Bringebærmuffins med hvit sjokolade

Etter at jeg fikk og smakte den nye questbaren fra iherb, med nettopp bringebær og hvit sjokolade, ble jeg litt skuffet og litt inspirert.

Så det ble disse muffinsene:

Bringebærmuffins med hvit sjokolade
IMG_9387

 

Bringebærmuffins med hvit sjokolade
Write a review
Print
Ingredients
 1. 2 egg
 2. 2 ss sukrinmelis
 3. 5 dråper stevia vanilje
 4. 20g vaniljeprotein
 5. 20g kokosmel
 6. 10g mandelmel
 7. 0,5 dl melk/vann
 8. 10 bringebær
 9. 1 proteinbar med hvit sjokolade (kan byttes/sløyfes, men anbefales virkelig)
Kristine Weber http://www.kriweb.no/
IMG_9341
IMG_9460

Pisk egg og søtning til luftig eggedosis, tilsett deretter det tørre litt etter litt. Det er mulig du må ha i en liten skvett melk (eller vann) for å få riktig konsistens. Den skal være som en tykk, rennende muffinsrøre.

Del bringebær i 4 deler/mindre biter og ha i røra. Det samme med proteinbaren, skjær den i ganske små biter og ha i.

IMG_9393

Fordel i muffinsformer – jeg fikk 8 stk – og inn i ovnen på 180 grader i ca 18-20 min.

IMG_9396

IMG_9404

Fantastisk godt må jeg si!

IMG_9402

Bringebær er virkelig godt altså, blir alltid så glad når jeg spiser det – uansett form.

Ellers startet jeg dagen med en pumpeøkt på gymmet – der var det overkroppen som sto i fokus;
Nedtrekk
Foroverbøyd sidehev
Brystpress med hantler
Facepulls

Sidehev i supersett med hammercurl
Skulderpress
Omvendt pecs

En-arms hantelro

Men det beste av alt kom litt senere på dagen;
bilde (23)-horz-vert

Jeg elsker å være ute og jeg setter stor pris på at vi bor så nære skog og mark, men noen ganger ønsker man å gå litt mer oppover enn bortover.
Det ble en tur til Kongsberg for en mini-fjelltur opp Jonsknuten – herlig!

16 kommentarer til “Bringebærmuffins med hvit sjokolade

 1. Kristin

  Dette så veldig godt ut Kristine 🙂 Lurt å finne nye måter å bruke matvarene på, når de ikke falt sånn 100% i smak sånn i utgangspunktet.

  Jeg ble faktisk litt skuffet over den cookies & cream varianten av questbaren; hadde veldig høye forventninger til den som ikke ble helt innfridd. Men synes den fungerer fint etter en liten runde i mikrobølgeovn, som tilsats til iskremen min i små biter 🙂

  Flotte bilder fra fin natur og fjell da!

 2. Henriette

  Namnamnam dette må prøves kristine 😀

  du er helt fantastisk
  måtte bare informere om at jeg så deg i det nye idag<3 gøygøy

 3. Elisabeth Vega

  ÅÅÅÅÅÅ!! nam nam nam! Seriøst, DISSE må testes ut! De ser jo bare helt herlige ut! 😀 Bringebær er fantastisk godt! Og hvit sjokolade! Så ut som en utrolig fin og forfriskende tur, forresten! 😀 Håper du har hatt en fin lørdag!

 4. Heidi Kristine

  Den 26. August har jeg gått et helt år UTEN SJOKOLADE(!!) og da skal jeg prøve disse! :mrgreen: Jeg elsker bringebær, så jeg tror nesten jeg vil prøve disse uten sjokolade imorgen… De ser så lekre ut! 😛

 5. Solvor

  Damnit girl! Alt du lager ser jo like fantastisk… Det kan da ikke være MULIG!:p Men jeg lurer faktisk litt på, bruker du et redigeringsprogram til bildene dine? De er alltid veldig gode! Herlig med fjelltur da! 🙂

 6. Kristine

  @Lovelyliller.com: Takk for det! 🙂

  @Kristin: Takk! Jeg synes den var god, men har fortsatt oppvarmet cinnamon roll-questbar som favoritt 😀

  @Monica:
  @Ann Kathrin:
  Tusen takk jenter 😀

  @Henriette: Ja, jeg fikk tilsendt et bilde av det – artig 😀

  @Elisabeth Vega: Det var en god kombinasjon, og en flott tur 😀 Håper du har hatt en fin helg!

  @Eva Britt: Ikke sant, godt med noe nytt 😀

  @Heidi Kristine: Oi! Også skal du fortsatt ikke ha noe sjokolade! 😆 Håper det smaker uten og da, bringebær er jo så godt.

  @Solvor: Takk! 😆 Jeg redigerer ikke bildene annet enn et par hakk lysere om bildene blir tatt når det er dårlig lys/mørkt ute 🙂
  Veldig deilig!

 7. Tonje

  Morsomt å se du er i Kongsberg! Bildene du har lagt ut er ‘bakgården’ min 🙂 hihi! Der er jeg minst én gang i uka. Tror turmulighetene i Kongsberg er det beste med å bo her, etter min mening!

  Stor klem til deg, vakre inspirasjonskilde! <3

 8. Kristine

  @Tonje: Tanta mi bor der, så har vært der en del ganger. Men, jeg har aldri vært innover der før – og du verden så fint! Det var jo som å komme rett inn i et eventyr, jeg skal definitivt tilbake og gå mange turer 😀
  Stor klem tilbake ♥

 9. Kristin

  Å hjelpes, disse så aldeles fantastiske ut! Og det funker sikkert like bra å bytte ut hvit med mørk sjokolade 😀 Om man ikke vil bruke proteinpulver, kan man legge til 20 gr ekstra av en av meltypene?

Det er stengt for kommentarer.