddar, parmesan, philadelphiaost, kylling, salsa, sennep, tyrkisk yoghurt, gulost, philadelphia sjokolade, makrell i tomat, quorn-produkter, skinke, kaviar, eggehviter, cherry coke zero, syltetøy, ketchup m/stevia, fun-light og majones.
Puh! 

Alt er som før med andre ord, det eneste nye jeg kjøpte denne gangen var et par bøtter med tyrkisk yoghurt.

Ellers har jeg hatt to gode styrkeøkter i det siste, både på torsdag og i går.

Jeg kan jo ta gårsdagens med fokus på bakside ben og skuldre;

Knebøy
Glute bridge
Foroverbøyd sidehev
Sittende lårcurl
Liggende lårcurl
Omvendt pecs
Glute ham raise
Kabelroing
Nedtrekk

+ tøy og bøy på baksiden og hofteleddsbøyer. Skal få med dette fast et par ganger i uka fremover!

Her er jeg, Petra og Todd;
IMG_9965

X-life t-skjorte – på tilbud!
Petra tights – jeg har skrevet mer om henne her

Se hodet til Todd forresten. De skamklipte han bak øret da de fjernet den lille kulen – som vi for øvrig får svar på hva er i morgen, håper jeg.

Kommer tilbake med mat til dere litt senere, den fine dagen må nytes ute i flott, friskt vær!

11 kommentarer til “Himmelblå og harrytur

 1. Solvor

  Jeg kjenner jeg er noooe misunnelig på deg som har mulighet til å bare stikke på Harryhandel! (Ekke heeelt det samme for oss som bor på vestkanten av landet:)) Hvilke Funlight er det du har funnet der? Aaavhengig, men dette ser ikke ut som noe de selger i Norge? Ha en herlig dag, vakre kvinne!

 2. Anna

  Jeg prøver og gå ned i vekt. Er ikke overvektig eller inærheten av overvekt, men jeg vil bare stramme opp. Tror du det funker at jeg spiser sunt hele uka og spiser det jeg skal og trener 4-5 ganger. Men spiser is og godis på lørdager? 🙂
  Ca hvor mye godis spiser du når du spiser? Er du sånn som bare tar en liten godteri bit også ikke mere?

 3. Elisabeth Vega

  Misunner dere som har så kort vei til Sverige! Håper det ikke var noe galt med kulen som var på Todd! Synes synd på han :/ Håper du har hatt en fin helg så langt!

 4. Kristine

  @Solvor: Nei, det er virkelig fordeler og ulemper med alle steder å bo. Jeg er veldig misunnelig på naturen og landskapet deres da 🙂
  Det er bringebær, vannmelon&markjordbær og wild berry – men den har vi vel her og.

  @Anna: Det høres ut som en plan 😉 Jeg spiser ikke bare en bit nei, jeg kan fint spise en halv kilo – ikke at det er å anbefale men. Hva du spiser i helgene kommer litt an på hva du har spist resten av uka, men alt med måte er vel en fin regel. Velg det du liker best, og stopp når du er mett og fornøyd.

  @Stian Johansen: De har det både på Nordby Mat og maximat 🙂

  @Elisabeth Vega: Jeg er så spent på morgendagen, krysser alt jeg har for at det ikke er noe alvorlig 😐
  Det har vært en super helg, håper du har kost deg og!

 5. Ida

  Hei!
  Nydelig dame og inspirerende blogg. Virkelig!
  Hvor finner du eggehvittene i butikken? Og er de i frysedisken? Handler på Coop Konsum i Sverige og finner den liksom ingen steder, eller noen ansatte å spørre for den saks skyld. Nå vet jeg hvertfall hvordan den ser ut ca. Hva heter merket?

  På forhånd takk for svar

 6. Kristine

  @Ida: Takk! ♥ 😀
  Som jeg skrev over her handler jeg på Nordby Mat og Maximat – det finnes i begge butikkene, rett ved siden av eggene 🙂

 7. Helene

  Hei du! Har ikke kommentert her før, men har lest bloggen din en stund 🙂 Jeg bare lurer på hvor du finner de cherry coke boksene? Jeg har lett på MaxiMat Nordby, men jeg er tydeligvis blind. Ble avhengig etter første slurk, så vil veeldig gjerne finne dem igjen! 😀

 8. Kristine

  @Helene: Hei! MaxiMat har en egen seksjon med importvarer – spesielt fra usa, ligger like etter at man har kommet ut av «kjøttseksjonen» og er på vei mot kassen 🙂

Det er stengt for kommentarer.