Dagens!

Noen ganger blir det restemiddager her i huset, da oppdager jeg plutselig at jeg må samle en gjeng som kanskje ikke vanligvis pleier å leke sammen;

♦ Dagens middag

IMG_9607

Men smakene lekte veldig godt sammen – det er jo som oftest de spontane sammenkomstene som er de beste.

IMG_9609

Vennegjengen består av squash, kjøttkaker, quornbiter og søtpaprika.

Det beste av alt var at jeg bare skrudde på ovnen, la alt i en ildfast form, og ventet i 20 minutter.

IMG_9603

Servert med en salat og 3 dip’er; ketchup, hvitløkskesam og guacamole.

♦ Dagens lesning

IMG_5894

Artikkel i Det Nye – artig!
Jeg har ikke fått bladet selv, men det finnes heldigvis snille jenter som sender bilder til meg.

♦ Dagens dessert

IMG_9635

Hei deilige nøtter med søtt karamellsukker!

IMG_9630

Det var visst cottage cheese og kesam under der et sted og, rørt med stevia karamell.

IMG_9640

Valnøtter og cashewnøtter med sukrin gold over.

♦ Dagens trening

sammen med Doris og sponsorskjorta
IMG_9672-horz

..tok visst helt piffen ut av meg

Kabelroing
Beinpress
Rumenske mark
Lårcurl
+ 45 min rask gange m/stigning

Det er mange av dere fine dyrekjære mennesker som spør etter Todd, og i morgen er altså operasjonsdagen. Da skal han fjerne en dum kul bak det ene øret.

IMG_9644

16 kommentarer til “Dagens!

 1. Elisabeth Vega

  Synes middagen så utrolig god ut jeg 😀 og så gøy med artikkel om deg!! Selges det i butikkene?? Ønsker Tode masse lykke til i morgen, håper det går bra! Det gjør det nok <3 og lykke til, til deg også! Er fælt å vente når dyra er hos dyrelegen :/

 2. Alicja

  Todd 😀 Noen ganger må våre kjære dyr opereres… Lykke til, det kommer til å gå så bra, Kristine!

 3. camilla

  Maten så kjempegod ut, og ikke minst desserten, blir nok en slik skål i løpet av kvelden. Masse lykke til for Todd i morgen

 4. Anja

  I dag spiste jeg torsk, baconsurra dadler og mos av brokkoli og blomkål til middag, men følte likevel jeg trengte noe mer å spise. Akkurat da poppet innlegget ditt opp, og jeg fikk dermed tips til dessert! Det var helt nydelig og akkurat det jeg trengte i dag. Takk for tips 🙂

 5. Kristine

  @Lovelyliller.com: Veldig gøy! Ikke at jeg kan briljere med noen mote- eller sminketips men 😆

  @Elisabeth Vega: Det var faktisk veldig godt! Det er jeg litt usikker på, tror det kommer ut i butikkene til helgen – i hvert fall neste uke.
  Takk, jeg gruer meg skikkelig 🙁

  @Alicja: Huff ja.. takk 😥

  @camilla: Desserten var uten tvil best 😉
  Tusen takk!

  @Monica: Tusen takk 😥 ♥

  @Anja: Perfekt! Jeg pleier også å ha en stor og god, gjerne fettrik, dessert etter en relativt mager middag.
  Bare hyggelig! 🙂

 6. Lene

  Todden kommer nok til å være litt pjusk i morgen, men det går nok så bra atte, skal du se 😉
  Den eldste hunden min fjernet en kul i siden, stakkaren kunne nesten ikke gjøre rede for seg etterpå. Måtte løfte han ut for at skulle kunne gjøre sitt fornødne (ikke bare bare, han veier over 30kg) for han bare sto og sjanglet. For at han ikke skulle falle når han tisset, måtte vi støtte han opp. Han skulle gå med bandasje eller body i en uke, men han bet det i stykker så fort vi snudde ryggen til. Ble en dyr affære :mrgreen: De greiene var IKKE billige. Men det var verdt hver krone, alt for barna <3 Han ble jo bra, og det er det som er viktig!

  Hadde det ikke vært for at jeg nettopp trøkket nedpå 2 nybakte horn, hadde jeg nok blitt fristet av den desserten. Meeett!

  Lykke til i morgen 🙂

 7. Lina

  Elskar skrivestilen din! flirer meg gjennom innlegga! hihi 😛 lykke til Todd og Kristine! <3 kattemamma-hjertet mitt bankar for deko begge. Dette skal nok gå fint! Todd er så kjempeheldig som har deg 😀

 8. Hanne

  Aw, det uttrykket til Todd på bildet er jo som en direkte respons på det du skrev.. «Hvaaa?»
  Masse lykke til i dag!

  «Artikkelen» var forresten kjempefin. Veldig gøy med diverse fakta presentert på den måten, og skrivestilen er jo absolutt deg (liker ikke når de redigerer for mye kan du si..). Blir like glad hver gang jeg leser om hvor enkelt du gjør alt, slikt har alle jenter godt av å lese! (også de av oss som allerede har et avslappet forhold til kost og trening).

  God-bedringsklem til Todd og trøsteklem til mammaen 😯 😀

 9. Kristine

  @Lene:
  @Irene:
  @TheRunt:
  Tusen takk jenter, det gikk heldigvis fint! Nå gjelder det bare å få gode nyheter om hva kulen var også 🙂

  @Nina Bakke: Takk for det! 🙂 Og god helg!

  @oda: Takk! 😀

  @Hanne: Jeg er nok alle intervjuers mareritt, for jeg er veldig nøye på at ting ikke skal misforstås eller kunne vris om – det skal kun være det jeg har svart, og måten jeg har svart på 😆
  Så det var hyggelig at du likte det! Jeg ser jo hvor lite mote- og sminkeaktuell jeg er, men kanskje det gjenspeiler litt hvordan jenter faktisk begynner å bli. Flere trives som «naturlig» 🙂
  Tusen takk ♥

  @Malin: Takk! Klem tilbake fra meg og frankensteinpusen (heftig sår med 6 sting)

Det er stengt for kommentarer.