Lørdagsgodt – hva velger du?

(trykk på bildet for å komme til oppskrift/link)

Muffins
IMG_0094.

Questbar
Cinnamon Roll Quest Bar
.
.
Brownies med karamell

.
Sjokoladekake

.
Kakekonfektkuler
IMG_7965
.

Proteinbar
IMG_0924
.

Jeg er en liten godtegris, og smågodt er mitt høydepunkt på lørdager. I tillegg til is.. kremt.

Smågodt

IMG_3096

Jeg sparer som regel de sunne fristelsene til andre dager, det er godt med litt søtt i hverdagen og.

Det er ikke min oppgave å fortelle folk hva de skal eller bør gjøre, men jeg håper at man ikke til stadighet går og nekter seg selv noe.
Uansett hva du velger, så skal du føle deg bra og tilfredsstilt.

Her blir det en dag fylt med trening/aktivitet, litt jobb, og kvalitetstid med de jeg er glad i før lørdagskosen konsumeres, da smaker det ekstra godt.

God lørdag dere!

13 kommentarer til “Lørdagsgodt – hva velger du?

 1. Jane

  Spiser ofte litt godis. Mørk sjokolade eller litt potetgull, smågodt er jeg ikke så glad i. Jeg er mer glad i salt enn søtt 😀

 2. Elisabeth Vega

  Ja takk til alt!! Absoultt alle bildene så utrolig fristende ut 😀 Har laget noen sunne oppkarbingsboller som jeg skal kose meg med! I tillegg tok jeg meg en sandwich is, den var utrolig god. Lørdager er digg! Håper du nyter den godt <3

 3. Lene

  Har allerede spist et stykke hvit dame, en topris og har et nyinnkjøpt spann med smågodt til i kveld, men sjokoladekake hadde jeg nok ikke sagt nei takk til :mrgreen:
  Dessuten blir det vaniljeis med rørte bær til dessert hvis det er plass etter biffen (hahahahaha, HVIS… Er alltid plass til dessert!).

  God helg!

 4. Rookie

  I tillegg til innbydende bildene, synes jeg det er veldig flott det du skriver om at man kanskje ikke bør til stadig nekte seg selv noe. Alt med måte, synes jeg er en god leveregel. Flott blogg du har:)

 5. Benedicte Joten

  Hei! Digger det du lager, super inspirasjon!
  Skulle lage proteinbarene her om dagen. Men først ble de for tørre, og etterpå tok jeg mer væske (litt og litt). Da ble de for klissete og umulig å forme. Hmm. Hva gjør jeg galt?! Kan det være proteinpulveret tro?

 6. Kristine

  @Benedicte Joten: Takk for det! 😀
  Pulveret bruker litt tid på å tiltrekke seg væsken, så man må røre rundt ganske lenge for å se hvordan det egentlig blir. Det kan fort se tørt ut i starten med litt væske, men prøv å «bake» den tørre deigen med hendene så blir det nok bedre.

Det er stengt for kommentarer.