Her har du lørdagsmiddagen!

Hjemmelaget pizza

pizza1

 

Her har du lørdagsmiddagen!
Skrive en omtale
Skriv ut
Ingredienser
  1. 50g havregryn
  2. 50g bakepro
  3. 100g speltmel
  4. 50g fullkornsmel
  5. 20g kokosmel (kan erstattes med annen tørrvare)
  6. 2 ts fiberhusk (kan erstattes med mer tørrvare)
  7. 2 ss olje
  8. 1/2 pose tørrgjær
  9. 1,5-2 dl lunkent vann
  10. en klype salt
Sunnere Livsstil http://www.kriweb.no/

Bland alle tørrvarene, rør ut tørrgjær i lunkent vann og tilsett olje. Elt sammen til en myk deig og sett et lunt sted til heving i ca 45 min.

Bunnen inneholder 1070 kcal og hele 80 g protein. Du får ca 12 mindre stykker, så utenom fyllet snakker vi 89 kcal og 6,7 g protein per stykke.

Mens deigen hever kan du lage klart fyllet.
Jeg stekte 600g karbonadedeig med paprikapulver, cummin, oregano, cajun og havsalt. Tilsett et par bokser med hakkede tomater og litt tomatpuré og la det tykne til en kjøttsaus.

pizza2

Form deigen til en tynn bunn utover i en langpanne og fordel kjøttfyllet utover. Deretter kan du legge på valgfrie grønnsaker eller frukt – test ut ananas eller banan på, jeg lover at det er godt!

Topp det hele med revet ost og inn i ovnen på 210 grader i 20-25 min på midterste rille, bytt gjerne til nederste rille de siste 5-6 min for ekstra sprø bunn.

pizza

En grov, sunn og proteinrik pizza som holder deg mett lenge – gooood lørdag!

13 tanker om “Her har du lørdagsmiddagen!

  1. avatarKristine Innleggsforfatter

    @Karoline: Det kommer litt an på hvor krydret du liker det, men til såpass mye fyll blir det vel ca 2 ts krydder av hver 🙂

    @Hanne: Ja! 😎 😀 Takker!

  2. avatarKristine Innleggsforfatter

    @Kari G.: Så godt!
    Takk! Todd har det greit, litt uvel av medisinene, men fortsatt fin i formen 😀

    @Lovelyliller.com: Da har du noe å se frem til – pizza passer jo alle dager 😀 Fortsatt god helg!

  3. avatarElisabeth Vega

    Vet du hva?? Jeg tror jeg skal lage denne på neste lørdag! Så saftig og god ut :D! Hvordan går det med Todd?? Håper du har hatt en fiiin lørdag! 😀

  4. avatarKristine Innleggsforfatter

    @Elisabeth Vega: Ja, det må du gjøre!
    Todd har det veldig bra nå, såret gror fint. Han skal ta vekk stingene om en ukes tid, så da vil han være så god som ny 😀

    @Nina Bakke: Takk! Kjempegod pizza, anbefales 😀

    @Marie Boe: Det er fordelen med å lage pizza selv, da blir den så sunn at man fint kan spise den flere ganger i uka 😎 😀

  5. avatarLinda Sol

    Har laget denne pizzabunnen en gang før, ble helt nydelig! nå står deigen til heving, så da blir det lørdagspizza igjen 🙂 takk for flott oppskrift!

  6. avatarKristine Innleggsforfatter

    @Linda Sol: Denne hadde jeg faktisk tenkt til å re-poste igjen ganske snart – bra du fant den igjen, og håper det smakte like bra gang nr 2 😀

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *