Spinatpesto, fruktsalat og Puma

Dette fikk bli dagens lunsj i og med at jeg oppdaget en pose med veldig sliten spinat i kjøleskapet. Jeg klarer jo ikke å kaste mat, selv ikke når det synger på siste verset. Å vise matvett er for øvrig et tema jeg har skrevet mer om her.

Spinatpesto med svin, brokkoli og cherrytomater
IMG_9308

Spinatpesto: Ha en pose spinat i en panne sammen med 1 hvitløksfedd og 1 spiseskje olje, stek på middels varme til spinatbladene faller sammen og blir kremete. Ha dem deretter i en blender og smak til med havsalt og pepper.

IMG_9309

Og dette var gårsdagens kveldsmat;

Fruktsalat
IMG_9316

Eple og kiwi skåret i terninger – husk å vaske de godt først! Bringebær, skyr, en dæsh kanel og sukrin gold over til slutt.

Middag har jeg ikke rukket å sette i gang med enda, jeg har vært altfor opptatt med å bake og prøve klær etter å ha hentet sponsorpakken min fra etter jobb.

Helt i fyr og flamme, men jeg har heldigvis selskap på kjøkkenet som holder meg godt plantet på jorda;
IMG_9172

Og hva jeg bakte skal jeg selvfølgelig vise dere i morgen!

Her er noen av klærne jeg har bestilt. Jeg vet, jeg er både bortskjemt og bleik, men jeg må bare vise dere hvor fine de nye klærne er!

IMG_9352-horz

Capri-bukse 
T-skjorte

Begge plaggene er veldig behagelige å ha på, og det synes jeg kjennetegner Puma.
Buksa passer til lav/moderat trening og sitter passe løst på, t-skjorta passer til alt fra lav til høy intensitet da den trekker til seg svette, og begge plaggene holder deg tørr. Og ikke minst fin!

Jeg og mamma plukket for øvrig masse rips tidligere i uka, og det er også noe jeg har rukket å prøve meg på – ripsgélé.
Jeg har fått et par spørsmål fra dere som også har vært ute og plukket disse syrlige godbitene om jeg har noe oppskrift, men det gjenstår altså å se.

IMG_9318

Om den blir vellykket så deler jeg så klart med dere, jeg har trua!

7 kommentarer til “Spinatpesto, fruktsalat og Puma

 1. Elisabeth Vega

  Kjenner meg igjen med at du ikke klarer å kaste mat! For noen kule klær!! Mange spreke farger 😀 gleder meg liksom litt til til høsten pga de nye treningsklærne nå, haha! Håper du har hatt en bra dag :D!

 2. Hanne

  Flotte klær, og flotte bilder!
  Må le av at du kaller deg bleik.. Joda, blekere enn du pleier være kanskje, men jeg var jammen ikke så brun etter en uke på Rhodos en gang 😯 (Så nettopp gjennom feriebildene, og jeg leeer!)

  God dag i regnværet 🙂

 3. Julie @ WolfItDown

  Åååå! Ripsbær er så godt! Husker alltid mormor kom med et par halvannen liters flasker med hjemmelaget rips- og bringebær saft som vi koste oss med over vinteren, masse vitamin C for og holde basiluskene vekke 😀 Kan lage rips gele til og ha på skiver også 🙂 Men så smaker det jo dyrisk godt med bare litt sukker på, eller sukrin gold? Mmmm!
  Ha en finfin helg Fru Weber! Gleder meg til og se bakeresultatene!
  x

 4. Kristin

  Pestoen så jo kjempegod ut! 🙂 Spinat «glemmer» jeg alltid å handle inn…må skjerpe meg!! ❗

  Jeg har det på samme måten; maten skal brukes opp så lenge den ikke er så gammel at den kryper på egne bein ut av kjøleskapet 😆 Ofte har jeg de rareste kombinasjoner av matvarer til overs…da pleier jeg å gjøre et google bildesøk på akkurat disse matvarene, og som oftest kommer det opp fristende bilder av retter som inspirerer meg til å lage noe godt av det jeg har, eller noe som ligner 💡 🙂

  Flott fredag og helg til deg fine! 🙂

 5. Kristine

  @TheRunt: Takk 😀 ♥

  @Hanne: Bleik = mindre rynker! Det er det jeg trøster meg med 😆
  Håper du har en fin helg!

  @Julie @ WolfItDown: Åh ♥ Jeg hadde en farmor som var veldig flink til å lage så mye forskjellig med all slags frukt og bær. Helt enig – rips kan fint spises med litt sukrin over og.
  Takk for det (fru – ææh, uvant), fortsatt god lørdagskveld!

  @Kristin: Spinat er et must her hjemme 😀
  Godt å høre at det er flere av oss, med mindre noe lukter direkte vondt så går det jo helt fint å spise – i hvert fall etter steking/koking/oppvarming 🙂
  Håper du har en bra helg!

Det er stengt for kommentarer.